מומלצי השבוע..

רגעים קטנים של שקט.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין לך מקום/השירים בפלא' של טלצ'. - שיר השבוע (כללי): Going Under-אוונסנס/אין לך מקום- היהודים. - אלבום השבוע: לא משהו מיוחד. - האדם שעשה לכם את השבוע: טלצ',ענבר,הדס,אוחנה,יפית,דניאל,עלמוג [וכל חבורת ראש העין],ליאור,שירה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ויש לפעמים". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : כל מה שענבר רושמת
. - דבר שהשגתם השבוע: התאפקות, גישה שונה. - מאכל השבוע: מממ באמת הרבה ואין לי כח לכתוב
. - משהו שעשה לכם את השבוע: אנשים אנשים אנשים
- משהו שהרס את השבוע: השדים הקטנים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שינויים לא באים לבד. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לתקן כמה טעויות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לזכור לעשות את זה
. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: בטח משהו של אוונסנס [דניאל היה פה, אני לא אשם!] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כמה שיותר יותר טוב
. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo99.gif

איזה כיף היה לי. אני באמת אוהבת אותך המון... חייבים לעשות את זה לעיתים קרובות יותר.

eliavtu

New member
../images/Emo12.gif לא!

סתם היה לי קצת כחול בראש.. אני לא זה שיקח ממך את התואר הנכסף

reiya

New member
וכשקצת שותים הכל נראה פתאם כ"כ יפה.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין לך מקום לא?! - שיר השבוע (כללי):בלי לאמר מילה\שלום חנוך. - אלבום השבוע:מסע ומתן\מוש בן ארי. - האדם שעשה לכם את השבוע:רן,שיר. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"וכשקצת שותים הכל נראה פתאם כ"כ יפה.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): בת של חברה של אמא שלי,קטנה,באה אלי:"ראיה,למה הציצי שלך כ"כ נפוח?" רן אומר לי ולשיר:"אתן האחיות הקטנות שתמיד היו לי אבל רציתי אחרות". חח אין סוף לטיפשות. - דבר שהשגתם השבוע:ממ למדתי לשרוק עם עלה,3 צ'ייסרים של ג'ק דניאלס!!:] - מאכל השבוע:שווארמה - משהו שעשה לכם את השבוע:ממ ערב יום ירושלים,יום הסטודנט.יום חמישי היה כיף. - משהו שהרס את השבוע:אוח,הוא. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:"זה הרבה יותר פשוט לזרום ולא להתבלבל.." השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ממ נו שבועות אולי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:קצת שלוות נפש.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:שקיעתה של הזריחה\פורטיס. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:- סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

הלב של אמא מתפוץץ....

- שיר השבוע (של היהודים): אמן - שיר השבוע (כללי): כל מיהי אונסנס - אלבום השבוע:ביורק - האדם שעשה לכם את השבוע:קארין, צחר
, דניאל קינסלר, עמרי, ענבר, אוחנה, עלמוג (ראש העין למיניהם) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אנ'לא יודע איך לצאת מזה - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) צחר: זה שיש אור זה לא אומר שזה פתוח גם הבאר ליד הבית שלי מואר כל הזמן והוא סגור עמרי: כי הם לא רוצים שתכנס
- דבר שהשגתם השבוע: קצת תשובות - מאכל השבוע:ספגטי שהכנתי - משהו שעשה לכם את השבוע: צחר ועמרי בבת ים יום חמישי אצל קארין שישי שבת אצל עמרי + אצל אחי עם אחיין שלי - משהו שהרס את השבוע: שבירה קטנה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אבא היה חסר שהוא היה באילת:-} השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לסיים עם הבגרות באנגלית - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להצליח בבגרות ובמתכונת -שיר שפתחתם איתו את השבוע:תאטרון רוסי -אביתר בנאי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אנשים שלא ראיתי הרבה זמון כגון..טלצ' זמי ספיר...

