מה שלומכם?

Digi Lista

New member
מה שלומכם?../images/Emo39.gif

חסרים פה שיתופים ובכלל שרשורים אז יאללה לעבודה...
אצלי ככה ככה האמת,הגעתי למסקנה האופיינית שמה שעושים זה אף פעם לא מספיק טוב וכשעושים מידיי אז אנשים שלא עושים מרגישים מאויימים ומתמלאים בעיות אגו שיוצאות על אחרים בלי סיבה(אם אני אספר שחצי מהזמן אתמול בכיתי ונאלצתי לחבק חזק ילד כדי לנסות לשאוב ממנו כוחות כשבנוסף אנשי הצוות שראו את העוול הלא מוצדק שנעשה לי באו לתמוך וגרמו לי עוד יותר להיראות מסכנה ולהישבר),זה כול כך מיותר הרצון הזה של אנשים להיות חשובים על חשבון תכונות כמו קצת פרגון כי יש מקום להרבה אנשים להיות מוצלחים...זה מציק. חוץ מיזה אני עדיין בחוסר ודאות לגביי עבודה בסיום השירות,אני עוד לא סגורה שאני נשארת בתשלום רגיל בתפקד(שזה מה שאני באמת רוצה למרות שאתמול היה לי יום ממש זוועתי ולא בגלל שעשיתי משהו רע אלא בגלל מה שפירטתי למעלה,זה נדיר ויש גם ימים כאלה)ואני גם לא יכולה כרגע להתחייב לשום עבודה אחרת ואז אני אצא קירחת מכול הכיוונים וזה מפחיד אותי בעיקר כשאני אוהבת מאוד לעבוד וגם לדעת מה ואיך ולהיות בשליטה נוכח הבנת המצב והתפקיד...אני כמעט מקבלת תעודת הצטיינות(סיפור ארוך,לפני שבוע באה הרכזת שלי והראיתי לה את ההמלצות שכבר יש לי ביד-צריכות להגיע עוד 3 והיא אמרה שאני אמורה להיות המצטיינת אבל יש עוד מישהי שהיא במקרה גם חברה טובה שלי שממש מגיע לה כי היא היחידה שאני מכירה שעובדת כמות דומה של שעות,ימים והשקעה והרכזת טוענת שאי אפשר לתת לשתיים,אז מתוך אצילות וזה שהשנייה באמת חברה טובה שלי אמרתי לרכזת שכול עוד זו מישהי כמוה שבאמת עובדת ולא בלענות לטלפונים ואם לא לי אז לה מגיע אני לגמרי מפרגנת לה והצלחה שלה היא מבחינתי גם הצלחה שלי,יכול להיות שהיא תעלה לבמה ועל התעודת סיום שלי יהיה כתוב גם מצטיינת או להיפך,הרכזת אמרה לי שאני יודעת שאני מצטיינת בלב,פחחח איזו פלצנות,אמרתי לה שאני מוכנה לוותר ולגמרי לא אריב על זה אבל לדעתי זה מטופש שהמנכ"לית של העומתה לא מרשה לבחור שתיים מאותו איזור,זה הרי אמור להיות דבר חיובי ומעודד גם לאחרים באיזור,לא?...)...בקיצור החיים שלי כרגע קצת במערבולת-מצד אחד אני נהנית והולך לי טוב במה שאני עושה,מצד שני אנשים מרגישים מאויימים ומצד שלישי עם כול הפרגונים אין לי ערבון לעתיד וזה מטריף אותי... היום היינו באזכרה ה17 לסבא(מצד אבא) בחולון,אין לי הרבה מה לפרט,השנה נפטר גם הסבא השני ואליו הייתי מאוד קשורה(היו לי גם הרבה יותר שנים לבלות איתו בשונה מהשני שנפטר כשהייתי ממש קטנה ואני בקושי זוכרת משהו),אם הוא היה חי השבוע הוא היה חוגג יום הולדת והוא מאוד חסר לי,הוא אחד האנשים הבודדים בעולם שבאמת הקשיבו לי ורק פירגנו,האמינו ותמכו בי והוא חסר לי,כמו שאמרתי היה לי יום קשה אתמול ואני מרגישה שהייתה לו עיצה טובה לתת לי מתוך מקום באמת איכפתי והידיעה הזאת מעציבה אותי(אני לא אלך לדבר למצבות,זה אולי לא נראה דבר חריג אבל לא נוח לי לדבר לאבנים ולא חשוב מה ומי נמצא תחתן),היום באזכרה של הסבא השני חשבתי שהוא בכלל לא הספיק להכיר אותי(הוא נפטר במפתיע מדום לב במעלית הבניין שלו שנתקעה והוא היה שם כמה זמן עד שחילצו אותו ואיבד גם חמצן וזמן יקר) ואולי גם הוא היה יכול להיות קרוב אליי ולחזק אותי כשאני צריכה... זהו בינתיים,עכשיו תורכם לשתף ולעדכן...

star_female

New member
בהחלט יש ימים גרועים לפעמים...

