מה סאשומרו רוצה?

Fay Wood

New member
אני לא פדופילית.... >.>

זה שאורן פדופיל לא אומר שכולנו כאלה! חחחחחחח סתם סתם בצחוק!... ^_^" ורין חמודהההההה... זה למה אני חולה עליה! הלוואי עליי כזאת אחות....
אבל בגלל שהחיים אכזריים אין לי אחות ויש לי שני קופים במקום (שדרך אגב, קטנים ממני, אבל אחד כבר גבוה ממני בראש והשני עוד יעבור אותו...) ונראה לי שאמא שלי כועסת עליי... קסווווו....!!!!!

נו מה נראה לך?

אני עומדת, אבל האמת היא שזה ממש טיפשי! יודע למה? כי המדינה היחידה בעולם שעומדת דקה דומיה לצלילי הצפירה, היא גרמניה בכבודה ובעצמה. ואנחנו כל כך טיפשים שלקחנו מנהג שכזה מהעם שרצח אותנו בדם קר!

blck angel1

New member
../images/Emo3.gif הברזתי..

באמת ם.ם ההורים טסו מי יודע אם הלכתי לבית הספר >.>

Fay Wood

New member
אההה לי יש בצפר (לרוע מזלי)

פשוט כתבתי את זה שנייה לפני שהלכתי... היה היום יום מדכא... הטקס בבצפר היה דפוק והוא לא הצליח להעביר לי כלום.. אבל כל המורות הראו לנו כמה הן זקנות וסיפרו לנו מה הן יודעות על השואה... זה היה עצוב.... והיה אתמול גם טקס ישובי... ההתחלה שלו הייתה יפה אבל חוץ מזה השאר היה דיי... איך לומר... משעמם (זה מה שקורה כשנותנים לחבורה של גימלאים שיודעים לשיר לעשות טקס של יום השואה...) והכי מעצבן אתמול- הייתי חייבת ללכת לחזרות של ריקוד ליום העצמאות (כי מה לעשות, ב-צ.ש תמיד משאירים הכל לסוף) אז הביאו לנו איזושהי פאקצה קופצנית שעשתה לנו כאורוגרפיה (איך שלא רושמים את זה...)
זה התחיל ב-21:30 ובאיזה שעה זה נגמר? 12 בלילה!!! ואנחנו עוד רקדנו ושמענו מוזיקה והכל וזה היה ממש מעצבן כי זה יום השואה ואני לא ממש במצב לרקוד!!!! זה היה ממש ממש מעצבן....

blck angel1

New member
אני הברזתי ../images/Emo3.gif כי...

הטקס שלנו חוזר כמו תקליט שבור כל שנה אני יודעת את הטקסטים בעל פה, ואחר היה לי ספורט ושיעור חינוך אז ויתרתי, ומי שלא שם לב כתבתי פה היום מהשעה 5 לפנות בוקר שלא נדבר שהלכתי לישון באחד וקמתי ב3 כדי לעזור להורים ולהגיד להם שלום X:

Fay Wood

New member
אוי גמני ידעתי את כל הטקסטים בעל פה

זה היה מעצבן... הם תמיד חוזרים על עצמם!!! כאילו, תמצאו משהו אחר לומר קסוו!! ו...גמני רוצה להבריז מבצפר...
אבל אז אני צריכה להביא אישור על זה שלא באתי..

chuchi46

New member
סאשו רוצה...

לסאשו יש את טוקיג'ין שהיא חרב ממש ממש ממש שווה והוא לא צריך את טסאייגה, כי הוא לא יכול להישתמש בה, וגם אם הוא היה לוקח יד אנושית במיוחד כדיי להישתמש בטסאייגה, נראה לי שטוקיג'ין יותר חזקה... וחוץ מזה, אני חושבת שסאשו רוצה את אינויאשה מת בגלל שנראה לי שאבא שלו אהב יותר את אינויאשה מסאשו, וגם בגלל שהוא הכתים את שם המשפחה או משהו כזה בגלל שהוא בן תערובת... ואני גם צריכה להראות אישור על העדרות וגם לא הברזתי פעם אחת בחיים שלי, והוציאו אותי רק פעם אחת בחיים מהשיעור, זה היה נראה לי בכיתה ד או ה כי לא רציתי לתת למטומטמת אחת שאני ממש שונאת לשבת על ידי... אה, ועוד דבר אחד- היום אני אפספס אינויאשה בגלל מסיבת יום הולדת... מישהו יוכל לשלוח לי את תקציר הפרק???!!! כי זה ממש חשוב לי.... אז תודה למי שיכתוב מראש!!!! chuchi46

Bakura

New member
>_>; אם היית רואה את הסרט...

היית יודעת ש...
לסרט השלישי... אבל לא גדול... אינויאשה אף פעם לא הכיר את אבא שלו כי הוא מת בערך כמה דקות אחרי שהוא נולד, אחרי שהוא הביא לו את שמו. חוץ מזה, סשומרו לא ממש היה תלוי באבא שלו. הוא היה בוגר שאינויאשה נולד והיה כבר עצמאי. הוא עדין אהב את אבא שלו כמובן, אבל לא ממש הראה את זה. אין להם גם ממש משפחה, והוא לא הכתים שום שם. סשומרו סתם לא מבין איך יכול להיות ששד חזק כמו אבא שלו התאהב בבת אנוש חלשה ומת בגללה. .... וסאשי לא רוצה את אינויאשה מת. אם הוא היה רוצה אותו מת, אינויאשה לא היה חי. סשומרו סתם נהנה להלחם בו ולהרגיז אותו, אבל הוא אוהב אותו יותר מדי בשביל להרוג אותו. אחרי הכל, עם מי הוא יעשה סקס?! ג'אקן?!

למעלה