מומלצי השבוע...

yuvizz

New member
חיוור כרגיל.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):- - שיר השבוע (כללי):כל מיני של אבא. אסף אמדורסקי-חלום כהה - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"בור של ריקנות" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)וואי אין. - דבר שהשגתם השבוע:אסאמאסים,שיחות למניהן. - מאכל השבוע:מה שאכלתי היום.. - משהו שעשה לכם את השבוע:השיחה עם המורה שלי למחול. - משהו שהרס את השבוע:ההרגשה הזו, של קיץ... געגועים גדולים מידי.גדולים מידי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מיונים לקורס מדצים, הופעה של המחול בגן יבנה.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיחה מעמיקה איתו. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

זמן אור

New member
../images/Emo55.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא היה משהו מיוחד, אולי קח אותי.... - שיר השבוע (כללי): אסף אמדורסקי-15 דקות - אלבום השבוע: מנועים שקטים, נאמנות ותשוקה - האדם שעשה לכם את השבוע: יעל - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "סוף בלון להתפוצץ, לא כדי להתאמץ" "רכבות של מילים חולפות כמו צללים מעליי" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "זה הכל בידיים שלך, את יודעת? - דבר שהשגתם השבוע: שיחות שיבוצים, עבודה - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: הישיבה ביום שני, והצחוק של אתמול - משהו שהרס את השבוע: יום שישי היה קצת עצוב - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: בחיים. אבל בחיים, אל תקפצו על סנדה חצי כפותה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראיון ביום רביעי וליום פרוייקט - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: קתצ פחות לחץ -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כנסיית השכל- האביב הנצחי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד מיוחד סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

eliavtu

New member
זה המומלצ"ש הכי מאושר שהיה לי!

חח.. יו, כבר כמעט שנה שאני לא זוכר את עצמי כ"כ כ"כ שמח! :) איזה כיף
- שיר השבוע (של היהודים): איןן - שיר השבוע (כללי): טיפת מזל - כנסיית השכל, שירי אליפות של בית"ר!! :) - אלבום השבוע: מעורבב - האדם שעשה לכם את השבוע: אמממ.. כל שחקני בית"ר!! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "...We are the champions" "...And it was all Yellow" "אני רואה צהוב רק בעיניים, אני אוהב את בית"ר ירושלים" "ביתר הדגל של המדינה..
"
ואני יכול להמשיך עם מיליון שירי אליפות.. אבל אני צריך לזוז, אז אני אחסוך מכם :) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אני אוהב אותך בית"ר.."
- דבר שהשגתם השבוע: אליפות של בית"ר!!!!!!!!!!! - מאכל השבוע: אלכוהול והרבה חח.. כבר הספקתי לשכוח - משהו שעשה לכם את השבוע: נחשו.. האליפות ברור!!! - משהו שהרס את השבוע: היו דברים.. אבל עזבו, שכחתי מהכל עכשיו
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אין גדולה כמו בית"ר! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: עוד רגע יוצאים לחגוג חגיגה קטנה שלנו :) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אחרי מה שקרה היום, אני כבר לא מקווה לכלום, השבוע כבר מושלם :) -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אביתר בנאי - בבית -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אני אראה את נעמה! <כבשה> אחרי שניםם... והאנשים הרגילים שאנ'לא אראה.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): האיש שהביא את הכסף, כדי שנוכל לחגוג היום כמו שצריך

SNUFKI

New member
../images/Emo15.gifאללה בית"ר!!! מזדהה...

הרבה זמן לא הייתי ככה מאושרת יש אליפותתתתת הלב שלי תמיד יהיה צהוב שחור

nils11

New member
הייתי אומר שהשלום שלו טיפה מושפע מ..

היטלר למשל? כן כן, היטלר

זמי זה לא לעניין ככה

(זאת זמי)מצטערת על האיחור...שכחתי.. enjoy השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הימים שלנו - שיר השבוע (כללי): hang me up to dry - אלבום השבוע: דיסק שירי זבל - האדם שעשה לכם את השבוע: לירון, עומרי, ענבר, אוחנה, מור. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: התחלתי לעבוד
- מאכל השבוע: פיצה עם פסטו וגבינת עזים - משהו שעשה לכם את השבוע: ירושלים אצ ללירון, יומולדת למור - משהו שהרס את השבוע: לימודים, נהיגה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:חרופ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ימי הולדת למיניהם - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שילך טוב בהיסטוריה ושאני אתחיל ללמוד
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:לוידעת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל מיני סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):ילדות

