מודחת מספר 9 מבית "האח הגדול" - וונסה.

hamshoshit

New member
חבר'ה חבר'ה כנסו

שמעו מצד אחד ממש טוב שוונסה עפה מהבית ממש עפה כל הדיירים כמעט (בעצם לא כל) בעטו אותה החוצה ולא נראה לי שהם הצטערו על זה.. אבל מצד שני לא תתגעגו למבטא הצרפתי ולמילים הצרפתיות לפלפל שלה איף חבל... את האמת שאני אתגעגע אליה קצת

מה זה הלינץ' הזה בשידור חי ? אני בהלם

איזה אכזריות של המנחים כלפי ונסה. גם אני לא הייתי מצביע לה, וגם אני התאכזבתי מהיחס שלה כלפי איתי, אבל ראבק ברגע הכי יפה שלה , היציאה מהבית, כמעט גרמו לה לבכות בשידור חי. . . איזה אכזריות. . . זה מגיע אך ורק לשי אם כבר.

NoKiA2003

New member
בהחלט מגעיל

למרות שאח"כ נראה לי שהם הבינו שהם הגזימו ונרגעו איתה.

קופנגן

New member
ממה שהבנתי, ככה זה בכל העולם

יש מקומות שכשדייר יוצא, שורקים לו בוז אדיר, זורקים עליו דברים. זה היה קורה לשי אם היה יוצא מהבית

rinatt1

New member
אני מאוכזבת מהאח הגדול! בגדול!!

ממש עשו לה לינץ- איזו התנהגות מחפירה, הבחורה הייתה מעל 60 יום בבית וזה מה שיש להם להגיד לה.. גועל נפש. אחרי התוכנית היום אני פורשת מהאח הגדול.. אני מאוכזבת מההפקה ומהתוכנית ובמיוחד מזה שבכלל הציעו לשי לחזור לתוכנית לשעתיים.. איזה מגעילים ...הם יכלו לבחור כל מודח אחר לעשות את המשימה, אבל הם בחרו בשי, זה שהכי פחות אהוב על הצופים...ממש הוציאו לי את כל החשק לראות את התוכנית. ההפקה ממש עושה מאיתנו צחוק ולא מגיע להם הפרגון והרייטינג הגבוהה הזה. אני מקווה שהריטיניג יתחיל מעכשיו לרדת. ובנוסף ובמיוחד שהשאירו את שיפרה וצבר.

juspan

New member
במשך שבועות חיכיתי ליום שבו שי יודח

ויזכה להשפלה פומבית בשידור חי כמו שהגיע לו עם המון צחוקים על חשבונו. אז נו, בסוף היו נסיבות מצערות וכשכבר מדברים איתו, כולם פונים אליו בכפפות של משי מהפחד שיזרוק עליהם פנס (האחות הקטנה, ארז ואסי), הוא משחק אותה "חביב" אבל ברור שהגועל מתפלק לו פה ושם כשמישהו מעז להעיר הערה צינית קטנטנה או סתם עובדה לא מיופייפת, עוד מציעים לו לחזור למשימה היתולית
ובסוף משפילים דווקא את וונסה? לא להאמין.

daughter L93

New member
ממש בא לי לזרוק עליהם אבנים, ממש בא לי לזרוק

כמו תייסיר. רק עם פתקי בוז., כמו תייסיר. רק עם פתקי בוז. הלוואי והיה אפשר להוריד להם את כל הרייטינג ושישדרו לצופה אחד. הלוואי וזאת הייתה תוכנית הוגנת עם פיקוח, אין מישהו שיפקח? אנחנו כצופים ביחד לא יכולים לעשות משהו נגד העבודה בעיניים הזאת?

too addictive

New member
היא ניראתה מבואסת אחושרמוטה

אבל ככה זה כשזורקים לך את האמת בפנים- אני מניחה שכשהיא קלטה שכללל המדינה ראתה איך היא הפכה את איתי לסמרטוט (לא שהוא חף מפשע) היא הבינה שהיא עברה את הגבול.

מגיע לה. היא כלום. אין לה כלום בראש

ולכן מגיע לה גם יחס כזה. "אני כוסית" בשידור חי בערוץ 2 בערב. היא עוד יצאה מזה בזול.

too addictive

New member
כן...

צריך להעמיד אותה לדין!!!! "אני כוסית" ועוד בשידור חי?! מה היא חושבת לעצמה?! הפוסטמה הזאת...מי זאת האישה הזאת שמרשה לעצמה לפרגן ככה לעצמה?! גועל נפש...ועוד בשידור חי! זוהמה! חח אנשים פה לגמרי התחלקו... לכל לא מביני ההומור השחור (ע"ע בובלילים) הודעה זו נכתבה בציניות ובהומור. אין להעתיק, לשכפל, לשכתב חלקים ממנה, בלי להבין למה באמת התכוונתי

daughter L93

New member
פחחחח בוא נראה אותך שאתה מדבר ככה

היית מת להיראות כמוה אם היית אישה.

אני מאמין שזה דוחה את רוב הצופים בבית.

התנהגות לא מכובדת לתוכנית בסדר גודל כזה, אולי לפרוייקט וואי זה מתאים, אבל לתוכנית מבין הנצפות ביותר לפגוע ברגשות של אדם בצורה כ"כ ישירה ובוטה ? מבייש. האדם היחידי שאולי היה אפשר לעשות לו את זה - הוא רק שי, ודווקא אליו מתנהגים כאילו הוא אחד הדמויות הנערצות בבית. בעעע

למעלה