אני בטוחה שאת יכולה להתמודד עם זה. עברו עלייך הרבה ימים קשים בשנים האחרונות ואת עדיין בסדר, גם להישבר מדי פעם זה מותר כל עוד את יוצאת מזה אחר כך. בהצלחה לגבי ההצטיינות... אני מניחה שהרבה זמן לא כתבתי כאן משהו על מה שעובר עלי. ^^; האמת שבתקופה האחרונה יש יותר מדי לחץ בצבא ובלימודים מבחינתי. זה הגיע לשיא בשבוע שעבר ביום שלישי, היום של האה-קון שהייתי אמורה ללכת אליו. ביום שני היה לי מבחן באוניברסיטה אז הייתי בחופש בראשון-שני ובשלישי תכננתי לשכוח קצת מכל הלחץ בכנס שהיה אמור להיות ממש כיף (וגם שמעתי שלרוב הוא היה נהדר). אבל זה ממש לא הלך כצפוי. את המבחן עשיתי ויצאתי ממנו בהרגשה יחסית טובה (חשבתי שיש רק סעיף אחד שאני לא בטוחה אם עשיתי טוב, והוא פחות מ-10 נקודות). אבל משהו כמו רבע שעה לפני שנכנסתי למבחן קיבלתי טלפון מהרמ"ד שלי בצבא שאמר לי שיש כמה בעיות באיזה פרוייקט שעשיתי חלק ממנו והיה אמור לעלות לאוויר ביום חמישי. לא הצלחתי לעזור ברבע שעה שהיתה לי, אבל גם אחרי המבחן קיבלתי עוד כמה טלפונים בקשר לזה, זה נמשך עד 11 בלילה. אני לא אפרט בדיוק מה היה גם בלילה (טלפונים באמצע הלילה זה ממש לא סימפטי כשאמורים להיות ביום חופש אחרי זה, וגם כשלא) אבל זה נגמר בזה שלא הלכתי לכנס. ב-6 בבוקר הודיעו לי שאין לי חופש ושאני צריכה לבוא למשרד. בנוסף גם נשארתי עד שעה יחסית מאוחרת ויצא שהגעתי לכנס (בכל זאת, כדי להרגיש קצת יותר טוב, וכי ממש לא רציתי לפספס אותו) בסביבות 8 בערב. הייתי שם שעתיים, שהיו ממש כיפיות (קניתי הרבה דברים וראיתי הרבה אנשים למרות השעה). בכל מקרה זה כבר עבר ועכשיו אני בסדר (הייתי בסדר כבר יום אחרי זה), אבל לפני כמה ימים קיבלתי את הציון של המבחן והוא ממש לא כמו מה שציפיתי. אני אערער ואני מקווה שזה יספיק, כי באמת נראה לי שזאת טעות שלהם, אבל לא רציתי להיזכר שוב במה שהיה באותו שבוע... עם הקורס של עכשיו אני חושבת שאני אצליח להתמודד (הוא יחסית קל ולא דורש עד כדי כך הרבה), אני מקווה שלא יקרו עוד דברים כאלה בזמן הקרוב. זאת באמת אחת מהפעמים היחידות שיצא לי לחשוב פעמיים אם באמת היה כדאי להישאר בצבא (לא שהיתה לי אפשרות אחרת, אבל רק העובדה שהמחשבות האלה עלו מבחינתי זה משהו ממש יוצא דופן). לפחות אני מקווה שאני אלך לאנימה-פיסט שבוע הבא בלי דברים בלתי צפויים שישבשו את זה.

