מומלצי השבוע...

בנה

New member
מומלצי השבוע...

(זאת זמי)מצטערת על האיחור...שכחתי.. enjoy השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

שזה לא יקרה שוב! ../images/Emo3.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ליפול - שיר השבוע (כללי): אבות ובנים - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: ללא ספק, עמיתמית. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אל תעזביני, את המלאך שלי - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אוח, היו כ"כ הרבה דברים ואני לא זוכרת אף אחד מהם:| - דבר שהשגתם השבוע: אפיקים
, עמית. ולא סתם עמית, עמית בנצרת עילית!
- מאכל השבוע: וודקה. אני חושבת שאני שותה יותר מדי
- משהו שעשה לכם את השבוע: היומולדת של שירה, הסופ"ש.. - משהו שהרס את השבוע: עייפות
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: איף יור האפי אנד יו נואו איט קלאפ יור הנדס. תמיד. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אמממ... לאדעת, לסוף.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אעבור בשלום את כל הבגרויות המיותרות האלה! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אינליכזה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נחשו. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): 2-אחת מהמסיבת סיום, והשניה כי אני פשוט חייבת

Dug E

New member
"כאן תמצא בכל אבן גם שרידי חלומות"

- שיר השבוע (של היהודים): - - שיר השבוע (כללי): ריטה - אני גרה מול המים - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: רותם,אדם,יהושוע,יוסי,חן,הדס,מאיר וג'ן - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כאן יודעות השפתיים לחייך לזמן כאן בוכות העיניים כבר שנים מעצמן.." (ריטה-אני גרה מול המים > סינגל חדש) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): השבוע הזה היה קשה מידי,אין ככ משפטים שזכורים לי חוץ מאחד. שמאיר קלט את המציל של קלאב הוטל הוא שואל בקול רם: "זה המציל?!????!?
רותם, אנחנו טובעים היום, שתהיי בעניינים"
- דבר שהשגתם השבוע: לקחתי כ"כ הרבה לעצמי מכל מה שקרה. - מאכל השבוע: כל יום בשבוע אכלנו 8 בגטים וכל פעם עם תכולה שונה. - משהו שעשה לכם את השבוע: אילת - משהו שהרס את השבוע: אילת ובן - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: להיות תמיד ביחד, להקשיב. כי זה יכול לשנות את המבט שלך לחיים בצורה מדהימה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שום דבר מיוחד. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: פרל ג'ם-גרדן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חנע,זמי,ענבר,יהושוע,רותם סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): חלק מהתמונות מאילת
.

hadas2401

New member
צחר,

הרגע ירד לי האסימון.. חח נראה לי שהתקשרת אליי היום מהחקר הזה.. אני פשוט לא מכירה עוד צחר שעובד בחקר ונראה לי ששמעתי פעם שאתה עובד שם..

Dug E

New member
../images/Emo6.gif

התקשרתי היום? יש מצב למה לא הסכמת לענות?!??

hadas2401

New member
סליחה?!

אני הייתי ממש נחמדה! ושאלת בת כמה אני, אז אמרתי 17.. וזה לא הספיק

Dug E

New member
אם זה היה אתמול אז נראה לי שאני זוכר

חח אל תלחצי..אני יודע שאת בת 17. לא באמת כעסתי

ליאןןן

New member
איזה שבוע סתם.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): אביתר בנאי - מנגינה יקרה, שילה פרבר - אל המחט/הרגע - אלבום השבוע: שילה פרבר - מתוק שחור - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "זה לא משנה לי כבר, שום דבר." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): בבית ריק של טלי, היא צועקת עלינו שנהיה בשקט: "נו בבקשה, יש לי שכן חולה אלצהיימר. אנחנו נעיר אותו והוא יבוא לצעוק עלינו!" מצנר: "נו ו..? עד שהוא יגיע לדלת הוא ישכח למה הוא קם" ג'סיקה עונה על סוגשל שאלון לספר מחזור.. "אני כותבת בפנטזיה/חלום - 'לעשות את ג'וני דפ' " אני: "את יודעת שאת לומדת בבצפר דתי? את לא יכולה לכתוב את זה." ג'סיקה: "כוסעמק....טוב אז אני כותבת 'לדעת את ג'וני דפ', סבבה?" - דבר שהשגתם השבוע: משקפיים חדשות, כך שאני יכולה לנהוג שוב בשעה טובה ומוצלחת
- מאכל השבוע: רק שטויות. - משהו שעשה לכם את השבוע: אם לא עולה לי משהו ישר, כנראה שלא היה כזה. - משהו שהרס את השבוע: אני. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים עם אישות והלכה לשארית חיי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שנתחיל לעבוד על הכוריאוגרפיה של י"ב לסוף שנה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא יודעת, מה שהיה בגלגל"צ בבוקר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעמה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo9.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא היה. - שיר השבוע (כללי): אביתר בנאי - תיאטרון רוסי, יש לי סיכוי, תיתחנני אליי. - אלבום השבוע: אביתר בנאי - אביתר בנאי - האדם שעשה לכם את השבוע: נדב, שניר וסרגיי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): עולם קשוח, אני יכול עליו - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) כללל יום שישי. - דבר שהשגתם השבוע: חזרתי לדבר עם חבר לשעבר, ונורא התגעגעתי לזה. - מאכל השבוע: כריות? - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה של מה קשור, יום שישי בערב, יום היערכות למחנה. - משהו שהרס את השבוע: צופים, טמטום של אנשים, והגעגוע.... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להיפגש עם תומר החתיך. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור את הבגרות בהבעה, ואת המתכונת במתמטיקה :OO -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בנה. וצחר. [למרות שאתה חרא, כי כתבת שאתה רוצה לראות את כולם חוץ ממני :p] סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):הממ

למעלה