../images/Emo58.gif לסרט השלישי.
אני מקצרת, כי יש פיק אחד שאני ממש רוצה לקרוא אבל אני ממש רוצה להגיד לך. אולי אני ארחיב אחר כך. בכל מקרה- יש איזה אחד שאהב את Izayoi אמא של אינויאשה. ואז היא עמדה ללדת ואינו נו טאישוי או משהו כזה, אבא של אינו, בא לקחת אותה. קיצר היא ביקשה ממנו לברוח עם כולם כדי שלא יהרג, אבל הוא לא ברח והרג אותה, כי הוא היה מתוסכל מזה שהיא התאהבה בשד. אבא של אינו ראה מה קרה, החייה אותה ואת אינו (שהיה בתוך הבטן שלה >_>), נתן לה את המעיל מפרוות עכברושי האש שאינו לובש היום ואמר לה לקרוא לילד אינויאשה, והמקום נשרף והתמוטט עליו ועל זה שאהב אותה, סטסונה Setsuna נראה לי, ובגלל שהוא היה פגוע מהקרב עם שדי החתול או משהו (יראו לנו את זה בסדרה >_>), הוא מת. אז יש איזה חרב רעה שמשתלטת על אינויאשה, בלה בלה בלה, קיצר החרב הרעה מחייה את סטסונה מחדש, בתור רע. הוא לא זוכר שהוא אהב את איזואי, אז אינויאשה נלחם איתו כי הוא רע וכי החרב הזאת מרושעת והשתלטה עליו, וסשומרו כי אינויאשה נפגע מהחרב וגם בגלל הכבוד של אבא שלו או משהו (אראה שוב אחרי שאקרא פיק ואסביר יותר ואוסיף סקרינסשוטים) קיצר כל הקרב הוא פשוט מציל את אינויאשה שוב ושוב ושוב ושוב, ואומר לו "זוז, אתה מפריע" וסופג בשבילו את המכה (!!!!) שיכלה בקלות להרוג אותו או מונע מהשני לפגוע בו עם החרב. בסרט הזו רין ממש מושמושית וזה גם מראה כמה לסשומרו אכפת מרין,ג'אקן ואינויאשה. ומיותר לציין שקגומה ביטץ' נוראית שמה. בעצם, בכל הסרטים. עם האוסווארי הדפוק שלה. היא פשוט אומרת אותו סתם. ס=ת=ם. את תראי. בכל הסרטים. ס=ת=ם. ארג.