מודחת מספר 9 מבית "האח הגדול" - וונסה.

יש יש יש!!!

עכשיו ה'חבורה' חייבת להתארגן. חייבים לעשות הכל בשביל לדפוק את הבובלילים. הכל! איך אמר מוטה גור בזמנו: נדפוק אתכם כמו שדפקנו את הערבים!

BeN ShaDe

New member
כל מה שהחבורה שלך תעשה

זה לא יעזור. הבובלילים יהיו בגמר. יוסי ייקח פה את המיליון.

הם לא החבורה שלי ולא אכפת לי מהם

אני בעד מי שיעיף את הכלבים הגזעניים הללו כמה שיותר רחוק. יש גבול לכמה אפשר לסבול ולספוג, ובכנות ידידי, אין לי שום כוונה להגיש את הלחי השניה.

אתה קורא להשמדת הציבור המזרחי בארץ.

חסמו אותך בכמה וכמה פורומים בתפוז כי קראת להשמדת המזרחים כמו שעשו בשואה, הבאת הודאות נאצה נגד מזרחים, ואתה מצהיר בפומבי שאתה שונא בכול יכולתך מזרחים וספרדים, רק כי הם מזרחים וספרדים. ומנהל אנה חסום את הגזען הגדול בתפוז אלי צפון שנחסם בכמה וכמה פורומים. הוא בקרוב יתחיל עם זה בפורום, למעשה הוא כבר החל אם תקרא את הודעותיו וציטוטיו. בושה של אדם, פשוט בושה.

אולי מספיק לחמם את השד העדתי?

אתה לא חייב לרדת לרמה של אלה שאתה חושב (בטעות) שאתה מעליהם... בהתבטאויות שלך אתה שומט מתחת רגליך את הטענה בדבר גזענותם של הבובלינים. כי איך תוכל להלין כנגדם אם זה בדיוק מה שאתה עושה.

הבחור הזה קרה להשמדת המזרחים בארץ.

את לא מכירה את אלי צפון, הוא נחסם בכמה פורומים. הוא רוסי שנחסם גם מפורום ישראל ברוסית. הוא אומר שהוא שונא בכול כוחו את המזרחים והספרדים, וקורא להשמדתם וגירושם מהארץ. אנה תתלוננו שהוא יחסם בפורום כי כבר החל לזרוע בפורום הזה רעל, ותעמולות הסתה נגד הספרדים והמזרחים.

אלי צפון שונא מזרחים. לפיכך הוא

שונא אותך כי את מרוקאית. הוא חסום בכמה פורומים בגלל מאות הודעות נאצה נגד הציבור הספרדי ומזרחי בישראל. לא פעם ולא מאה פעמים הוא קרה לגירוש והשמדת המרוקאים, והספרדים והמזרחים. הוא רוסי, ונחסם מפורום ישראל ברוסית. וזה אחרי מאוד הודעות הסתה ונאצה נגד הציבור המזרחי וספרדי בארץ. ודרך אגב הוא גזען גם לאתיופים, ולמעשה לכול מי שהוא לא מגדיר כאשכנזי.

מנהל בבקשה לחסום את הבחור הזה. כנסו

הבחור המכונה אלי צפון, הוא בחור גזען שנחסם בכמה פורומים בגלל הודעות הנאצה שלו נגד מזרחים וספרדים, הבחור רוסי ונחסם מפורום ישראל ברוסית, הוא מסית נגד מזרחים לפעמים עד מוות, הוא קורא לגירוש המזרחים מהארץ !. להשמדתם כן כן בדומה למה שקרה עם ליהודים בשואה, רק הוא אומר שיעשו זאת למזרחים, הוא מביא ציטוטים של גורמים מימים עברו נגד מזרחים, הוא נגד כול דבר ספרדי ומזרחי, הוא משקר ומסית בכול הזדמנות נגד ספרדים ומזרחים, הוא מביא קריקטורות ומאמרים שקריים נגד מזרחים וספרדים ולהשמדת. חסמו אותו לפני שהוא יהרוס את הפורום .

cat478

New member
נכון, יש דרך וצורה לכל דבר. אני איתך פסיפלורה

לקרוא לאנשים כלבים זה עובר כול גבול. אגב, אני חצי עירקית וחצי רוסיה, אז מה אני? חצי כלבה?? זה פשוט שנאת חינם של בן אדם מ-ש-ו-ע-מ-ם... שמישהוא ימצא לו עבודה דחוף...

מבחינת אלי צפון את

לא אשכנזיה ``טהורה`` וגם אותך צריך לגרש מהארץ. קראתי את הודעותי בקשר לבחור הזה, ולמה המנהל צריך לחסום אותו .

למעלה