מה קרה? כבר מוצ"ש? זה הזמן למומלצ"ש

תומע79

New member
../images/Emo34.gifמומלצי השבוע ביום ראשון..

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
אין - שיר השבוע (כללי):
דן תורן וחמי רודנר - אימפריות נופלות לאט - אלבום השבוע:
כרגיל..אביתר בנאי-עומד על נייר - האדם שעשה לכם את השבוע:
לא היה כזה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"הכל ידוע מראש אבל נשכח מהלב שלאהוב אותך זה לשלם בכאב" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
"אני משוגע! כולכם סתם חושבים שאני משוגע..!! אפילו לא שתיתי!!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
לנהוג הרבה.. - מאכל השבוע:
קינדר דליס - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
אין. - משהו שהרס את השבוע:
הפרידה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
שהיא תתקשר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שהיא תתקשר -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
עברי לידר-האנשים החדשים. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
אותה..אבל לא יקרה.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

עונהה+חדשה פהה =]

היי אני חדשהה פה=] חולה על היהודיםם=] השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): בסוף תבכו - שיר השבוע (כללי): מלטף ומשקר-עברי לידר - אלבום השבוע: להפסיק לאכול עוגות-שייגעצ - האדם שעשה לכם את השבוע: חברה=] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): זה לא קללל - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)הבנאדם נהיה נינטט -מועדון לילה XD - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):אמממ הופעה של שייגעצ+חתימה+דיסק =] - מאכל השבוע: ספגטיי - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אממממ יומולדת של חברה - משהו שהרס את השבוע: יום שישי =[ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שחברה שלא הייתה אצלי מלאןן זמן תבוא =] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיודיעו על תארך להופעה של עברי בזכרוןן -שיר שפתחתם איתו את השבוע: גניבה בהופעה חיה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד =] סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): \

Noam TG

New member
?Oh cant you see what love has done

מומלצי השבוע
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
טיפה בים - שיר השבוע (כללי): window in the skies-U2 - אלבום השבוע:U218 Singles - האדם שעשה לכם את השבוע:שליח הפיצה
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "I want to TRIP inside your head, Spend the day there… To hear the things you HAVEN’T said. " - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "בוא לא נז..."
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-העלתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):לא היה..אבל שבוע הבא יהיה
- מאכל השבוע:
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יום רביעי בספריה הלאומית - משהו שהרס את השבוע:כל שאר הימים
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מפגשמנים
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני יגיע בזמן
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:U2- WINDOW IN THE SKEIS -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את כלהמי ומי
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

שחוררר

New member
בא לי בירה :\

מומלצי השבוע השבוע שעבר: חיים. - שיר השבוע (של היהודים): אחרי הרבה זמן שלא שמעתי. עידן האלוהים. - שיר השבוע (כללי): staind - black rain, אנצל- מוש בן ארי - אלבום השבוע: alter bridge - האדם שעשה לכם את השבוע: יניב. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): קוראים לה הדס או הדר? מוזר... אנלא מצליח.. לזכור... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): פלאפון חדש, עם מספר חדש. - מאכל השבוע: צנימים, כדורים והרבה תה. אה וגם ארומה, ובכמויות. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אתמול, יום שישי בקטנות. - משהו שהרס את השבוע: שנשכו את מודי, המחלות וכל המציאות שרק חוזרת על עצמה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שייגמר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להחלים. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אבדון- אביב. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: - סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): הכי מעודכנת.

shmuelr

New member
אם אני משיג לך בירה אתה בא לרוץ

איתי ערום ברחובות של דוסים?

שחוררר

New member
נרהא לך?

אני עוד חמש דקות הולך פה לשבת על שישיה עם חבר :p מה מת העולם שאני ארוץ ערום? פחחחח תתחבר תתחבר לאייסיקיו

קשה בלעדייך...

