תגיד למטומטמת, שגם כשהיא נבזית,
היא לא מעניינת..
השבוע שעבר: - שיר השבוע (כללי): the better life-3 doors down, - האדם שעשה לכם את השבוע:אני לא זוכרת מה היה השבוע..אז..אף אחד. (רגע,שאלה..אני חייבת לכתוב עלייך משהו כדי שתמשיכי לעקוב אחרי?..
) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אסור זה אסור","יהיה מה שיהיה, עבר מה שעבר". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): *סרגיי מספר על מה יקרה אחרי שהוא יעבור קורס חובשים
תדמיינו את זה בהתלהבות..):"ואז אני אכנס למשימה.. ופתאום אני אשמע מישהו צועק לי 'חובש!!!!!! חובש!!!!!!!',אני ארוץ אליו, ואז אני אראה מישהו בלי אצבע(!!!!!), אני אשים לו ת"ו(נגיד..משהו כזה), ואז בזמן הזה אני אראה מישהו בלי רגל(!!!!!!),אני ארוץ אליו, ואשים לו ת"א!!, ואז אני אשמע 'חובש!!!!!!!!חובש!!!!!!!!' אני ארוץ ארוץ ארוץ, ואז אני אראה מישהו בלי ראש(!!!!!!!!!).ואני לא אשים לו כלום..הוא מת."
*(מעיין מספרת על תקרית עם שורטי בעזריאלי)-שורטי:"אה..הנה בוץ'!",מעיין:"אוחצ',בשבילך.." שורטי:"תרימיי..". מעיין:"תורידי......תורידי..."
*
"אני חותר, משמע אני קיאק" *"את תהיי הלוחמת הכי יפה בצה"ל."חחח..כפרע..
וכל העיוותי שפה של סרגיי ואריאל.."מאפפפפ'ר!!בפפפ'א לשתפפפפ'ת!" - משהו שעשה לכם את השבוע:אני באמת לא זוכרת מה היה.. אני זוכרת רק שישי באריאל
!, ושבת אצל חוחה. זהוס. - משהו שהרס את השבוע: שום הרס, שום כלום. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שבו בלול.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מחר בת"א,ערב חג,חמישי הופעה של אביתר
,שישבת אולי כנרת.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: נצמדנו-שלמה ארצי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את לירוני,ואת מי שייצא. תמונה:
כמה יושן בתמונה אחת.