מומלצי השבוע..

רק בשביל לקבל חיבוק. ../images/Emo20.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לאאא... - שיר השבוע (כללי): יום אחרון \ טל שגב. - אלבום השבוע: אין. - האדם שעשה לכם את השבוע: ליטל ומורן.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "רק אם הייתי יודע, שמועקה תלווה את הכל..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): הולכים לחסל כמה חשבונות במטבח?
עזבו. - דבר שהשגתם השבוע: אלכוהול, ערבי צוותא, ועוד משו....
- מאכל השבוע: אני בדיאטה. - משהו שעשה לכם את השבוע: הוא, וגם כמה שיחות נפש. :) - משהו שהרס את השבוע: הטרדות מיניות למיניהן.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אנשי שדרות השתלטו לכם על הבסיס? לההה... שירגישו בבית. :) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעבור חלק. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: גרר...
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: השיר הזה של כוכב נולד.. "לפעמים אני משתגע, כי מבחנתי אני יודע שיהיה טוב.."
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): חפרתי על התמונה הזו, אבל היא האחרונה שלי שצולמה ב5 השנים האחרונות, אז תנו לי להנות מהרגע... :)

באור חיוור, במלכודת השעה,

השבוע שעבר:
- שיר השבוע (של היהודים): יכול להיות - בגרסה אקוסטית. - שיר השבוע (כללי): יום אחרון - טל שגב - אלבום השבוע: האקוסטי? - האדם שעשה לכם את השבוע: עמרי, ענבר, טלצ' והדס.
|אה! וגם כ-ל מי שבא מראש העין לעמרי אתמול.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): הייתי בטח אחרת עושה את הכל. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אדוניי! כמה משפטים קוברים!! תסתכלו אחר כך אצל ענבר, הכל רשום אצלה בפלאפון... - דבר שהשגתם השבוע: אוי. כנרת שלי. - מאכל השבוע:פלפלה!! - משהו שעשה לכם את השבוע: כנרת, אתמול+היום בביתו של עמרי עם דניאל אהובי, ו-היום בפלפלה. - משהו שהרס את השבוע: מתכונת שלא עשיתי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: חורין=רוחני!!
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: שבועות, פסטיעוז, שנטיפי (?), לראות אהבות ישנות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אעבור את הבגרות באנגלית בהצלחה
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: וואי, שמעתי אותו בטלוויזיה ואז באתי לשמוע מהר במחשב, -רוקפור - חור בלבנה- -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אוף. ספיר, והרבה...

"והמוזיקה שתקה,התחלפה בזיופים.."

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):- - שיר השבוע (כללי):יחפה-נינט - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:כל החבר'ה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):זה שבכותרת - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):לא יכולה לחשוב על משו כזה - דבר שהשגתם השבוע:להכיר איזה בנאדם הוא באמת - מאכל השבוע:- - משהו שעשה לכם את השבוע:השיחה איתו אתמול (למרות הכל) - משהו שהרס את השבוע:הוא והשקרים שלו - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:בחיים שלכם אל תשקרו לי. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לבגרות באנגלית-לסיים אותה ולנסוע לאדם - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אראה את אדם -שיר שפתחתם איתו את השבוע:איש על צ'לו-ריטה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אדם סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

eliavtu

New member
לפעמים אני נזכר בעיניים

- שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): מורן גמליאל - דמיונית <תודו שזה נוסטלגיה> - אלבום השבוע: Pink Floyd - Animals, בן ארצי - חיים משל עצמי. <לחפירה בנושא, רד/י שורה למטה> <יש גם סיפור מאחורי זה.. בתקופה של לפני כמעט שנה, משהו כמו סוף יוני-תחילת יולי, הייתי שומע את שני האלבומים האלה המון, אז חזרתי אליהם קצת, ולעוד שירים שהייתי שומע אז, כדי לראות מה זה יעשה לי.. ומשהו מדהים, זה כאילו החזיר אותי לתקופה ההיא, חזרה לי אותה הרגשה פנימית שאני לא ממש יכול לתאר, והבנתי שהייתי אז בנאדם כ"כ אחר, וגם יותר שמח, משהו פנימי כזה.. יכול להיות שבגלל האנשים שהיו אז ועכשיו הם לא ממש חלק ממני, אבל היום זה לא ככה וחבל. בקיצור מה שאני רוצה להגיד מכל הפאקינג חפירה הזאת, מוזיקה יכולה להחזיר לתקופות, לפחות אותי> - האדם שעשה לכם את השבוע: אמ.. אפשר להגיד שנעמה<כבשה>, שסופסוף ראיתי אותה אחרי שנים - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לפעמים אני נזכר בעיניים..." ובעצם, כל השיר "המעיין הזוהר", של רונה קינן. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"אבל מי את?!?!?"
<עזבו, אתם לא תבינו> - דבר שהשגתם השבוע:אוסף נוסטלגיות
- מאכל השבוע: עוגת יום הולדת של אחותי הקטנה
- משהו שעשה לכם את השבוע:אפשר להגיד עדיין האליפות? - משהו שהרס את השבוע: שאנחנו הולכים ומאבדים קשר. זה כואב.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: נו אמרתי כבר בחפירה על האלבום שבוע, מוזיקה יכולה להחזיר לתקופות.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אממ.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: צריך לדבר עם הצבא, שישלחו זימון ליום סיירות. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: חור בלבנה - רוקפור -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה