מומלצי השבוע..

Tom 7

New member
אין לך מנוחה, כואב לך אלא מה...

- שיר השבוע (של היהודים): אין לך מקום, קיל מי - שיר השבוע (כללי): אין לך מקום!! חרשתי.. - אלבום השבוע: TOP- EVANESCENCE - האדם שעשה לכם את השבוע: חבר שלי.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"don't need to feel the pain, don't need to cry" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אין... - דבר שהשגתם השבוע: מאיפה לי XD - מאכל השבוע: שקשוקה - משהו שעשה לכם את השבוע: המבחן האחרון
- משהו שהרס את השבוע: החברים... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לפני שאתם מתים תעשו משהו שאתם הכי אוהבים! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שבועות..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: גשר של שישי.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: muse- hysterya -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

yalda bli halom

New member
איך הייתי בידך,אף אחד לא יודע...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): טיפה בים. - שיר השבוע (כללי): האנשים-את - אלבום השבוע: the beatles-revolver - האדם שעשה לכם את השבוע:שון. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אופטימיות היא גם תכונה וגם דרך חיים!" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : א': רוצה אותה? כי אם כן אני מעבירה לך אותה אני:לא האמת שאני לא,אבל לא אמרת שאת רוצה אותה? א': לא אני רק צריכה אותה לכמה דקות,ברגע שהאגו שלי יירגע,היא שלך. אני: לא תודה.... *הזוי מדי ולא מה שנראה לכם* - דבר שהשגתם השבוע: אושר :) - מאכל השבוע: סוכריה על מקל
- משהו שעשה לכם את השבוע:שהצלחתי לעזור איכשהו. - משהו שהרס את השבוע:שחטפתי מיגרנה ולא הלכתי היום לעבודה בגלל זה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: מיגרנות\סתם כאבי ראש זה קקי! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:דיאטה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא נריב יותר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:InMe-Her mask -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: טלטול. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אני וחברה....(אני השחורדינית חחח)

mooshki

New member
התגעגעתי, אז באתי.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
אין. - שיר השבוע (כללי):
החדש של דנה עדיני. "הסודות"? - אלבום השבוע:
קרדיגנס בלה בלה בלה - האדם שעשה לכם את השבוע:
ממ... דודתי היקרה בסמס אחד בלבד:) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"כשזה קורה, אתה שקוף". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)אינליכוח - דבר שהשגתם השבוע:
מממ סיימתי המון בחינות. - מאכל השבוע:
פריכיות..חח - משהו שעשה לכם את השבוע:
ים בשבת
- משהו שהרס את השבוע:
סתם מצבי רוח. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
תמנעו מלשכב בשמש יותר מדי. לא נעים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
יום הסטודנט בעמק:] ושבועות עם המשפחה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
ממ שמישהו יוכל להכנס איתי ליום הסטודנט. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
טרם. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
משפחתי היקרה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

hagitos1

New member
אין לך מקום

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין לך מקום - שיר השבוע (כללי):עכשיו מעונן-אביב גפן - אלבום השבוע:--- - האדם שעשה לכם את השבוע:--- - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע:--- - מאכל השבוע:מלווח - משהו שעשה לכם את השבוע:--- - משהו שהרס את השבוע:אווווו אמא סבתא משפחה כל מה שקשור לבית - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:תברחו מהבית! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:הממ ההופעה...אני מקווה שזה אולי יפרוק לי כל עול D: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:--- -שיר שפתחתם איתו את השבוע:אור הירח-אביב גפן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אחותי!!! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Z A M i