Yuske

New member
בנות יקרות שלי

אני מקוו...אני בטוח שהכל יסתדר בסופו של דבר!! ליסטה - אני מבין (מי כמוני מבין) את כל הקטע הזה של לא לדעת מה יקרה בעתיד בגלל שינויים כאלה ואחרים... אני בטוח אבל שיהיה בסדר לא?^_^ סטאר - (איך קוראים לך באמת ._.?) צבא זה אידיוטים...אמרתי את זה מעל לשנתיים ו7 ואני אמשיך לאמר את זה עוד ועוד... בקשר למבחן אני בטוח שתקבלי עוד ציונים טובים^^ ושיתנו לך ציון יותר טוב^^ שמח שנהנית בכנס^^ (אני משום מה לא מצאתי שמה משהו מעניין...אולי בגלל שהייתי לחוץ טוטאלית בזמן._. חתונה ביום של כנס זה מעפן...) כלאופן,,,,קצת שיתוף שלי...האמת שהרגע יצאתי מהרגשה של קצת דיכי והרגשה מעפנה של איכסה אז אני אשתף אתכם בדברים והרהורים יותר מהנים ופחות שליליים... קיצרו לי את השירות^__^ במקום 11 לאוקטובר אני משתחרר ב-6 לספטמבר...שזה סביבות ה47 יום (אבל מי סופר...זה לא שאני אשכרה עושה טבלת ייאוש כזו עם דפים שתולשים בכל יום שעובר ותולש אותם אחרי כל יום ומחלק בראנדומאליות למי שנמצא במשרד ומזכיר את זה לכל בנאדם שני שנכנס למשרד עם חיוך עצום של מישהו שקיבל מליון דולר....אני ממש לא מאלה....(אני מאלה שמזכירים את זה כל כמה דקות עם אנשים ראנדומאלים נוספים בבסיס ומקפץ בבסיס בכל פעם שהוא נזכר בזה...) אמממ...חוצמזה, אני חושב על איך להקים להקה...אני שר ואין לי ידע בגרוש בלנגן ואין לי שום חבר האמת שיודע לנגן כמו שצריך (או לחילופין לומד לנגן אבל אין לו זמן>< ואני אתנ לו מכות על זה!) וזה מחרפן אותי שאני מת לשיר ולצאת עם זה לעולם אבל אין לי את האמצעים לעשות את זה... בנוסף איכשהוא אני מנסה לארגן עוד רעיונות לפרוייקטים שלי (מנגה\אנימה\ספר) שדיי הזנחתי מאז שהמפקד השלישי שלי התחלף ואני עובר נושא לפני שכל הבאסה תחזור שוב אני מתכנן לטוס לאבא שלי אחרי הצבא (הוא עכשיו גר בארה"ב בגלל עבודה שלו) ולחזור איתו כשהוא חוזר^^ (סביבות אוקטובר) למרות שאני רוצה לעשות איתו טיול קצר של כמה ימים מחוץ למקום שהוא עובד בו (ניו ג'רסי) אני לא רואה את עצמי לומד בביתספר\אוניברסיטה האמת שנה הבאה, אלא יותר בכיוון של קורסים כמו מוזיקה (לנגן על קלידים), פיתוח קול (עם קול הכבוד הגדול לקול שלי שאני אוהב ולא אחליף אותו לעולם אני חושב שפיתוח קול לא יזיק לי להגיע לטונים יותר גבוהים...וזה גם יכול לעזור עם נשימה^^) אני כנראה אבדוק מה מצב ציוני בגרות שלי...ואז נראה איך אני ממשיך ללמוד וכאלה... וגם צריך לעבוד איפהשהוא...מקווה שאמצע משהו שמתאים לי... ובנתיים זהו... שיהיה לכולם שבת שלום^_______^

star_female

New member
מזל טוב על הקיצור ../images/Emo13.gif

תהנה בטיול והכל... אני מקווה שיבוא לך בקלות מה אתה רוצה ללמוד (לי זה בא מאוד בקלות, אבל יש אנשים שמאוד קשה להם עם זה). בהצלחה גם עם השירה... לא ידעתי שאתה שר... לי קוראים טלי (איך לא ידעת את זה עד עכשיו? גם בלי הפרטים בכרטיס אישי מזכירים את השם שלי פה כל הזמן XD)

DeathD

New member
בהצלחה לך עם הקול והנגנים =]]

ותהנה בטיול, אני עדין לא הייתי בחו"ל XD וזה רק בגלל ההורים הכבדים שלי. הינו אמורים להפליג לטורקיה ויוון אבל תמיד הם ימצאו פאקים!! >< בקצב הזה אני לא אראה חו"ל עד גיל 23 -.-

remundo

New member
אני הייתי בחול רק פעם אחת בחיי

וזה היה במסע לפולין, כמובן (כלומר, זה לא שביליתי שם או משהו. ואפילו לא קניתי מזכרות כדי לא לממן את הצוררים... פוי!)

meytar

New member
"לא לממן את הצוררים"?!

