מומלצי השבוע..

../images/Emo121.gifנשתף את החיוך נפיק רק טוב מהרע

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):ליפול - שיר השבוע (כללי):אט אט שוועיה שוועיה/התקווה 6 - אלבום השבוע:התקווה 6 - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע:ציונים סבירים במתכונות במתמטיקה - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע:הקטנוע-פלצת החדש של אבא - משהו שהרס את השבוע:נשארתי בבית ביום שישי במקום לעלות לזכרון - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:בגרויות זה חרא השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מסיבה בת"א, לפגוש כמה אנשים בחמישי בת"א - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:הממ אנאערף -שיר שפתחתם איתו את השבוע:אט אט שוועיה שוועיה/התקווה 6 -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

shmuelr

New member
וואי.. לא יודע למה אתה מזכיר לי את נואל גלאגר

מאואזיס.. אח של ליאם שייייןןןןןןןןןןן

באיחור אך עם איכות :) ממליצה על השבוע.. ../images/Emo3.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): 'אין לך מקום'. - שיר השבוע (כללי): 'וואו' - הג'ירפות, Going Under- אוונסנס. - אלבום השבוע: הדיסק שבאוטו של עמרי + השירים ביוטיוב של אוונסנס בגלל דניאל/עמרי. - האדם שעשה לכם את השבוע: עמרי, אוחנה, אלמוג+חבורת ראש העין המורחבת
, טל, הדס, דניאל
וכל שחקני הפועל תל-אביב מחזיקת גביע המדינה בכדורגל.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "והנשמה קוראת רק לצאת ולעוף, כשבינינו משהו נקרע..", "Im Going Under". וכל השירים של הפועל
"אותך אני אוהב!! הפועל תל-אביב לעולם ועד...". "מס' 1 הוא גרמני, מס' 2 גרמני, מס' 3 גרמני, מס' 4 גרמני, מס' 5 גרמני, מס' 6 גרמני, מס' 7 גרמני, מס' 9 גרמני, מס' 10 גרמני, מס' 11 גרמני, מספר 8 זה נימני! אחושרמוטה גרמני!!"
"הצהובים אוכלים ת'לב.." "הדרבי הוא מעל הכל!!". וכל השחקנים של הפועל בכדורגל עולים על הבמה- "הפועל לא תזוז מאוסישקין!!!!!".. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אוקיי. בשביל זה בעצם פתחתם ת'מומלצים שלי. אז הרי לכם את נבחרי השבוע: * עמרי מספר על ל"ג בעומר שאוחנה נרדמה ונחרה ת'חיים, ונשפה עלינו בנוסף.. "כאילו, מה עם להתחשב בזולת?! אני לא מבין. יש פה זולת
"
, ואז "את ממש כמו אימיול, משתפת חיידקים!"
* אוחנה עוצרת טרמפים ולא מרוכזת בנעשה בכביש. אני: "אוחנה! להתרכז!" אוחנה: "אני לא יודעת במה להתרכז...בזה שאולי עצר או בזה שיעצור בעתיד"
. * עמרי מספר על עומרי כהן מהודו: "ואז תפסתי אומץ ואמרתי לו...'אתה הומו?'.. והוא אמר לי 'כן, מה רואים עליי?'...'חושדים'." * מיואשים בדרך-חזור מטרמפים... עמרי: "דיייייייייייייייייייייי תעצרו!...|בלי-קשר-פתאום| אה! יש לי הודעה.." אוחנה: "זה האוטו שלך- 'איפה אתה?'.."
* מגיעים למקום שבו עמרי יורד.. עמרי: "ענבר, תחזירי לי עכשיו ת'קפוצ'ון לפני שנשכח.." אני משילה אותו מעליי, כשמתחת חולצה שהוא הביא לי מהודו ומכנס גם שלו. עמרי: "בעקרון יש לי זכות להגיד לך תתפשטי"
. * אבוקסיס בהרמת גביע בפארק הירקון: "כבר שלושה ימים שאני מחכה לזה.. חבר'ה, לפני 3 ימים קורנפיין קילל את הפועל בחגיגות אליפות של בית"ר... אז עכשיו בבקשה כולם שירו איתי- "ירושלים על הזין!!!!! עולה עולה עולה!!!" * כל השחקנים של הפועל עולים לבמה עם חולצה "הזונה ה12"
[על מכבי שטוענים שהם השחקן ה12.
.] * ברוך דגו [שהיה פעם במכבי] לוקח לאבוקסיס ת'מקרופון: "הצהובים אוכלים ת'לב! הצהובים אוכלים ת'לב!!!"
* כל השחקנים של הפועל יחדיו בביצוע מרגש: "שמעון מזרחי!! תתאבד כבר!! אני שונא מכבי תל-אביב".
- דבר שהשגתם השבוע: ג-ב-י-ע
כפרה על הפועל. כנרת 100ממת
+הנופים שלה שהביאו אותי לתובנות, דניאל, הופעה של דנה וסופ"ש מרנין.
- מאכל השבוע: פשטידת ברוקולי+תפוחי אדמה 100לפים של טלצ'
, פ-ל-פ-ל-ה אהבת חיי
שסופסוף הלכתי אליה עם אוחנה. - משהו שעשה לכם את השבוע: ראש העין- כרגיל, גמר גביע המדינה
, עמרי בא לאריאל, אני באה לבית-יצחק, הזרימה לכנרת, הופעה של דנה, ים עם חבורת ראש העין והסופ"ש הנחמד אצל עמרי. [הצ'יזבטים ודניאל בעיקר..
] - משהו שהרס את השבוע: בגרות בהבעה שהלכה לא טוב כשזה המקצוע היחיד שאני איכשהו מסתדרת איתו בבצפר
, כמה דברים שהייתי חייבת שיתנו לי אותם בפרצוף כבר [בכל זאת זה כאב], אי-עשיית המתכונת במתמטיקה, ואבא. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שמישהו יקנה לי כרטיס להופעה של אוונסנס
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של מוש, הופעה של אביתר!, ואולי ביקור נחמד בשנטיפי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני באמת אסע לשנטיפי, שאראה את הפסטיעוז, שאתחיל ללמוד לתנ"ך/ספרות/הסטוריה מעכשיו, לערוך ת'סרט המזדיין הזה כבר!! ושמישהו ינחית עליי כרטיסים לאביתר, מוש ואוונסנס
. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Going Under - אוונסנס. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: גילי
, עמרי [כי אי אפשר יום בלעדיו], טל והדס. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):
קולאז' מיוחד לזכיית הגביע
.

למעלה