מומלצי השבוע...

איזה עייפות

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):- - שיר השבוע (כללי):פעם בחיים-אפרת גוש,ושיר שלי - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:ואוו מלא אנשים טובים - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"באוירררר..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "יש לי רעיון" אני-"ומה הוא?" "יום שישי בצהריים אנחנו ניסע לים.." זה בא בהפתעה...חחח - דבר שהשגתם השבוע:אותו..אולי - מאכל השבוע:החמין - משהו שעשה לכם את השבוע:הוא,והחברים - משהו שהרס את השבוע:התאונה שפשוט סיוט..ככ לא מגיע - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:תיסעו בזהירות השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:להרגשה טובה יותר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אצליח במתכונות הבאות -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לעוף-היהודים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את אדם ואותו!!!! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

עבר לך עוד שבוע...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מחפש תשובה. - שיר השבוע (כללי): שילה פרבר- הרגע/אל המחט - אלבום השבוע: שילה פרבר-מתוק שחור/אריק ברמן - 1 - האדם שעשה לכם את השבוע: טלצ'. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): הרבה מרמור, עזבו ת'כם
. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : לא היה משהו מבדר במיוחד. - דבר שהשגתם השבוע: ניסיון (למרות שהוא נכשל) - מאכל השבוע: העוגה של אמא. - משהו שעשה לכם את השבוע: כלום. - משהו שהרס את השבוע: שבוע חרא. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תאכלו הרבה עוגות זה משמין רצח!
. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ממש כלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא יודע, אין תקוות אין דאגות
. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכר כוסעמוק.
. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לטל ! ולא רק השבוע, כל שבוע כל השבוע
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): הכי יפה בעולם...

little WhiSper

New member
הכיקרובלבד.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):father - שיר השבוע (כללי): מוש בנארי- סוף כל יום , u2- with or without you - אלבום השבוע:מוש בנארי- מסע ומתן. אוונסנס- fallen, פו פייטרס- in ur honor - האדם שעשה לכם את השבוע:מיכאל, אמא, עומר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Each day part of me disappears. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):היו כלמיני, אבל לצערי לא מספיק. - דבר שהשגתם השבוע:תוצאות... - מאכל השבוע: אבטיח! - משהו שעשה לכם את השבוע: קצת הופעה מוֹש, גשם, - משהו שהרס את השבוע: אוח. המוות ההוא, השבת הזאת, התוצאות האלה. יום חמישי בעיקר. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תהיו חזקים.(הכיקרובלבד) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום ירושלים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שנשרוד את יום ירושלים!(מסע עד לירושלים 50 ק"מ)
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:אוונסנס-וויספר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:=\ סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

הולצ

New member
:]]

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ג'קי. - שיר השבוע (כללי): הממ.. korn - got the life - אלבום השבוע: אין. - האדם שעשה לכם את השבוע: רעות. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): וואיי יש יותר מדי.. "ובתוך כל זה אני קצת משתגע, וחושב פתאום להיות או לא להיות, וברגע של שכרות אני קובע - צריך להשתנות." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ערס אומר לכונפה שדיברה איתו אנגלית: איי דונט מדבר אינגליש" במבטא תיימני D:: - דבר שהשגתם השבוע: כרטיסים לשנטיפי!! - מאכל השבוע: הממ.. פיצה! - משהו שעשה לכם את השבוע: הקשר איתו :] - משהו שהרס את השבוע: הסיטואציות הלא נעימות ההן. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אין D:: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומולדת לאחיי הגדולים!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שנשלים? -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ליפול - קצתצ נוסטלגיה :]] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אותו.

.....

