מה סאשומרו רוצה?

N a r a k u

New member
מה סאשומרו רוצה?

כולם רוצים משו בסדרה לא ... מה עם סאשומרו? מה הוא רוצה...רסיסי אבן לא מעניינים אותו וחוץ מזה נראה לי בעקרון הוא יכול להביס את נאראקו

N a r a k u

New member
אההה

וואלה נכון נכון מטופש מצידי הוא בקטע של כעס על אבא שלא נתן לו את טסאיגה :} כןכן בסוף הוא יבין שיש לו חרב יותר איכותית או משו ויהיה מבסוט.....או משו

Naraku SeXy

New member
נראה לכם !?

הוא לא צריך את טסאייגה...יש לו יד אחת ושתי חרבות שגם איתם וגם בלעדיהם הוא יותר חזק מאינויאשה... הוא פשוט חושק באחיו הקטן ... הוא עוקב אחריו כל הסדרה ! ... ואם הוא באמת היה רוצה את טסאייגה היא כבר הייתה שלו ... המסקנה : סאשיXואינו לנצח !

FireZeroX

New member
תאמת...

באמת היו לסאשו מלא הזדמנויות להרוג את אינו, והוא יכול לעשות את זה מתי שהוא רוצה, אבל הוא בוחר מרצון חופשי שלא... זה בגלל שהוא בערך ניטראלי, אני לא חושב שלמישהו שהוא אחד מ"הרעים" יש רין קטנה וחמודה לצידו... וגם ג'אקן עם שפתים של [יוצא אתיופיה או אפרואמריקאי].

לי Li

New member
אותי ../images/Emo3.gif

אבל חוץ מזה, הוא גם רוצה את טסייאגה

blck angel1

New member
*מכות* ^-^

><" הוא ששלייי!! תימצאי את הגילגול הנשמות שלו!! ^=^ או שתסכימי לאורגיה *-* סתם X:

לי Li

New member
את עדיין בחיים? =O

חשבתי שהעובדה שסאשי רצח אותך הספיקה כדי להבהיר שהוא לא מעוניין בך 0.0 בקשר להערה האחרונה, אני מסכימה רק עם אינו וסאשי ; ; סורי

Bakura

New member
את אינויאשה.

הוא כבר לא רוצה את טסאייגה. יש לו חרב הרבה יותר שווה וחזקה, שניצחה א תטסאייגה ושברה אותה. סאשי רוצה את אינו צ'אן.

De-Panther

New member
../images/Emo3.gif הוא רוצה את רין|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בגלל שהוא פדופיל

למעלה