../images/Emo9.gif
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): יובגטו? - שיר השבוע (כללי):ניצוצות-ברי ופורטיס.love me when im gone-pearl jam - האדם שעשה לכם את השבוע:בוטן,לי,בנה,חוחה
. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"את מוכרת לי -מפעם-"..וכל love me when im gone.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): *סלביק:"אמן שיכרתו לך את הבולבול!",קיריל:"
מה ששנוא עלייך, אל תעשה לחברייך!!". *סלביק:"וואי...והייתה שם אחת.....",(ממשיכים אותו)קובי:"קראו לה חיים..."..חנע:"פתאום הייתה לה זיקפה!..",קובי:"אבל אני זורם..". *"שומעת? היום הולדת שלי ב-11.1!"
*"מכל מי שבא היום, הכי רציתי לראות אותך.."
כפרע. *"את צודקת, ובלב שלי..נה נה נהנה נה,נה נה נהנה נה..יום אחד גם את תמותי"
הצחקתי את עצמי בלבד
- דבר שהשגתם השבוע:עוד ניצוצות של הבנה.
+טיול בארצ+להביא לה את המתנה סופסוף.. - משהו שעשה לכם את השבוע:שני בראש העין,חמישי-טקס כומתה,שישי באריאל
,שבת-ראשון בב"ש. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יש כמה- א.צריך להתחיל להתמודד עם מה שיש ולהפסיק להתמרמר על מה שנגמר.(צודקת) ב.קרקל כבוד
. ג.קרקל-הכבוד נשאר במחסומים. ד.לדנה עדיני יש דיסק חדש! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לעבור את הבגרות והמתכונת בשלום! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מוש-אנצל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:לירוני!