מומלצי השבוע..

Z A M i

New member
מומלצי השבוע..../images/Emo178.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

חזרתי:)

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): המאה העשרים. - שיר השבוע (כללי):נגעה בשמיים-משינה. - אלבום השבוע:משינה לייב - האדם שעשה לכם את השבוע:יולי:) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):ואין,אין לי כוח. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"על האנושות לשים קץ למלחמה,ולא המלחמה תשים קץ לאנושות" - דבר שהשגתם השבוע:נכשל במתמטיקה. - מאכל השבוע:במבה - משהו שעשה לכם את השבוע:הטרגוס החדש - משהו שהרס את השבוע:אחי הקטן חולה:( - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:תשלימו שעות שינה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שבועות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:להצליח במגן -שיר שפתחתם איתו את השבוע:תעזור לי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:זיו סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

וכשאחזור האם קולי עוד ישמע מוכר

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין. - שיר השבוע (כללי):אני מאבד אותך-סער בדישי,קנאה-אביב גפן,קרן אור-גרסה של בנה. - אלבום השבוע:מעורבב. - האדם שעשה לכם את השבוע:פולק עם השטויות שלו ומאור. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "עזבו אותי כבר לפנייך וזה לא כאב כל כך" "אני מאבד אותך" "איפה האבא.."עזבו. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):לא זוכרת. - דבר שהשגתם השבוע:-- - מאכל השבוע:לחם עם גבנצ יחד עם עדע. - משהו שעשה לכם את השבוע: השיחות על החוף - משהו שהרס את השבוע:מיותר. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אנשים משתנים בקצב מגעיל. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:חופש,ת"א,אולי שנטיפי בסופ"ש. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שנטיפי,ת"א. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:קנאה- אביב גפן. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:איתן,ליאן סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):מאורי שלי.

little WhiSper

New member
dont they know?

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): נו לא ברור? 'אין לך מקום'
- שיר השבוע (כללי):הדג נחש- הנה אני בא. אביתר בנאי- מתנות. Anouk- lost. - אלבום השבוע:Linkin park- Minutes to midnight - האדם שעשה לכם את השבוע: חלק מהשכבה, וחלק מהמשפחה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ירושלים - הנה אני בא חוזר אליך - הנה אני בא אל חומותיך - הנה אני בא כי את היחידה אני נשבע
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני אפעם לא זוכרת. - דבר שהשגתם השבוע: צבע
וידאויים, צורות חדשות שאפשר לישון בהם, וסתם קטנות.
- מאכל השבוע: פירות. - משהו שעשה לכם את השבוע: החלק של ירושלים במסע. - משהו שהרס את השבוע: החלק של המסע לירושלים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ישראלי [ויהודי] זה הכי אחי. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חג, ואין למה לחכות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שילך טוב במתכונת, ושנשרוד. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לאנפתח. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
[אבל מי שבא ברוך.] סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

אדם ק

New member
עשי לי את המוות

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין - שיר השבוע (כללי): שני סיפורי אהבה קצרים \ החברים של נטשה - אלבום השבוע: שינויים בהרגלי הצריכה \ החברים של נטשה - האדם שעשה לכם את השבוע: אפ'חד... -משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לא יכול להוריד ממך את העיניים" יש יותר ממשפט...בית שלם... "זה לא רומן זו סתם בדידות אל תיהי מודאגת, זה לא עובד זה לא פשוט מן הסתם, מהכאב הזה לא נמות, אך גם לא נחייה בשקט..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): עדי: "אי אפשר לאכול את כל העוגה ושתישאר שלמה" (בתגובה לתסכול שלי!!!) - דבר שהשגתם השבוע: מצבים הזויים! הזיות! פרנויה! ניצוץ, מבט, לראות אותה זה היה סרט - מאכל השבוע: וואי על האש בשישי בלילה - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה בצאלים ללא ספק המבט החמוד שלה, היופי הזה, לא נשכח... וגם שביט... בין לבין - משהו שהרס את השבוע: שכמו כל דבר טוב.... גם הערב ההוא שם... נגמר מהר.... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: רוני את יפה, חמודה, מתוקה, מקסימה ומהפנטת ואת בכלל לא מכירה אותי! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעברו המתכונת והבגרות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהחג יהיה מוצלח, לראות כמה אנשים... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: נשל הנחש \ מאיר אריאל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עדידוש ונעמה, וברנטל! (דחוף) סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

yuvizz

New member
ביקשת ונעלמת.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי):לא זוכרת איך קוראים לשיר.. משהו של ג'ק. - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אבל לראות איך חלקים ממך מתים זה עינוי" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) שיעור ביולוגיה המרוה שלי נכנסה לאטרף: "כל אחד פה עם כל הכבוד לו, חושב שהוא כל הכבוד לו, אז לא (זריקת העט לצד השני של הכיתה)". במיונים לקורס ידיד שלי ברגעים קשים: "אני דחפור, אוהב לחפור.. מאוד לחפור דחפור.. אני דחפור..." במשך שלוש וחצי שעות. - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע:כל האכול מהמיונים. - משהו שעשה לכם את השבוע:לא היה כל-כך מעניין... - משהו שהרס את השבוע:לריב עם אבא. השתיקות שלי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיעור עם מארינה, שלוש שעות מחול, שנטיפי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אלך לשנטיפי. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:עוד לא פתחתי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מארינה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

The Kinslayer

New member
../images/Emo199.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): "עוד ארון אחד". - שיר השבוע (כללי): נינט טייב - "יחפה", Lenny Kravitz - "Believe In Me" - אלבום השבוע: Evanescence - The Open Door - האדם שעשה לכם את השבוע: עומרי, ענבר, אוחנה, יפית. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אז מה אני יודע?" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): עומרי: "מה ביורק אמרה??" יפית: "היא אמרה שהיא הפחידה את אוונסנס." עומרי:
- דבר שהשגתם השבוע: נסעתי מפה לשם שינוי. - מאכל השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: הנסיעה, מילים טובות. - משהו שהרס את השבוע: הבצפר. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: "טוב למות בקו העימות"
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להתיישב ולחשוב, להצליח לדבר עם ניר סופסוף(אהמ ניר). - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שירגע פה קצת. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: כל דבר שראיתי ביוטיוב אצל עומרי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ניר, טובולינה- אבל לא יצא. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה