מודחת מספר 9 מבית "האח הגדול" - וונסה.

YanMen

New member
יששששששששש

סוף סוף השרלילה הלכה איזה כייף שתלמד לא לשחק בגברים... איזה כייףףףףף חחחח

איזההה בולשיט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תוכניתתתת מכורה מראש!!!!! אין מצבבבבבב שאנשים הצביעו לשפרה פשוטט אין מצב!!!לא הגיוני!! זהו יותר אני בחיים לא מסמסמת סתם עבודה בעינים!!

עמי1986

New member
חח ייאוו איזה עצבים מה קרה נשמה

תרגעי... בואי נסכם ככה... חוץ מיוסי שם.... כולם שם צבועים.....כולם שם טיפשים... תאמיני לי אני יום אוהב את צבר יום את שפרה יום את עינב ויום את ונסה.... כולם שם עשו קטעים מסריחים אם זה יותר ואם זה פחות כל אחד שיחק קטעים שלא במקום..... אז חאלס לבכות על אנשים שהלכו לבית.... מה שקרה קרה.... גם ככה אפאחד שם לא שווה באמת את האסאמאסים

Eil

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

Eil

New member
אבל בעצם... זה אומר שאני הולכת לראיין אותה!!!

זהו עד ששפרע (לא טעות) לא עפה אני לא רואה האח

עושה לי כ"כ רע לראות את הייצור המגעיל הזה במסך שלי. עד שהיא לא מתעופפת לי מהטלויזיה אני מפסיקה לראות האח הגדול. ערוץ 10 ירוויחו מההפקר יש גבול לכמה אפשר לסבול את שפרע ועדיף שאני לא אכתוב את מה שאני חושבת על המכשפה הזאת.

switzland

New member
הפורום בוכה ..... אבל אני (ועוד כמה) ... שמח

אני רוצה שתשבו בשקט עכשיו כל שונאי שפרה, אתם ךא מייצגים את רצון העם

droriko

New member
לי יש עיקרון כזה

ברגע שבן אדם, ולא משנה כמה אני שונא אותו, עוזב את הבית הוא סיים את הפרק מבחינתי , וזה אומר שלא תשמע ממני יותר מילה רעה עליו יותר (לחפות לא בתור הודעה שמיועדת להקניט אותו).

ady18

Well-known member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

ונסה הלכה אני בהלם אחת ההדחות הכי מבאסות דהיו

BeN ShaDe

New member
דעתי על הדחתה של וונסה.

וונסה אמנם תרמה לבית ועד לפני שבועיים אהבתי אותה , אבל מאז היא התנהגה בצורה מגעילה מאוד בשבוע האחרון ושיחקה באיתי בצורה פתטית. הגיע לה ללכת הביתה (וסופסוף היא תוכל לעשות סקס 24/7 בחופשיות) ועכשיו איתי יוכל לקפוץ על יוני מבלי שוונסה תעמוד באמצע.

Yaki J

New member
בתכלס ארז ואסי צודקים - היחס שלה לאיתי מחפיר

ברור שההפקה ניפחה את זה, נתנה לזה משל גדול יותר, נכון שהיא הבהירה לו שלא יהיה בינהם כלום, אבל היא הלכה עם זה רחוק מדי. מצטער, אני לא הצלחתי להביא את עצמי לסמס לה, אפילו במחיר השארת שפרע.

למעלה