מומלצי השבוע...

גברא../images/Emo99.gif

תלווי לי אותו קצת

Dug E

New member
בטח שאני רוצה!

פשוט דיברתי עם ענבר,זמי וחנע כמה דק' לפני אז התשוקה התגברה.. את יודעת כבר שאת מאוד מעניינת נו
..

Tom 7

New member
You Know Your Right

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אם כבר, יוגוטו לייב. - שיר השבוע (כללי): nirvana- you know your right, אמיר בניון- שלכת. - אלבום השבוע: הופעה אקוסטית. - האדם שעשה לכם את השבוע: אין XD - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "את כל הזמן בוכה אפילו בשמחות.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): " תום למה אתה ככה, ממורמר?" - דבר שהשגתם השבוע: גיליתי כמה החברים שלי חשובים לי..
- מאכל השבוע: אורז ושועית. - משהו שעשה לכם את השבוע: המחנכת דלוקה עליי חח - משהו שהרס את השבוע: חזרות למסיבת סיום.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תנצלו כל רגע בחיים! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סינגל,לא? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שסינגל באמת ייצא ולא עו חודשיים! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: evanescence- lithium -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין.. XD תמונה מכוערת!

בא לי ../images/Emo9.gif

- שיר השבוע (של היהודים): לא היה - שיר השבוע (כללי): וואיט אין ואין - בוב מארלי - אלבום השבוע: כל מיני - האדם שעשה לכם את השבוע: שמש, ליעד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תראי, יש פה סוד ישן-חדש" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "..נדליק את המאוורר על חום" - דבר שהשגתם השבוע: ספונטניות והמון כיף בחמישי בלילה, שיחה עם שמש - מאכל השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: חמישי בלילה - משהו שהרס את השבוע: לחץ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא דוחים דברים לרגע האחרון
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים כבר עם העבודת גמר
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ^ -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אחד מהחדשים של נלי פורטדו (תמיד יש אותם ברדיו/טלוויזיה ועדין אין לי מושג איך קוראים להם) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שמש, אבל זה כנראה יקרה רק בשבוע הבא סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): יום צהוב

Poisonn

New member
בלה בלה בלה ניתוח

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): יכול להיות - שיר השבוע (כללי): Bob Marley - Buffalo Soldier - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: רותם, יוסי, משה, טלי, צחר, מאיר, הדס. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) מה אין לך ידיים? את לא רואה? - דבר שהשגתם השבוע: אושר - מאכל השבוע: בקושי אכלתי חח - משהו שעשה לכם את השבוע: אממ מי שצריך לדעת יודע חח - משהו שהרס את השבוע: שומדבר - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תחשבו לפני שאתם עושים משו ותנו חיוך הכל לטובה =) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אמממ יום חמישי =) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיסתדר לי העניין של הצבא -שיר שפתחתם איתו את השבוע: שוב / פסקול מישהו לרוץ איתו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל מי שרשום למעלה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo121.gifחחח למה?

תשאל חבר'ה שלך אם הם שמעו את ההמנון של גדוד אסף, ואם הם מכירים את המוכשר שכתב והלחין אותו

The Kinslayer

New member
Feels like the weight of the world

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): "שחק אותה". - שיר השבוע (כללי): Away From Me - Evanescence - אלבום השבוע: Evanescence - Origin - האדם שעשה לכם את השבוע: טל. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "You can't break that which isn't yours" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "יו אני לא מאמין שאני מדבר איתך על זה..." וכל מיני דברים בסגנון.
- דבר שהשגתם השבוע:עידוד מהאנשים הנכונים, לא לקרוס בגלל האנשים הלא נכונים. - מאכל השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע:פורקן, הקלה. - משהו שהרס את השבוע: הרצון שלי להשיג דברים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
יהיה טוב.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסופ"ש הבא, באמת שכמעט כבר אין לי שאיפות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לדבר עם נירקי כבר, לנסות ולא לחפש דברים, אלא לחכות שהם יבואו לבד. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: Love Ridden - Fiona Apple - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא משו אישי, אבל
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

No

not baby anymore. If I need you Ill just use your simple name Only kisses on the cheek from now on And in a little while we'll only have to wave

למעלה