מה סאשומרו רוצה?

לי Li

New member
המממ... K

ננסה ^^" אני לא ממש אוהבת צ'אטים >_>; אבל שווה ניסיון (או במילים אחרות: זה לא כאילו יש לי משהו אחר לעשות כרגע, נמאס ללמוד ואין משהו מעניין בטלויזיה >_>; )

De-Panther

New member
../images/Emo4.gif אבל ככה יוצא...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שטופיקים שונים נהרסים בגלל שכולם מנצלשים אותם ניצלוש זה רע בשביל זה יש שירשורים עוף והודעות של הנהלת הפורומים

metuka15

New member
אבל השירשור מיצה את עצמו

חוצמזה שלא ניצלשתי להודעות של חדשים או משו כזה..וגם לא היה עוף לפני זה

De-Panther

New member
נפתח שירשור עוף 2..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

דקות לפני ששלחת את ההודעה
בכלמקרה... אם אין שירשור אוף בעמוד אז הולכים עמוד אחורה ומקפיצים אותו... ואם עבר זמנו אז פותחים שירשור עוף חדש אני לא אומר את זה לך... אני אומר את זה לכולם... כי הנצלשים זה מה שמבלגן את כל הפורום... אני יכול לעשות כמו בתקופה הצפופה של ה"פ ולעשות פשוט קטגוריות של שירשורים ואז יהיו שירשורים אפילו עוד יותר ענקיים שחלק גדול מהם לא יהיה ענייני ולאף אחד לא יהיה חשק לקרוא אותם... אבל אני לא רוצה לעשות את זה... אז חבל סתם לבלגן את השירשורים
אני יכול לשרשר רק שירשורים שלמים...

De-Panther

New member
אם הנושא הסתיים ואת|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מנצלשת אותו את סתם מגדילה אותו ואז יוצא שבמקום שיהיו בעמוד 14 שירשורים ענייניים ושירשור אחד של עוף יש 14 שירשורים גדולים שברובם הם עוף ועוד שירשור אחד קטן שבאמת מיועד לעוף...

Aquara

New member
האמת היא ש..:

אז ככה: סשי-סמה רוצה להראות עליונות, למה שהוא יהרוג בלי סיבה? אין לו כוח לשטויות והוא לא רוצה לבזבז זמן על בובות בלי מוח או רצון משלהן (כמו שהיה בפרק של אתמול), חוצמזה- זה נותן לאחרים תחושה של כבוד כלפיו. זה כמו: "אני אהרוג אותו כשייתחחשק לי ולא שניה אחת קודם. לא צריך הזמנה מיוחדת או הזדמנות פז בשביל זה." דבר שני: סשי-סמה שייך לי, אז הוא לא הומו ^_^

Bakura

New member
...סשומרו רצח המון יצורים בלי סיבה.

ולאינויאשה היה רצון-להרוג. והוא לא שייך לך. הוא של כולם! ^_^

Stinki Winki

New member
אגב סשומארו

איך זה ייתכן שהוא שד מלא אם גם הוא נוצר מבת אנוש ומשד, כמו אינויאשה??

Naraku SeXy

New member
הוא חצי אח שלו

כבר אמרו את זה בפרק הראשון שהוא הופיע ... אינויאשה וסשומארו אחים מאותו אבא אבל לא מאותה האמא

Bakura

New member
נחמד ששירשרת. חמש נקודות לך.

לא מזכירים אותה. היא מתה או משהו, לא יודעים. אבל הי אבטח ממש שיקסית, ודומה אללף, כי סשומרו הוא כמעט קופי של אבא שלו חוץ מהאוזניים וזה שיש לו שני פסים על הלחי.

למעלה