Z A M i

New member
../images/Emo9.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): יובגטו? - שיר השבוע (כללי):ניצוצות-ברי ופורטיס.love me when im gone-pearl jam - האדם שעשה לכם את השבוע:בוטן,לי,בנה,חוחה
. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"את מוכרת לי -מפעם-"..וכל love me when im gone.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): *סלביק:"אמן שיכרתו לך את הבולבול!",קיריל:"
מה ששנוא עלייך, אל תעשה לחברייך!!". *סלביק:"וואי...והייתה שם אחת.....",(ממשיכים אותו)קובי:"קראו לה חיים..."..חנע:"פתאום הייתה לה זיקפה!..",קובי:"אבל אני זורם..". *"שומעת? היום הולדת שלי ב-11.1!"
*"מכל מי שבא היום, הכי רציתי לראות אותך.."
כפרע. *"את צודקת, ובלב שלי..נה נה נהנה נה,נה נה נהנה נה..יום אחד גם את תמותי"
הצחקתי את עצמי בלבד
- דבר שהשגתם השבוע:עוד ניצוצות של הבנה.
+טיול בארצ+להביא לה את המתנה סופסוף.. - משהו שעשה לכם את השבוע:שני בראש העין,חמישי-טקס כומתה,שישי באריאל
,שבת-ראשון בב"ש. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יש כמה- א.צריך להתחיל להתמודד עם מה שיש ולהפסיק להתמרמר על מה שנגמר.(צודקת) ב.קרקל כבוד
. ג.קרקל-הכבוד נשאר במחסומים. ד.לדנה עדיני יש דיסק חדש! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לעבור את הבגרות והמתכונת בשלום! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מוש-אנצל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:לירוני!

ב י ז י

New member
לפחות לי את לא קוראת חוחה ../images/Emo9.gif

[או שיצאתי מפגרת ולא התכוונת למי שחשבתי?]

Z A M i

New member
חחח..התכוונתי למי שחשבת..

מה?! חוחה זה מצחיק..
,גם ממש כיף להגיד את זה.. ולך אני גם לא אקרא כבר חוחית..איבדת את המומנטום. צריך למצוא לך שם חילופי..

ב י ז י

New member
חחח אולי חוחה זה מצחיק, אבל זה מכוער ../images/Emo3.gif

ותמיד אמרתי לך שתמצאי לי שם

Z A M i

New member
וואי! שוב שכחתי משהו!!

כולם מדברים על איזה נושא, בהתלהבות...פתאום לב מסתכל עליי, משום מקום :"זמי שובבני!!!".. חחחח..כאילו הוא עלה על משהו כזה..
(סליח'ה,אני מוסיפה כדי שאני אזכר בזה בעתיד..
)

אדם ק

New member
כל כך רחוק ממך

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): גניבה - שיר השבוע (כללי): רחוק ממך \ ברי סחרוף+יהודית רביץ - אלבום השבוע: 11א - האדם שעשה לכם את השבוע: אפ'חד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "עוד מעט כבר קיץ, בואי ונצא לשחק, כמה ניסיתי... עייף" "זה היה מזמן, אבל אני לא שוכח, שהייתי כולי שלך, רוצה שתדעי, שאני לא שוכח, אותך" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לא זוכר - דבר שהשגתם השבוע: לא הרבה... שיחה קטנה - מאכל השבוע: מממ.... אוכל... - משהו שעשה לכם את השבוע: לא זוכר אם היה... - משהו שהרס את השבוע: ריבים ריבים ריבים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תחגרו חגורות בטיחות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שלישי אצל עינבר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שעדידוש תבוא... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: זה אותו הקיץ \ חמי רודנר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעמה, עדידוש, ענבר. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אל תיבהלו

באיחור קל..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): going under - אוונסנס/ for you - staind - אלבום השבוע: fallen - האדם שעשה לכם את השבוע: בן. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): cuse im fucked up becaus you are need attention - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):לא הצחיק ולא ריגש, רק השפלות מאמא, שברשותכם אני לא אצטט. - דבר שהשגתם השבוע: שדרוג קטן בעבודה, חולצה חדשה.. והרבה חרא. - מאכל השבוע: נושא רגיש, עזבו. - משהו שעשה לכם את השבוע: האמת שלא היה הרבה.. הדבר הטוב היחיד שאני יכולה לחשוב עליו זה השיחה עם בן. - משהו שהרס את השבוע:אמא, בלי שום ספק. מההתחלה ועוד הסוף, בהתמדה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיפתחו ת'בריכה סוףסוף
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: משהו טוב אחד קטן, יכול לשנות הכל. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכרת - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אף אחד. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אני לא בבית, אין תמונות.

למעלה