מודעה

TheGreatNut

New member
לא יודע ../images/Emo6.gif

למען האמת, כמעט ולא הבנתי מה הוא כתב לאורך כל השרשור. הבנתי שהוא נקט עמדה כלשהי לגבי שוביניזם או פמיניזם, או משהו כזה???
אבל בכל אופן, את שכתבתי לבן, כתבתי בעקבות עשרות תצפיות ובחינות שערכתי מזה זמן רב. זה לא שהרעיון עלה במוחי לראשונה בשרשור הנוכחי, אלא שזה משהו שהקדשתי לו מסה מכובדת של אנרגיה מזה זמן מה. במקרה שציינת, אין לי ולו נתון אחד על מנת לתת לך מידע שהוא. למעשה, אם לא היית אומרת לי שלדעתך האדם הזה התעצבן, אולי בכלל לא הייתי מבחין בכך, או מפרש את מילותיו (המאוד לא ברורות בעיני) כך, אם הוא בכלל התעצבן עלייך במציאות...
האם החלפת איתו מידע מעבר לשרשור הזה בהקשר להאם הוא התעצבן עלייך?

גדול ../images/Emo6.gif מצחיק ../images/Emo13.gif

לא, לא החלפתי איתו מידע מעבר לכך. וגם אחר כך הכל חזר לכרגיל. וגם לי קצת קשה להבין למה הוא מתכוון
תודה בכל אופן
חה חה

רשף כשף

New member
לדעתי מה שקרה בשרשור

הוא שהגולש חיפש תמיכה לדעותיו על מנהלת פורום פמיניזם, עליה הוא כועס. משלא קיבל, המשיך לדרכו.

הדבר היחידי שלא הבנתי מהודעתך

הוא למה שאנשים יחשבו ככה: "המממ... דמיון נוסף שחלף בי עכשיו, הוא שלפחות חלק ממי שקוראים הודעה זו, חושבים לעצמם שאני "חושב את עצמי" או משהו כזה" מה בדיוק כתבת שעלולים לחשוב ככה???? בפעם הראשונה שקראתי את ההודעה התעלמתי מהקטע הזה, כי לא הבנתי איך זה קשור למה שכתבת בכל יתר ההודעה. למה שיחשבו ככה וכדומה. אז עכשיו שוב חזרתי לקרוא ושוב לא הבנתי למה שיחשבו עליך ככה. אז החלטתי לא לוותר על אי ההבנה בתוכי, והחלטתי לשאול
אולי TheGreatNut יעזור לי להבין?! help?

אני לא יודע.

זה היה דמיון, כאמור, לא מציאות. אני מכיר שורה ארוכה של הצהרות נפוצות. רובנו חושבים ומדברים כמעט אך ורק רק בהצהרות שחוזרות על עצמן. למשל, אני יכול בקלות להעריך - למרות שאינני יודע אם זה נכון - שמתוך השרשור הנוכחי יש אולי כאלה שיכולים לקבל את הרושם שאני מתיימר להיות אחד שכותב במדוייק, שמדייק במילותיו, רק בגלל שמישהו פה כתב משהו דומה בקשר אלי. לפי הערכה זו, בשביל למנוע מאנשים אחרים לדמיין שאני מתיימר לכזה דבר, עלי לכתוב במפורש משהו כגון: "לא, לא, אני לא חושב שאני משתמש במלים באופן נקי/מדוייק... היפוכו של דבר!" אנחנו כל הזמן מדמיינים דברים, מפרשים דברים. למשל, מישהו תוך כדי קריאת הודעה זו, יכול בקלות לקבל את הרושם המוטעה שאני רומז ש"כדאי לגוון את הדיבור שלנו, לא לחזור על עצמנו כל הזמן" וכן הלאה. את יכולה לראות, בפורום הזה, המון הודעות פזורות שאין להן כל קשר למציאות. בקשר אלי, לדוגמה, מישהו פה כתב, נדמה לי, שאני "טוען" שעבודה בקבוצה עדיפה על עבודה לבד... ומישהו אחר כתב שאני מתחמק מלענות על שאלות... וכדומה. נראה כאילו יש כל כך הרבה סגנונות להתנסח ולדבר ולא כולנו מבינים אחד את השני תמיד בפעם ראשונה.

TheGreatNut

New member
זאת במידה שכל רצונך הוא שהפלאפל...

יהיה טעים. אבל אם מעניינים אותך דברים נוספים אשר נמצאים פוטנציאלית באותה הסיטואציה, אז דווקא הפלאפל יכול להיות הדבר חסר החשיבות. או לפחות, לא חשוב יותר מהדברים האחרים.
איזה צחוקים, מה שכתבתי בטח נשמע (או "נקרא" - יש כזאת מילה???) לפחות אצל מספר אנשים כאילו אני מנסה להתפלסף, או להשמע חכם או משהו כזה... או כאילו אני סתם כותב כאן כי אין לי משהו יותר טוב לעשות, אז מה כבר שווה מה שאני כותב.

נ ו ל י ה

New member
כן, אתה צודק...

ונניח שהייתי רוצה למצות מהסיטואציה דברים אחרים, האם הייתי עושה את במקום שם הפאלפל הוא לא טעים? מה שרציתי להגיד הוא, שבסיפור של בן על הפאלפל, כל הסיטואציה הייתה חסרת חשיבות אילולא הפאלפל היה טעים, ומה שהיה נשאר לבן בזיכרון הוא רק טעם רע. בקשר להערה שלך: אין לך על מה להתנצל אף אחד מאיתנו לא נקי מ"התפלספות" ואף אחד מאיתנו לא יותר חכם מהאחרים.

TheGreatNut

New member
צודק../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

"האם הייתי עושה את במקום שם הפאלפל הוא לא טעים?"
בן אמר שהפלאפל היה טעים / לא טעים
מה שהיה נשאר לבן בזיכרון הוא רק טעם רע
אני התנצלתי על משהו

נ ו ל י ה

New member
והכל תלוי בזה אם האדם שקרא את

ההודעה של בן היה רעב באותו הרגע או לא.

למעלה