New member
תגיד למטומטמת, שגם כשהיא נבזית,

היא לא מעניינת..
השבוע שעבר: - שיר השבוע (כללי): the better life-3 doors down, - האדם שעשה לכם את השבוע:אני לא זוכרת מה היה השבוע..אז..אף אחד. (רגע,שאלה..אני חייבת לכתוב עלייך משהו כדי שתמשיכי לעקוב אחרי?..
) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אסור זה אסור","יהיה מה שיהיה, עבר מה שעבר". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): *סרגיי מספר על מה יקרה אחרי שהוא יעבור קורס חובשים:(תדמיינו את זה בהתלהבות..):"ואז אני אכנס למשימה.. ופתאום אני אשמע מישהו צועק לי 'חובש!!!!!! חובש!!!!!!!',אני ארוץ אליו, ואז אני אראה מישהו בלי אצבע(!!!!!), אני אשים לו ת"ו(נגיד..משהו כזה), ואז בזמן הזה אני אראה מישהו בלי רגל(!!!!!!),אני ארוץ אליו, ואשים לו ת"א!!, ואז אני אשמע 'חובש!!!!!!!!חובש!!!!!!!!' אני ארוץ ארוץ ארוץ, ואז אני אראה מישהו בלי ראש(!!!!!!!!!).ואני לא אשים לו כלום..הוא מת."
*(מעיין מספרת על תקרית עם שורטי בעזריאלי)-שורטי:"אה..הנה בוץ'!",מעיין:"אוחצ',בשבילך.." שורטי:"תרימיי..". מעיין:"תורידי......תורידי..."
*"אני חותר, משמע אני קיאק" *"את תהיי הלוחמת הכי יפה בצה"ל."חחח..כפרע..
וכל העיוותי שפה של סרגיי ואריאל.."מאפפפפ'ר!!בפפפ'א לשתפפפפ'ת!" - משהו שעשה לכם את השבוע:אני באמת לא זוכרת מה היה.. אני זוכרת רק שישי באריאל
!, ושבת אצל חוחה. זהוס. - משהו שהרס את השבוע: שום הרס, שום כלום. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שבו בלול.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מחר בת"א,ערב חג,חמישי הופעה של אביתר
,שישבת אולי כנרת.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: נצמדנו-שלמה ארצי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את לירוני,ואת מי שייצא. תמונה:
כמה יושן בתמונה אחת.

Z A M i

New member
../images/Emo7.gif

אני:"בלה בלה בלה..ה' זוכר את נוח...בלה בלה בלה" ספיר:"איך הוא יכול לשכוח אותו?..הוא בן 600.."
סליח'ה.

פחיחצה

New member
לשותפי לעתיד(בתקווה שהוא יבין זאת) יש חתול

שמן כמעט כמו שחורה...

פולולולולו.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ליפול אקוסוטי - שיר השבוע (כללי): the fray - how to save a live -אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: נדב, סרגיי, זמי, טלצ', שניר. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) וואו היו מלא. מה שזמי כתבה עם סרגיי ו- הייתה לנו פעולת גרעין ראשונה, וכולם חשבו שלמדריכה שלנו קראו ליבי. ובעצם קראו לה גילי. אוחנה: מותר לקרוא לך ליבי?" גילי : "לא. לא ליבי. אני שונאת את השם הזה.. למה דווקא ליבי?" אוחנה: "כי כבר התרגלתי." גילי : "אנשים קוראים לי גילי , גול, אבל אל תקראו לי ליבי." אוחנה : "גול??? עזבי. אני אקרא לך גילי."
!!!
אני ונדב בראש העין עם כולם, הוא יושב מולי ואני מסתכלת עליו על עין אחת, כי אי אפשר על 2! נדב : "אל תסתכלי לי רק על העין הימנית, אני חתיך גם בשמאלית.
- דבר שהשגתם השבוע: הכרתי את המדריכת גרעין, עברתי את המתכונת במתמטיקה בציון עובר, והיה לנו קטיף בוסים בשבט.
- מאכל השבוע: פיצה - משהו שעשה לכם את השבוע: קטיפת בוסים, הפגישה עם המדריכת גרעין, יום מרוכז שעשינו לקורס הדרכה בשבט, יום שישי!!!!!!
|דגש| - משהו שהרס את השבוע: יום שישי משעה 13:00 עד 20:00. השעות הכי זוועתיות בעולם שעברו עליי, אמא הרסה אותו, אבא הרס אותו, והאח הרס אותו. ו...השעה האחרונה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תשמרו דברים בבטן. בסופו של דבר זה מתפוצץ. וזה רע. נשבעת. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: פסטיעוז
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שומדבר מיוחד. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אני לא זוכרת האמת. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ט-ל-צ-ו, עמרי.[למרות שראיתי אותו היום עד לפני כמה דקות] סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): תחרות תמונת הנפילה הכי מצחיקה בקטיף בוסים.

יופ

- שיר השבוע (של היהודים): מלחמה שקטה - שיר השבוע (כללי):Breath- Breaking Benjamin - אלבום השבוע:phobia - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: פיצה - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לקנות כרטיס לאוונסנס - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור ת'בגרויות -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Headstrong- Trapt -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה