מה שלומכם?

chi12

New member
מה את לא?

אני עוברת רק על מה שמענין כשבא לי ובעיקר דואגת לנצל"ש.

star_female

New member
כן, בפתוחה

הרבה מאוד תוכניתנים עושים את זה. זמן... שיעור פעם בשבוע-שבועיים (3 שעות), קריאה של חצי שעה עד שעתיים בספר פעם בשבוע ולעשות עבודה להגשה (בין שעה ליום וחצי, תלוי בקורס ובעבודה) פעם בשבוע-שבועיים זה לא *כזה* נורא. לפני מבחנים אני לוקחת יום או יומיים חופש... מסתדרים עם זה. אני עושה את זה כבר שנתיים בערך. אני לומדת מדעי המחשב. תודה
כמו שרמונדו אמרה, האנימה פיסט זה כנס אנימה שיתקיים בעכו ביום חמישי הקרוב. ד"א, מי שפרסם את זה בפורומים זה לא תפוז אלא אנשים מטעם הכנס

DeathD

New member
(ללא נושא)

כן, זה כואב כשמת/ה סבא/סבתא שנקשרת אליו, אני לא יודע מה אני יעשה אם סבתא שלי (מצד האבא) תמות, היא היחידה שנשארה לי מהדור הראשון. בכל אופן, השבוע שלי היה דווקא פסדר. ביום ראשון הייתי אצל דודים שלי בכפר תבור, ביום שני הייתי אצל דודים שלי בשער העמקים, ביום שלישי קניתי דברים לבצפר לשנה הבאה ועברתי חדר. כל הלילה (שלישי-רביעי) סידרתי את החדר, ומה שהפליא אותו שעכשיו יש לי פחות דברים לאיכסון אבל הכל נכנס לי בול (טוב וגם החדר מרווח כי אין ארון XD אמא שלי החליטה שבחדר אורחים יהיה גם הארון שלי ושל אחותי הקטנה - ביחד. חפיף. יום רביעי הלכתי עם אימא שלי לחנות אומנויות, קניתי לטאה מעץ וצבעי אקריליק (או איך שלא קוראים לזה), וצבעתי אותה, ויצא ממש נחמד (יחסית למישהו עקום כמוני XD תליליתי את זה על הדלת, ומתברר שאלה היו צבעים זוהרים בחושך XD;;). יום חמישי טלפנתי לכל האולפני דיבוב שאני מכיר, כולם אמרו לי שאין אודישנים כרגע, חוץ מקובי אשל (מי שמדובב את ארתור למשל) ונ.ל.ס. (דרגון בול ואלה שדובבו את פוקימון, עכשיו דאבי דאב ידבב את פוקימון, שהם אמרו לי שאני יחזור אליהם בסוף ספט'), אז השארתי אצל קובי אשל ונ.ל.ס. פרטים והם אמרו שברגע שיהיו אודשנים הם יתקשרו. נקווה ;; בהצלחה לך בהחלטה שלך ליסטה D: (חפרתי XD)

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני תמיד שמחה לראות אותך כאן,ליסטה.
עם ההצטיינות!זה באמת מגיע לך,אבל את לא צריכה תעודה שתגיד לך את זה,נכון?כל הכבוד לך על הפרגון לחברה! תודה ששיתפת בקשר לסבא שלך.זה בטח קשה לך.תהיי חזקה!אם את צריכה חיזוק,אנחנו כאן,את כבר יודעת את זה. אצלי פחות או יותר הכל רגיל.עדיין לומדת.יש לי מצב רוח מוזר.יש ימים שאני ממש מאושרת ויש ימים שאני ממש בדיכאון.את יודעת כבר שאני ממש רגישה אז כל דבר קטן מסוגל לעצבן אותי. החלטת כבר משהו בקשר ללימודים?מתי את נרשמת?

Yuske

New member
תודה לכולם^_^

אתם לא במקרה מכירים אנשים שמחפשים סולן נכון? ._... כלאופן...תודה ששיתפתם, אחלה הודעה ליסטה...אני מרגיש כאילו פשוט זה סיכומון קצר על מה שקורה לכולם...מן מעין כזה שאלת "מה חדש" קולקטיבית...(שזה דיי נכון האמת) אנשים, תהיו חזקים^^...עם זמנים קשים באים גם זמנים יפים יותר^^ שיהיה לכולם שבוע מעולה!!!^__^ וזכרו - חיוך מוסיף המון^^

יש לי מחר מבחן להקבצות ואינלי מווושגג!!!!!

בס"ד אני שונאת מתמטיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 המגעילים האלה לוקחים לנו זמן מהחופש!!!! אני רק יכולה להתנחם בזה שאבא שלי יקח אותי לקולנוע להארי פוטר 5 ויקנה לי את הספר באנגלית..

Yuske

New member
הוווו המון המון בהצלחה^___^

גמאני שונא מתמטיקה תודה לאל שסיימתי עם זה (מקווה._.) תהני בסרט ומהספר^___^

למעלה