מומלצי השבוע...

Dug E

New member
אם תסתכלי בכמות הודעות תראי

שאת לא רואה אותי ממטר

ב י ז י

New member
בוקר טוב מדינה שלי

עלובה שלי, בוקר טוב השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין - שיר השבוע (כללי): Coldplay - A Message - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: לינה, נוי, נועה, נופר ומאור - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ריגש: של השיר מספיק בנאדם - מוניקה סקס (הופעה שהייתה ביום שישי) הצחיק: "יש לו ריח של זין נטוש" "נראה לי שלא, אבל לא נראה לי"- מי טיפשה?, כפרעליך
- דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: פיצה שאכלנו בת"א - משהו שעשה לכם את השבוע: כל ההתנחלויות אצל נופר, זמן איכות עם נוי בת"א, ושלא צריך יותר לנסוע לפלמחים לספור פסולת [כמה סבל יאבבבבבה] - משהו שהרס את השבוע: מתכונת בתנ"ך, קצת עצבים בגללו, ריב עם אבא - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תתנו לאנשים להחזיק אתכם באוויר. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: "יום הורים" בקציעות או משו. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאוכל לנסוע לקציעות? -שיר שפתחתם איתו את השבוע: היהודים- תעזור לי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חופית! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): מישו אמר ארוחת פועלים ולא קיבל? :] ידיו של ילד הכי חתיך בארץ

Kinky DeviL1

New member
מי מנגב חומוס עם בגט../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif

יא רוסייה!!!!

Z A M i

New member
בדיוק היום,

כל הגרעין שלי ניגב חומוס עם בגט, אף אחד מהם לא רוסי..(למרבה הפלא..
) ודווקא נראה שהם נהנו מהעניין..!
(לי אין צד, כי חומוס זה איכס
..) איתי קינקי דוויל! למה ישר לפסול ניגובים שונים משלך?! :

Kinky DeviL1

New member
אין דבר כזה ../images/Emo3.gif

ניגוב הוא ניגוב כללי של כל הישראלים! תבואי אליי אני אסביר לך...זאת תורה שלמה
רגע תגידי את הולכת לשנת שירות או משו?!

Z A M i

New member
כה, שנת שירות..

ובלי קשר אני צריכה לבוא אלייך.. חחח עדיין לא סיימנו לראות את משפחת סופרעל!
(חחח אין לי מושג איך נזכרתי בזה..)

אפשר לסגור את הדלתות.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מחפש תשובה אקוסטי. בסוף תבכו. - שיר השבוע (כללי): פיה אחת פחות + על הגשר הצר + מקולל / שילה פרבר. - אלבום השבוע: מתוק שחור - שילה פרבר. - האדם שעשה לכם את השבוע: אלמוג, לירון, שנשונה, עמרי ואוחנה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "והדם שירקתי יישאר, ואף פעם לא יגליד" "העולם הגדול, העולם האמיתי, כנראה מסתובב, רק הסיבוב שלו איטי מדי" "בעצם, לא ידעתי אחרת. ברור שרציתי יותר". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ספיר: "באנו למלון [בפולין] הכי מפחיד בעולם..." ציטרין: "ספרי להם כמה הוא היה מפחיד! עוד שניה יצא לי שלד מהמעלית". ספיר: "תעשו ביי לסירי"..
גל טסה: "הספרנית המשוגעת הזאת אמרה לי שלקחתי ספר ב-2005." ליהיא: "אתם לא מבינים! אני ישנה.. פתאום אני שומעת את אמא שלי נכנסת לחדר בהיסטריה "ליהיא!ליהיא! קחי, זאת הספרנית!"
. - דבר שהשגתם השבוע: נסיעה לירושלים ועריכת הסרט. - מאכל השבוע: טוסט
ולחמנייה (ב3 ש"ח
) מהטאבון ברא"ה. פיצה עם פסטו וגבינת עיזים
. - משהו שעשה לכם את השבוע: ראש העין כל שניה בערך
, חצי גמר גביע! למרות שר"ג עפו
, חמישי עם ציטרין ואוחנה בביתי :p. וכמובן, שישי בז'רוסלם עיר הקודש
לירוני
. - משהו שהרס את השבוע: מתכונות באנגלית, הבנה ואפטיות. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: .."התחלתי לצמוח, דווקא לא רע להיות לבד". השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: גמר-גביע, חמסה חמסה שוםבצליין, ואולי סופ"ש מעניין. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: נסיעה לחיפה עם ליאן
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: על הגשר הצר- שילה פרבר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ליאן, אור, מור. ועוד מישהי חצופה שלא מגיע לה להיכתב פה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

אין כבר דרך חזרה.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מחפש תשובה. - שיר השבוע (כללי): בוא כמו אורח, אל המחט. - אלבום השבוע: שילה פרבר - מתוק שחור. - האדם שעשה לכם את השבוע: ספיר, ענבר, אלמוגורביץ', גלטה, ליהיא, עמרי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "שברתי את הראש, מאיפה תגיע הסכין" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ברנטל: "ועם מה את ישנה? עם אלאדין!" ספיר: "תעשו ביי לסירי" וכל מיני קבירות של ליהיא וגל בראש העין. - דבר שהשגתם השבוע: בגרות בהבעה שעברה טוב. - מאכל השבוע: עוף בתיבול 100מם של אמא. - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעת פרידה של הקראוון, ושאלנה התגלתה כטובת לב. - משהו שהרס את השבוע: הסרט שהיה ביומולדת של לירון, הרס לי את החיים. לא רק ת'שבוע. מי שרוצה גם - קוראים לו טוריסטאס - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הבעה זה בע. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבור את המתכונת במתמ' - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני לא אמות מהמתכונת במתמ' -שיר שפתחתם איתו את השבוע: הסודות - דנה עדיני. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: טל, מוריק, נעמה, עמרי. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): שוב זה

כלום לא עצוב הכל כרגיל

- שיר השבוע (של היהודים): אין לך מקום (אבל ממש) - שיר השבוע (כללי):כלום לא עצוב - אביתר אהוב ליבי - אלבום השבוע:עומד על נייר - האדם שעשה לכם את השבוע: אין - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ואין מה לעשות הכל מתפורר"... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)ראו במומלצים של ענבר מה שגל טסה וליהיא אמרו. - דבר שהשגתם השבוע:ממ..מתכונת חוזרת? - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: עם עמרי בבת ים ואז בראש העין, שבת עם המשפחה.. - משהו שהרס את השבוע:קצת משבת - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תשקרו להורים הכל מתגלה בסוף. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ממ... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ראבוטה... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אין.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: צחר, עמרי, וטל סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אין..

SNUFKI

New member
../images/Emo15.gifקצת דיליי- שבוע טוב:)

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): where do you go? - שיר השבוע (כללי): remember to forget - אלבום השבוע: מוש בן ארי- החדש - האדם שעשה לכם את השבוע: רחל - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אוכל מהכל ותמיד נשאר רעב" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): בלע=/ - דבר שהשגתם השבוע: משחק של בית"ר=] - מאכל השבוע: גלידה - משהו שעשה לכם את השבוע: האליפות של בית"ר - משהו שהרס את השבוע: אנשים, כרגיל - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הלב שלי תמיד יהיה צהוב שחור השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים את המגן במתמטיקה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להצליח במגן במתמטיקה חחח -שיר שפתחתם איתו את השבוע: פשוט כל הדיסק של מוש -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אררר א' סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): מלךךך

למעלה