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: עברי לידר לייב - האדם שעשה לכם את השבוע: הדס שהתארסה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אפצע את ידי עד ישותקו לא יתקרבו אל גופך המוכר, האהוב. שאפי לא ישאף את הריח, שלא ארד על בירכי, שתשאר..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): באסה גדולה - מאכל השבוע: המבורגר - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: היה שבוע חרא - משהו שהרס את השבוע: כולו. בעיקר מוצ"ש. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שתומר יתקשר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתומר יתקשר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כל מיני שירי מיינסטרים שנוגנו אתמול בחתונה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שוב. תומר. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

bazmaster

New member
איזה יום יפה!אני פה נהנה!

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אינטרמט - שיר השבוע (כללי):the man who sold the world-nirvana caver - אלבום השבוע:לא אחד מיוחד - האדם שעשה לכם את השבוע:הרבה אנשים מעולים - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):איזה יום יפה אני פה נהנה (יום יפה-משינה) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):יא קקי קרעת לי את התחתונים! - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):הרבהההה דברים!! אח איזה שבוע! - מאכל השבוע:צ'יפס ושניצל - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:כל השבוע! שבוע מסרטים! יום שישי באולינג- היה כיףףף ובתכלס כל השבוע דברים כיפים וטובים חבר שלי עבר מיונים לקורס חובלים אני מקבל זימון ללהקה צבאית יצאתי מעונש על זה שעשנתי נרגילה בטיול איזה שבוע כיף! - משהו שהרס את השבוע:שני דברים אבל לא הצליחו לקלקל: גנבו לי את הסמל מהאוטו, ונכשלתי מבחן קופר כי הייתי עייף רצח אבל לפחת סיימתי עד הסוף בלי לעצור השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:כל יום מבורך - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיגיעו כל הימים -שיר שפתחתם איתו את השבוע:יהיה טוב-דייויד ברוזה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אחחחח... סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):בפולין במלון...מחטטים

TancH

New member
אהאא זאת אני שם

אוי וואי תמונה מפולנד ועדיין לא קבלתי אותם אהמ אהמ

MENTER

New member
רק הדקירות של חרבות זיכרון שוב מכות

את הלב, לא רוצות לעזוב
מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): היהודים-יכול להיות - שיר השבוע (כללי): גלעד שגב-מותק שלי
- אלבום השבוע: יציאת חירום-יציאת חירום
(גם השבוע..) - האדם שעשה לכם את השבוע: כרמל - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): רק הדקירות של חרבות זכרון שוב מכות את הלב, לא רוצות לעזוב ובכל העולם לא מוצאים בנאדם שייקח ת'כאב וייתן לך לישון - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): זה לא הרובה שהורג זה הבנאדם שמשתמש בו.. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
- מאכל השבוע: פלפלאדום - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
- משהו שהרס את השבוע: געגוע
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חופשחנוכה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא ירד גשם
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: ביצוע של ערן צור ואביב גפן לנשל הנחש
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יותם למרות שלא ..
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

$^&*&*)@%$#

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - - שיר השבוע (כללי): face to face - Sevendust - אלבום השבוע: החדש של אלכסיס - האדם שעשה לכם את השבוע: קובי =] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):so here I am it's in my hands - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: לזניה? - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מסיבה במוסד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שני יעבור תמבחן בהיסטוריה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: my heart your hands - FROM FIRST TO LAST -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ממ... סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

liloosh tt

New member
../images/Emo142.gifמסע ומתן.

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): עוד ארון אחדדדדדדדדדדד..... - שיר השבוע (כללי): בסוף כל יום - מוש בן ארי - אלבום השבוע: מסע ומתן - מוש בן ארי - האדם שעשה לכם את השבוע: מ א ו ר. אבא - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "איך זה בוקר בא והוא אותי גונב ממך אלך רחוק והכאב עטוף בגעגוע מתוק איך זה זמן לא זז עד שאליך אתגלה בבדידותי" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): להתחיל להוציא רישיון לטרקטורון! - מאכל השבוע: שוקולד! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יום רביעי, סופ"ש. - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: היום הולדת לקושקוש, מחר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אנצל - מוש בן ארי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
מאור, ושבוע הבא א ו ח נ ה אללה! 3 לילות בהרי אילת, 8 שעות הליכה כל יום, חוסר מגע עם שירותים, קור כלבים - זה הכל בשביל אוחנה
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):שמנמנים שלי.

למעלה