מה שלומכם?

אני מקווה שהלך לי בסדר.

אני מתנחמת בעובדה שאי אפשר ללכת ליותר נמוך מ-3 יחידות. מה שגם מצער אותי מאוד. עכשיו נשאר לי כל החופש לעבוד באנגלית.. מחר להחליף את הספר בספרייהההההה!!!!~ אני לא רוצה קנס של 50 שקל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אאארררגגג חייבת לסייםXP

DeathD

New member
איכסה מת'!! זה פשוט חרא של מקצוע!!

(טוב, מת' זה עוד בסדר...אבל למה מכריחים אותנו ללמוד גיאומטריה? ;; מזל שאני 3 יחידות אז אין הרבה גיאומטריה XD נדמה לי... X:) אני הפסקתי לקרוא הארי פוטר בהתחלה של השלישי, אפילו לא הגעתי לאמצע. סתם כאב ראש לדעתי, עדיף לראות את הסרטים (למרות שפה ושם מחסירים פרטים) אגב, אתמול ראיתי לראשונה את הסרט הרביעי XD איזה דיליי XD

remundo

New member
זה בסדר, גם אני ראיתי את הרביעי רק השנה

אבל הסרטים של הארי פוטר באמת ממש גרועים, גם ביחס לספרים וגם בתור סרטים בפני עצמם. הספרים פשוט מקסימים, השלישי היה אחד האהובים עלי.. וגיאומטריה זה אחד הדברים שהכי הכי אהבתי במתמטיקה!!1

chi12

New member
ווקטורים

הם כ"כ מגניבים הם יכולים ללכת לאן שבא להם, הייתי שמחה אבל לוותר על ציר אחד, אולי ציר Z? ואנליטית גם כיף, כי בד"כ זה מאד פשוט מה צריך לעשות. נקווה שהלך לך טוב

remundo

New member
הוקטורים חזרו אלי היום!!

וזה אחד הדברים הנהדרים ביותר שקרו לי בחיי!!~ (חוץ מזה ש.. לא הכי הלך לי עם כל השיעורים אבל.. >_>")

chi12

New member
XD

שלחתי את הוקטור: x= 2u+v-3w שימסור לך ד"ש, אני רק מקווה שהוא לא יגיע לכתובת מקבילה...

remundo

New member
כבר אמרו לפני, יש ימים טובים וימים רעים..

הדבר היחיד שי לו השלכות לאורך זמן כאן זה העניין של העבודה שם-אם תמשיכי לעבוד שם בתשלום או לא. את אל צריכה להתייאש אם זה א יצא, אני בטוחה שיש עוד כמה מקומות כאלה בארץ ואולי שם כן יזדקקו לך ויעדיפו אותך על פני בת שירות. חוץ מזה, ממה שהבנתי בכל הפעמים שכתבת כאן-באמת חסר שם כוח אדם כך שגם אם הם רוצים להמשיך להחזיק תקן של בת שירות ולהעסיק בנות שירות בכלל, זה לא סותר ואפשר שגם את תעבדי שם וגם יהיו בנות שירות-הרי בסך הכל הם צריכים שם כמה שיותר אנשים, והשאלה היא רק שאלה תקציבית. חוץ מזה שאת תמיד יכולה דווקא כן ללכת וללמוד, את יכולה להתמחות בתחום הזה ולחזור למקום עם ידע שיסייע לך לתרום שם יותר, (חוץ מזה שבטח עם התעודות המתאימות בטח גם מרוויחים שם יותר, וזאת אולי מחשבה אגואיסטית אבל בסופו של דבר כולם צריכים כסף כדי להתקיים ולפעמים לחשוב על לעבוד במקום שבו אני תורם ולא על מקום שבו אני מרוויח זה אפילו סוג של מותרות. אני כמובן מאחלת לך שתמיד תוכלי לעבוד במה שאת תרצי לעבוד באמת בלי לחצים כלכלים חלילה.) שיהיה הרבה בהצלחה

chi12

New member
שבת, היה כיף!

בשבוע שעבר קיבלתי תעודה, זה החלק הראשון שלה, ובאשכול הבא החלק השני שלה. שבת שעברה הייתי אצל בני דודים והיה ממש כיף, וצחקתי על מה המורה כתבה לי: "אספי מלא הטנא ברכות והצלחות." ואחלתי את זה לבת דודה שלי שהיה לה יום הולדת, וגם ירדו עלי וגם אני על עצמי שאני לא אוכלת שום דבר, ושאני בולעת אוכל ולא אוכלת. היה לי ממש כיף, אבל היה באמת חם, וחזרתי הביתה עם ראש מפוצץ.

וואו,ברצינות?אז את לא יודעת מה הציונים שלך?

בכל מקרה,כל הכבוד לבית הספר שלך על ההשקעה!התעודה ממש יפה.

למעלה