מה סאשומרו רוצה?

לי Li

New member
אם כבר

רז אחיו הקטן חושק בו. או שניהם חושקים אחד בשני. וסאשי גם חושק בי! אל תשכחי את הפרט החשוב הזה!
רגע, סאשי חושק באינו, אינו חושק בסאשי. סאשי חושק בי, אני חושקת בסאשי.
?

../images/Emo13.gifלדעתי הוא יראה את אינויאשה

לאחר כמה זמן מבט אחר ויותר יחבב אותו בתור אח. ויגן עליו. בנתיים הוא רק רוצה להראות שהוא השולט פה ושאינוש לא שווה כלום אבל הוא יראה שאינוש הוא חזק.

sintesis

New member
לא נירא לי

זה מה שהיה קורה בסדרות כמו פוקימון או יוגיהו, אבל לא באינויאשה ברוך השם (זה יהיה ממש חמוד אם זה יקרה, אבל אני לא רוצה שהסידרה תהפוך ליהות קיטשית ומיסחרית)

לי Li

New member
הוא לא רוצה שום דבר

הוא סתם אוהב להתעלל באינויאשה בדרכו השולטת והבישית ולהוכיח לו שהוא יותר טוב ממנו (סתם כי הוא אוהב להראות לכולם שהוא הכי טוב ~_~) בכל אופן, הוא כן דואג לו וכם אכפת לו ממנו אי שם בפנים. אם הוא היה רוצה להרוג אותו הוא היה עושה את זה כבר מזמן, אבל הוא לא עשה, מהסיבה הפשוטה, שהוא לא רוצה. הוא סתם אוהב להתעלל באחיו הקטן

כולם אוהבים להתעלל לפעמים באחים הקט

נים שלהם.. סשומארו פשוט 'קצת' הקצין את זה

sintesis

New member
הוא לא מתעלל בו כי הוא אח שלו

הוא אמתעלל בו כי הוא חצי שד

Bakura

New member
הוא לא מתעלל בו, הוא סתם...

... נהנה לראות אותו מתעצבן.

Bakura

New member
לא, אתה רוצה את רין../images/Emo11.gif

יש הבדל קטן אך משמעותי.

De-Panther

New member
אני לא רוצה אפחת...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

למרות שבדרך כלל אני ארצה כל אחת

Bakura

New member
את מצאת חן בעיניי. ^_^

מה הוא רוצה? את אהבתו של אחיו הקטן עליו. ואת גופתו הסקסית, הבועטת, הנושכת, הצורחת והמגניבה של אינו. שהיא חיה, כמובן. הוא לא אוהב אותו בתור אח, אלא בתור מי שהוא. ראי דוגמה לפרק של "סאשי-יכול-להרוג-את-אינו-ובוחר-שלא-ואז-הולך-מהמקום-באלגנטיות" אתמול. חוץ מזה, את יכולה לשים לב שיש לו תמיד סיבה לעקוב אחריו... קודם הקבר של האבא, אז טסאייגה, ושזה הפך ללא רלוונטי, אז בגלל שהוא שד, ועכשיו, למרות שאין לו ממש סיבה הוא ימשיך לעקוב אחריו.

metuka15

New member
נצל"ש

כנסו לצ'אט אנשים משעמם לי..ואפשר לנצל את המצלמה שיש אצל אחותי

Bakura

New member
... רואים אנשים?ככה לא פותחים הודעה

חדשה ודוחקים אחרת למטה.

למעלה