מה סאשומרו רוצה?

Bakura

New member
../images/Emo58.gif לסרט השלישי.

אני מקצרת, כי יש פיק אחד שאני ממש רוצה לקרוא אבל אני ממש רוצה להגיד לך. אולי אני ארחיב אחר כך. בכל מקרה- יש איזה אחד שאהב את Izayoi אמא של אינויאשה. ואז היא עמדה ללדת ואינו נו טאישוי או משהו כזה, אבא של אינו, בא לקחת אותה. קיצר היא ביקשה ממנו לברוח עם כולם כדי שלא יהרג, אבל הוא לא ברח והרג אותה, כי הוא היה מתוסכל מזה שהיא התאהבה בשד. אבא של אינו ראה מה קרה, החייה אותה ואת אינו (שהיה בתוך הבטן שלה >_>), נתן לה את המעיל מפרוות עכברושי האש שאינו לובש היום ואמר לה לקרוא לילד אינויאשה, והמקום נשרף והתמוטט עליו ועל זה שאהב אותה, סטסונה Setsuna נראה לי, ובגלל שהוא היה פגוע מהקרב עם שדי החתול או משהו (יראו לנו את זה בסדרה >_>), הוא מת. אז יש איזה חרב רעה שמשתלטת על אינויאשה, בלה בלה בלה, קיצר החרב הרעה מחייה את סטסונה מחדש, בתור רע. הוא לא זוכר שהוא אהב את איזואי, אז אינויאשה נלחם איתו כי הוא רע וכי החרב הזאת מרושעת והשתלטה עליו, וסשומרו כי אינויאשה נפגע מהחרב וגם בגלל הכבוד של אבא שלו או משהו (אראה שוב אחרי שאקרא פיק ואסביר יותר ואוסיף סקרינסשוטים) קיצר כל הקרב הוא פשוט מציל את אינויאשה שוב ושוב ושוב ושוב, ואומר לו "זוז, אתה מפריע" וסופג בשבילו את המכה (!!!!) שיכלה בקלות להרוג אותו או מונע מהשני לפגוע בו עם החרב. בסרט הזו רין ממש מושמושית וזה גם מראה כמה לסשומרו אכפת מרין,ג'אקן ואינויאשה. ומיותר לציין שקגומה ביטץ' נוראית שמה. בעצם, בכל הסרטים. עם האוסווארי הדפוק שלה. היא פשוט אומרת אותו סתם. ס=ת=ם. את תראי. בכל הסרטים. ס=ת=ם. ארג.

לי Li

New member
יייאאאא, תודה ../images/Emo24.gif

לא הבנתי יותר מידי מהפסקה הראשונה 0.0 אבל מהפסקה השניה הבנתי שסאשי הכי חמוד שיש
עכשיו אני מאושרת *.* והפאקצה ממשיכה להגיד לו שב? >< מה נסגר איתה? לא נמאס? ><

Bakura

New member
אפשר לספיילר רק קצת על הפאקצה?

על סופי הסרטים וקאגומה... כל סוף, פשוט כל אחד, היא אומרת לו "שב". וסתם. בראשון זה בגלל שהוא רצה לאכול ראמן ולא את האוכל שלה (אז מה?! זכותו! אני בטוחה שאת מבשלת בערך כמו יו! או כמו ריסה! וזה לא טוב! בעצם, אני לא אשווה אותך בכלל ליו המקסים והנהדר שלנו! ארג! אבל לריסה בהחלט כן!) בשני היא אומרת לו "שב" כי הוא אמר שהוא לא רצה שהיא תנשק אותו (וזכותו המלאה! זה הפה שלו!!!!!!!!!!!!! שלו, ביטץ'!!!) ובסרט השלישי, המחרוזת שלו מתפרקת, ואז המנייאקית אומרת לו "תעצום את העיניים שניה" והוא ממש חמוד ועוצם, והזונה שמה לו את המחרוזת שוב! אז הוא מתוסכל לחלוטין ובצדק מנסה להוריד אותה, והיא אומרת לו "שב". סתם. בשביל הכייף. אני ארצח אותה, יום אחד. אבל לא אם סאשי יקדים אותי. ואני מקווה שיעשה זאת.

לי Li

New member
היא כל כך טיפשה ><

אני בעד שאינו יהיה עם סאשי! הכי מתאימים
אם בא לך לספיילר עוד קצת אגב, לא מפריע לי ^^"

love Jay

New member
סרט מהמם!!

אבל מתי בן כמה היה סאשי שם?!?! ויש לו את אותו קול שיש לו עכשיו...חשבתי שהקול שלו ישתנה...ואיזה חמוד אינו התינוק!!!כזה שאבא שלו מציל את אמא שלו אז רואים לו את הראש ואת האוזן חחח

love Jay

New member
אה...ולאבא של אינויאשה קוראים

מונונוק... אף אחד בשום אתר לא יודע מזה ואני גיליתי מהסרט השלישי אבל זה לא ספוילר כי שראיתי את הפרק הראשון של הסיחדרה קאדה אמרה שאינויאשה הוא הבן של מונונוק...איזה שמות!!

love Jay

New member
איזה שד??

אולי התכוונת לומר הצורה האמיתית של אבא של אינו...

שאלה.

כשרין תגדל, (סאשומארו עדיין ייחיה) אז היא תתחתן איתו? כן כן.. נשמע מטופש אבל זה יקרה?

Bakura

New member
חס וחלילה טפו טפו טפו ../images/Emo57.gif

.... סשומרו לא אוהב בני אדם. הוא לא יאהב אתם אף פעם. הוא יסבול אותם, בשביל אינו, ויאהב את אינו כבנאדם, אבל לא יותר. וןזה לא נשמע מטופש, זה נשמע זוועה~!!!!! נורא. זוועתי. פדופילי שעבר את גבול הטעם הטוב. ועוד כל כך הרבה דברים נוראיים שאי אפשר לבטא במילים. בקיצר, לא. וסשומרו לא יתחתן. הוא יזדיין עם אינויאשה. יש הבדל ^^

שאלה!../images/Emo12.gif

לא הבנתי מה קורה בעצם עם סאשי הוא אוהב את אינו?! אוהב חלקית או משהו?
הוא יכל להרוג את אינו הרבה פעמים אבל הוא לא עשה זאת...
מה הוא רוצה בעצם?

איררון

New member
אני לא רואה הרבה פעמים בהן הוא

יכול היה להרוג אותו... אתמול הוא לא חיסל אותו כי אינו אפילו לא ידע מיהו. זה לא היה שווה. הוא לא אוהב אותו.

לי Li

New member
הוא היה יכול להרוג את אינויאשה

המון פעמים >_>; אין צורך לפרט אפילו, הסיבה היחידה שהוא לא הרג אותו עד עכשיו היא כי הוא לא רצה.

Naraku SeXy

New member
כןן !!!

הוא פשוט חושק באחיו הקטן ... פשוט גאונות שעלית על זה ... אינו וסאשי לנצח !!

למעלה