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין. - שיר השבוע (כללי):מה נעשה-הדג נחש,אהוב יקר-בגרסה של עברי,קרן אור-אביב. - אלבום השבוע:ממנטו מורי ודיסק שהכנתי לטיול. - האדם שעשה לכם את השבוע:כל השכבה בטיול. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"חושב עד שבוכה,נשבר." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):היו כמה.אבל רק מי שהיה שם יכול להבין.. *רוני במרתון מערכונים באוטובוס-"למה כשאישה רוצה לענג את עצמה יש לה מלייוווווןןן דרכים וכשגבר רוצה הוא צריך להתספק במזרון ים מתנפח עם פרצוף מופתע שהתדרדר לזנות?!" *"טופאק מת" *"רוצה בוטן?" *"יש לכם כלב?את יכולה להעיר אותו?" *"אמאש'ך כל כך מפגרת שהיא עושה ל"ג בעומר על הכיריים". *ריגש-"עכשיו אפשר לקרוא לך דודה". - דבר שהשגתם השבוע:קצת רגעים מפעם,כרטיסים לטורקיה לי ולמור,כרטיס להופעה של גבריאל,את אחת החוויות הכי טובות בחיים שלי,מצאתי 50 יורו,שקט לא בריא. - מאכל השבוע:שומדבר. - משהו שעשה לכם את השבוע:גבריאל מופיע
,הSMS של ספיר,מור קנתה לי דיסק שרציתי,קרן ילדה,טיול,הצגת רחוב מטורפת בכרמלית.אחת החוויות.יומולדת 18 לניר. - משהו שהרס את השבוע:כולו מאז שחזרתי מהטיול.אני. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:שומדבר פשוט לא שווה את זה.הכל עובר כל כך מהר ונשכח שכמעט ועדיף לא לעשות כלום. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לסוע לראות את בנה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:כדורי הרגעה בדבש-גבריאל בלחסן. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:בנה,ליאן,זמי וספיר. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

מתנות

New member
but It's all a lie..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לעוף. - שיר השבוע (כללי): Lay Your Head Down של קרן אן. - אלבום השבוע: לא ממש היה. - האדם שעשה לכם את השבוע: עמרי, הדס, דניאל - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ומי שמפחד בעצם הכי הרבה זאת את." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "מה הייתי עושה בלעדייך?" -"אין לזה תשובה, ולא תצטרכי לגלות." -"אפילו קולומובוס לא היה מוצא אותה..." -"את מי?" "את התשובה
" - דבר שהשגתם השבוע: כמה נצחונות, מילים מדוייקות, והמשכתי לשמור לעצמי. - מאכל השבוע: פיצה של אמא. - משהו שעשה לכם את השבוע: רוב יום שישי. - משהו שהרס את השבוע: כל השאר.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שמשהו יזוז כבר, שהוא יפתיע אותי ולא יאכזב. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: It's All A Lie -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עמרי, ספיר סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

מתנות

New member
אל תקשקשי...

זו פשוט הפעם הראשונה שאת קוראת את המומלצ"ש שלי
אני מתגעגעת, זה לא הולך ככה. בכלל בכלל לא.

izzys

New member
למה לי שתמצי אותי?

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): או לורד. - שיר השבוע (כללי): ממשיך במרדף, בתוך הצינורות. - אלבום השבוע: לא היה. - האדם שעשה לכם את השבוע: אין לי כוח להכנס לזה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ממשיך במרדף." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): היו איזה מליון, לא זוכרת עכשיו. - דבר שהשגתם השבוע: כרטיס טיסה וכמה החלטות. - מאכל השבוע: כל מה שהיה בבית של השחורה.
- משהו שעשה לכם את השבוע: נסגרה טיסה, נפלו כמה אסימונים שיש לאן לשאוף. - משהו שהרס את השבוע: לזה ממש אין לי כוח להכנס. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: "בעקבות עיצומי המורים, תבוטלנה הבחינות הרגילות". השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: פוליקר אקוסטי, קרולינה בביט (?) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור בטוב את המתכונת בהיסטוריה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: שילה פרבר - מגי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ענבר.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): הראשונה שנתקלתי בה.

izzys

New member
איזה הודו..

המצב על הפנים, אל תשאלי.. שבוע עם נעמה זהר בתורכיה.
.

אז בסדר../images/Emo9.gif יש אישור.

ואוף, טורקיה רושמים עם ט' וק'. [יאללה מי המכוער שיגיד לי שאפשר גם וגם?
]

למעלה