כאילו, תענישי אנשים על מה שאבות אבותיהם עשו לפני 60.. מאוד בוגר...

remundo

New member
XDD נכון

אבל בעצם אל הייתי מגיעה לבקר שם אם לא השואה, ובעצם הם מתפרנסים מהשואה!! (אם לא היתה השואה סביר להניח שלא הייתי נולדת. אולי אבא שלי היה נולד, אבל אמא שלי לא. אני לא יודעת אם סבתא שלי היתה עולה לארץ, אבל סבא שלי בטח היה חסיד פולני בעיירה קטנה... ^^" )

remundo

New member
פיתוח קול זה לא רק

הממ לומדים איך לשיר בכלל, איך לנשום מהבטן וכאלה.. זה לא משנה את הקול אלא את אופן ההגשה והשירה שלך בכלל (אל תשאל למה ומאיפה אני יודעת את זה ) אם אתה יודע לשיר אז יכול להיות שאתה יודע לעשות את זה גם ככה, אבל אם אתה מתכוון לצאת עם זה לעולם ולעסוק בזה תמיד כדאי לעבור הכשרה מקצועית וזה הגיוני ומובן לגמרי, אין צורך להסביר את זה בכלל ^^" מזל טוב על השחרור הקרוב! אני לא יכולה לעזור לך, אני בסך הכל יודעת לקרוא תווים ולנגן שירים כמו "יונתן הקטן" בגיטרה (קלאסית/אקוסטית/כל גיטרה עם 6 מיתרים, אבל בעצם גם עם מיתר אחד אני יכולה להסתדר. זה תווים, לא אקורדים X_X") ופסנתר. וקסילופון (שזה כמו מטאלופון רק מעץ). ומטאלופון (שזה כמו קסילופון רק ממתכת). ואורגנית? אולי גם קצת אקורדיון אבל ממש לא בטוח, אני מתמחה בעיקר באקורדיוני צעצוע X_X" בהצלחה בפרוייקט ותהנה בטיול! ו.. ו.. טוב, זה די צפוי שאני אגיד את זה גם ככה, אני חושבת שאתה כן צריך ללמוד ולהוציא תואר או משהו, סתם שיהיה לך ליתר ביטחון. אם אתה רוצה לנצל את הזמן הזה לדברים אחרים-אתה יכול לעשות תואר במשהו שלא דורש הרבה השקעה (כמו משפטים, למשל. ממה שהבנתי, לימודי משפטים זה קל כל כך שלא תדע אם לצחקו או לבכות. מה שכן, יש לזה ביקוש גבוה מאוד (משום מה מעניין למה זה נראה לי מקצוע ממש משעמם) (כי מרוויחים בזה הרבה) ולכן גם יש דרישות קבלה גבוהות, שזה יכול להוות בעיה קלה, אבל לשפר בגרויות ופסיכומטרי זה.. טוב, זה יכול לקחת שנה, אבל אפשר להפציץ פסיכומטרי ולהתקבל גם עם תעודת בגרות פחות טובה..) אבל זה תמיד טוב שיהיה לך תואר לייתר ביטחון, אתה לא יכול לדעת איך ועד כמה תצליח ועם תואר לפחות יש לך עבודה בטוחה. בהצלחה!

DeathD

New member
חח הם ממש דפוקים עם כל ההקפצות שלהם.

גם לאחותי הם עושים את זה...ואז היאמ וציאה את העצבים עלי XD גם את באה לאנימה פיסט? מגניב D:

meytar

New member
טלי, את לומדת תוך כדי הצבא?

באוניברסיטה הפתוחה או משהו כזה? איך יש לך זמן? מה את לומדת? תהני באנימה פיסטD: (לא שיש לי מושג מה זה..
)

remundo

New member
הם דווקא קישקשו על זה הרבה כאן ושם בתפוז ו..

בטח בעוד מקומות (מהספאם שמידי פעם מופיעים כאן, אז מסתבר שאחד מהם דווקא היה לכנס מגניב עם רעיון ממש חמוד וטעים: האנימה פיסט!) באנגלית זה נכתב anime feast ועכשיו את גם יכולה להבין המ זה רק מאיך שזה נקרא: אכן, פשוטו כמשמעו, יהיה שם משתה וסעודה גדולה שבה יאכלו את מיטב האנימות! (נראה לי שזה סוג של קון, עם הרבה אוכל יפני. הם אמרו שיהיו סאקה וראמן..)

למעלה