מה רנין מצאה בדשא וקטעו מיד את השידור

Dark Angel בת

New member
תמונה של תייסיר ורנין הייתה אחת

מרשיחת חפצים שהדיירים החדשים יכלו לגנוב מדיירי הוילה

jaycom

New member
יש לי רעיון

למה שלא נגיע לנווה אילן ונזרוק להם כל היום מכתבים על כמה רנין ולאון צבועים וכמה שפרה בולסת? מי שמוכן לעשות את זה יבושם לו, יוצא מלך... הרי זה לא אשמתם שאנחנו שולחים נכון? לא יעשו להם כלום.. גועל נפש אם לא מעמידים את רנין להדחה הפקה בשקל עשרים. אמרו יש אבטחה לא? איך מגיעים ערבים ליד הוילה עם מכתבים לא מזוהים? טוב שבאמת לא היה שם אנטרקס ליוסי....

תאמין לי שאי אפשר להגיע לשם כל מי שמגיע

לשם זה רק אנשים שנשלחים מטעם ההפקה! תאמין לי גם תייסיר! אפילו כשצעקו ליוסי "יוסי יוסי יוסי" זה היה מתוכנן

My Little Fairy

New member
הרסת אותי מצחוק!!

אני מדמיינת את צבר מרים פתק שלשונו: דיירים יקרים, לתשומת לבכם, שפרה בולסת. אנא טפלו בנושא. בכבוד רב מעריץ מסתנן.

בקיצור ההפקה רוצה ריטינג ביום ג'! אז

ברור שזה יענו פאשלה. איכססססס הכל מבויים גם האנשים שליהקו הם שחקנים כמו רנין להפקה תתבישו לכם

beep beep

New member
הסיפור הזה דורש שירשור נפרד

לפני כשעה ויותר זרק חברה של תייסיר מכתב עבורה לחצר הבית. צבר גילה את הדבר וגרם לה להתוודות בפני חברי הבית. לדבריה, מדובר במכתב אהבה תמיכה ועידוד ארוך שלא הספיקהלקרוא את כולו. תייסיר ביקש ממנה "שלא לקחת את המשחק ברצינות". ביקש ממנה לדבר אליו דרך המצלמה. מספרת ששמעה שתיייסיר קורא לה מעבר לחומה לפני שנזרק המכתב - ללא תיאום מראש. מספרת שהאח הגדול לקח ממנה את המכתב ואמר לה שהוא בוחן האם חוקי התכנית מאפשרים את החזרתו. מתדרכת את הדיירים לשתף פעולה איתה ועם האח הגדול בהסתרת הארוע: "אתם יודעים אבל לא יודעים. אפילו לא בינינו כי אז יצטרכו בכל פעם לעשות עריכה" צבר: "זה לא אמור להיות שידור ב"סטרים". זה אמור להיות בדיליי" רנין: "טוב, אז שיחתכו את זה. מה הם עושים ממנו עבריין? יאללה שירגעו כבר! אני כל כך שמחה!" _______________________________

קמבילי

New member
../images/Emo70.gif שלחתי פקס לקופרמן הפקות

כתבתי שראיתי את האירוע וכתבתי שגולשים רבים בפורום תפוז דיווחו שראו את האירוע. כתבתי שעל פי חוק המשחק יש להדיח את רנין (לא כתבתי שאני לא יכולה לסבול את הצורה של הפלקט המזוייף הזה וסוגרת ווליום בכל פעם שהיא על המסך
) זה ליתר בטחון, כדי שיידעו שראינו ולא יוכלו לחפף. מי שרוצה מוזמן לשלוח פקס אל: קופרמן הפקות פקס: 03-6445526

קמבילי

New member
את יכולה להעלות את זה ליוטיוב?

זה מקום יותר פומבי וזה יישאר שם באופן קבוע. בכל מקרה שלחתי לך מסר עם בקשה שתשלחי לי את הקובץ למייל.

קמבילי

New member
קיבלתי, תודה רבה, צריך להעלות את זה ליוטיוב

ניסיתי עכשיו בפעם הראשונה להעלות ליוטיוב וזה לא הצליח לי. אם את יותר מומחית כדאי שתעלי בזמן שאני אעשה עוד כמה נסיונות. חשוב שזה יהיה ביוטיוב

beep beep

New member
מה היו המספרים בגב התמונה של תייסיר?

הלילה רנין הניחה את התמונה בנפרד מיתר התמונות. כשגילתה שהתמונה נעלמה (מגנבה במשימה ע"י ליאון) נכנסה להיסטריה ואמרה שזו "תמונה מיוחדת וחשובה". אמרה שלא הצליחה לישון טוהב והתהפכה כל הלילה. יכול להיות שבגב התמונה היה רשום תאריך קבלת "הפקס" שהתעופף היום מעבר לחומה? _________________________________________________ לפני כשעה ויותר זרק חברה של תייסיר מכתב עבורה לחצר הבית. צבר גילה את הדבר וגרם לה להתוודות בפני חברי הבית. לדבריה, מדובר במכתב אהבה תמיכה ועידוד ארוך שלא הספיקהלקרוא את כולו. תייסיר ביקש ממנה "שלא לקחת את המשחק ברצינות". ביקש ממנה לדבר אליו דרך המצלמה. מספרת ששמעה שתיייסיר קורא לה מעבר לחומה לפני שנזרק המכתב - ללא תיאום מראש. מספרת שהאח הגדול לקח ממנה את המכתב ואמר לה שהוא בוחן האם חוקי התכנית מאפשרים את החזרתו. מתדרכת את הדיירים לשתף פעולה איתה ועם האח הגדול בהסתרת הארוע: "אתם יודעים אבל לא יודעים. אפילו לא בינינו כי אז יצטרכו בכל פעם לעשות עריכה" צבר: "זה לא אמור להיות שידור ב"סטרים". זה אמור להיות בדיליי" רנין: "טוב, אז שיחתכו את זה. מה הם עושים ממנו עבריין? יאללה שירגעו כבר! אני כל כך שמחה!" _______________________________

a10a

New member
עוד הוכחה שכל מה שקורה עם רנין מכור...כנסו

במכתב של תייסיר היה כתוב "זה המסר האחרון שאני שולח לך עד סוף התוכנית" למה האחרון??? למה לה שלח לה לפני?? למה הא לא יכול לבוא מחר ולזרוק לה שוב?? זה המסר האחרון כי זה המסר האחרון שההפקה מרשה לו... כדי שזה לא יצור יותר מידי תגובות!! בגלל זה גם פער הזמנים בין מסר למסר כדי שנשכח קצת מכל הנושא!! בקיצור הכל מוכיח שכל מה שקרה עם רנין זה מבויים ומוסכם עם ההפקה! תחשבו על זה שההפקה כל כך נזהרת אז למה היא הרשתה שבתמונה יהיה רשום משהו אפילו מספרים?!!! בדקה היא יכלה לחדש את התמונה בלי כתב מאחורה! הכללל מבוןייםםםםםםםםםםםםם

כל מסר שהוא שלח היה מתואם איתה לפני התוכנית..

הם תיאמו על מסר מאחורי התמונה, על המסר בחצר בזמן מסויים ויכול להיות שלא תיאמו עוד מסרים או שכן ולא ראינו אותם.. יכול להיות שזה המסר האחרון שתיאמו שהוא ישלח ולכן כתב את זה..

למעלה