ליאןןן

New member
../images/Emo171.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין לך מקום - שיר השבוע (כללי): דנה עדיני - הסודות - אלבום השבוע: "דיסק בוקר" שאחותי הכינה לי :) - האדם שעשה לכם את השבוע: ג'סיקה, רחלי, גרינבלום - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הרגשה משונה, כמו לפני נפילה, זה הלב שנכנע" "כואב לך, אלא מה.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): יום שני, לפני הבגרות בחיבור, הבוחנת מחלקת מדבקות.. הבוחנת: "מי זאת איילת?" איילת: "אני! אבל חברות שלי קוראות לי אשלי.." יום חמישי, לפני הבגרות באישות, כנ"ל אותו מצב עם בוחנת אחרת.. הבוחנת: "איילת ווסנר?" איילת: "אני, אבל את יכולה לקרוא לי אשלי!" יום חמישי בצהריים, לפני הבגרות בהלכה, שוב מחלקים מדבקות.. הבוחן: "איילת?" אני: "עזוב, דלג על השלב הזה..תקרא לה אשלי." (מיותר לציין שהצחקתי את עצמי בלבד
) - דבר שהשגתם השבוע: רק לימודים
- מאכל השבוע: ארומה - משהו שעשה לכם את השבוע: למידה בארומה עם הבנות ביום רביעי, היום אצל ג'סיקה, SMS ומסר מנעמה היום
.
- משהו שהרס את השבוע: הבגרות בהלכה. הרסה לי את החיים. ובכלל, יותר מדי זמן ביליתי בבצפר השבוע. זה ממש לא נחוץ. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תושב"ע זה חרא של דבר. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבור את הבגרות בלקט מחר, ואז לים עם דניאלה ושבוע שלם בלי לימודים :) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שנטיפי/כנרת. למרות שהסיכויים שואפים לאפס. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כל הפסקול של "שיער" -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הלהשתוקק הזה לא עושה לי טוב סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): זה ללמוד לבגרות?

--

- שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): כל השירים מההופעה אתמול. - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: עידו וסבתא
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני לא פה אני לא שם." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): סבתא, מכניסה אותי לקריון: "יש לך עד 1000 שקל, קדימה!" :) - דבר שהשגתם השבוע: המון בגדים נהדרים
ואיתי :)
- מאכל השבוע: עוגת גבינה
- משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה אתמול, היום בת"א עם עידו. - משהו שהרס את השבוע: צה"ל
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: נוור גיב אפ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שבועות, עמית!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: משהויים-ניו דלי, בורגרז באר, פרוזן יוגורט ובאבט! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: never let go-bryan adams -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עמיתמית:) סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): לא מהשבוע, אבל זה מה יש!

3ברלד3

New member
בוקר בוקר

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): Rage Against The Machine - Killing in the name - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: יוסי טלי משה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אז מה משלוש ברמודה זה כשאלוהים עושה כלים? - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: בגט עם חומוס סלמי ופסטרמה - משהו שעשה לכם את השבוע: אותו ערב של הבאגט עם הסלמי והפסטרמה - משהו שהרס את השבוע: או אה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אולי שנטיפי לוידע אם בא לי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לוידע -שיר שפתחתם איתו את השבוע: הבליינים / שוביניסט -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: להשתוקק זה טוב אבל אנלא אראה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

זה לא שאני אור, את באה ממקום חשוך..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין לך מקום, כמובן. - שיר השבוע (כללי): אין לך מקום
(חרשתי לגמרי) - אלבום השבוע: the open door- אוונסנס - האדם שעשה לכם את השבוע: חברה טובה שחזרה לארץ! ואלון החתיך הזה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כמה זמן עוד תמשיכי לחכות לדמעות ההתפכחות של איש הכן או לא כמה זמן עוד תמשיכי לחכות כמה אכזבות וכל זה בגללו" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) וואי בשישי היה מלא! כל מה שקשור לירידות על הדר זה טוב. - דבר שהשגתם השבוע: את קרין בחזרה! - מאכל השבוע: המ.. די לא אכלתי השבוע - משהו שעשה לכם את השבוע: קרין חזרה לארץ, כמה יציאות ספונטניות, הדר ואלון החתיך הזה אחרי שנים
- משהו שהרס את השבוע: האדישות שלי.. אוח! זה היה יכול להיות מושלם. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כשבחור חתיך בא להתחיל איתך.. תתייחסי אליו! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום הסטודנט בעמק יזרעאל, בריכה
וחופש! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הממ.. אלון..חח - שיר שפתחתם איתו את השבוע: איזה שלמה ארצי אחד - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: זה באמת יעזור לי שאני אשתוקק?:\ סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): הקיבוץ החתיך שלי

למעלה