מה זה קשר "רציני"?

כל התיקונים הקטנים האלה

לפעמים מוסיפים נדבך על גבי נדבך לטיפול הפסיכולוגי.... לפעמים אני מרגישה שהשקעה בפסיכולוגים טובה יותר מהשקעה בבורסה. וזה לא רק לילדים זה גם לנו.

tookmy

New member
אני זקוקה לקצת יעוץ ועזרה

אני מגישה לבגרות נערה בתיכון שעושה, כחלק מהעבודה, תחקיר על יציאה מהארון של בנים בגיל ההתבגרות. היא מעוניינת לשמוע על ההתלבטויות שבדרך (גם מכאלה שלא לגמרי בטוחים), על הקשיים הפנימיים וגם החיצוניים בפני החברים, המשפחה והחברה בכלל.כאן בשרשור יש המון עניין, רק שהיא בהחלט מחפשת בני נוער. היא כתבה מספר שאלות בפורום "גאווה צעירה" ולא רק שלא ענו לה, אלא אף האדמה בלעה את ההודעה שלה. יש רעיונות?

בני נוער?

אולי בפורום "זהות מינית"? אולי ב"גאווה וזוגיות גאה"? ואולי ב"הורים לילדים גאים"? בכולם גולשותים צעירים יחסית.

אורי 0

New member
אצלנו בטרנסג'נדרים 496

יש טרנס (פאטמי - FTM) שנמצא עכשיו בראשיתו של התהליך. הוא גם זקוק לעזרה. שלחתי אותו ל"הורים לילדים גאים" אבל נראה לי שאני אשלח אותו גם לכאן.

שתיגש לפורום של נענע

והנה הכתובת http://forums.nana.co.il/forum.asp?id=2100 שם יש יותר מקום ואני ינסה לדבר עם מישהו על זה ולראות אם הוא מוכן לדבר איתה.

סקרים רבותי סקרים....

יצאתי החוצה כשהתאהבתי באישתי הראשונה. בעצם לא יצאתי ממש החוצה. פשוט הבנתי שאני אוהבת נשים. אח נשים נשים. אז אני מאוהבת באישה? טוב. ושכל העולם ילך לעז... יראה דרכיה ויאכל פיתה.

למעלה