תרגעי... בואי נסכם ככה... חוץ מיוסי שם.... כולם שם צבועים.....כולם שם טיפשים... תאמיני לי אני יום אוהב את צבר יום את שפרה יום את עינב ויום את ונסה.... כולם שם עשו קטעים מסריחים אם זה יותר ואם זה פחות כל אחד שיחק קטעים שלא במקום..... אז חאלס לבכות על אנשים שהלכו לבית.... מה שקרה קרה.... גם ככה אפאחד שם לא שווה באמת את האסאמאסים
עושה לי כ"כ רע לראות את הייצור המגעיל הזה במסך שלי. עד שהיא לא מתעופפת לי מהטלויזיה אני מפסיקה לראות האח הגדול. ערוץ 10 ירוויחו מההפקר יש גבול לכמה אפשר לסבול את שפרע ועדיף שאני לא אכתוב את מה שאני חושבת על המכשפה הזאת.
ברגע שבן אדם, ולא משנה כמה אני שונא אותו, עוזב את הבית הוא סיים את הפרק מבחינתי , וזה אומר שלא תשמע ממני יותר מילה רעה עליו יותר (לחפות לא בתור הודעה שמיועדת להקניט אותו).
וונסה אמנם תרמה לבית ועד לפני שבועיים אהבתי אותה , אבל מאז היא התנהגה בצורה מגעילה מאוד בשבוע האחרון ושיחקה באיתי בצורה פתטית. הגיע לה ללכת הביתה (וסופסוף היא תוכל לעשות סקס 24/7 בחופשיות) ועכשיו איתי יוכל לקפוץ על יוני מבלי שוונסה תעמוד באמצע.
ברור שההפקה ניפחה את זה, נתנה לזה משל גדול יותר, נכון שהיא הבהירה לו שלא יהיה בינהם כלום, אבל היא הלכה עם זה רחוק מדי. מצטער, אני לא הצלחתי להביא את עצמי לסמס לה, אפילו במחיר השארת שפרע.