מומלצ"ש לפני מוצ"ש

לקרוס אל תוך תהום..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): כל הסיפור. - שיר השבוע (כללי): יום חדש נפלא- אריק ברמן. - אלבום השבוע: אריק ברמן הראשון, תתנהגי יפה- שילה פרבר. - האדם שעשה לכם את השבוע: עומרי, זמי, אוחנה, ספיר, צחר, שנשונה, עדי, יפית ובן. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני אפס..", "לא מסתדר עם עצמי", "עכשיו גיליתי שאני אשם..". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) שנשונה אחרי הסלט המפוצץ שהיא הכינה: "מה אכלנו? כמה ירקות?"
"לאן תצאי בעזה?" :p. בעבודה: "על איזה סלטים ניתן לומר שהם מכניסים שמחה לארוחה?" "בואנה מה זה? אני מרגיש אני הולך לTLV, דוחף חומוס לתיק." "על איזה סלטים ניתן לומר שפותחים איתם שולחן?" "מסתומרת? אבל השולחן לא זז..."
"על איזה סלטים ניתן לומר שהם מוכרים ואהובים?" "על 'אחלה'! ילד קטן רואה חומוס אחלה, חושב הוא באמת אחלה..כמו שהוא יילך לגן חיות, יראה ג'ירפה, יגיד אמא תקני לי ג'ירפה, כי הוא לא יודע מה זה...הוא לא יודע מה יש בתוך הג'ירפה."
זה גזר אותי. אוחנה מודיעה לנו שהיא מתחילה עוד מעט ללמוד נהיגה.. אני ליפית: "איך מתאים לאוחנה לענות לאיסר על כל דבר... הוא יתחיל לצעוק עליה בזמן שהיא מנסה להתרכז בנהיגה, היא תצעק לו "מהההההההה?"..." יפית: "תשלח לו הודעה.. 'איפה אתה?'.."
!!!!11 בן מוציא לנו שוגי וביסלי... אני נותנת לאוחנה להחזיק ת'ביסלי.. אוחנה: "מה זה הדבר הקטן הזה? מה זה, הטעימות?"
למבינים בלבד:
"תם הטקס." "כל עוד בלבב פנימה...." "יש לי פה כמה עניינים לסדר.." "מאורעות תרפ''א תרפ''ט.."
"זה אליהו הנביא! למה להעיף אותו?! הוא בא מרחוק.."
"נראה לי זה הייעוד שלה בחיים! להעיף *****"
!!!!!!1111111 - דבר שהשגתם השבוע: שיחת טלפון. דיסק. כמה קניות. - מאכל השבוע: כ"כ הרבה
- משהו שעשה לכם את השבוע: שניגשתי לבוחן בספרות וקיבלתי בו 87 בכוחות עצמי
, שעמדתי ב3 משמרות
, שצחר בא לאריאל, ******** ללא חישוב, שיפית ועדי באו, והקניות היום
. - משהו שהרס את השבוע: גיליתי כל מיני דברים , הצבא, ניפוץ-חלום, והכל ביחד. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ליום רביעי
. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להצליח במבחן בספרות, שנערוך ת'סרט הזה כבר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: יום אחד- אלג'יר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

moshe butt

New member
חחחחח...

חחח איך אני אוהב לקרוא את משפטי השבוע שלך... חחח קברת...

moshe butt

New member
חחח...

נכון לא הבנתי 80%, אבך ה20% הצחיקו אותי... יש לך בעיה?!? ביצ'!

little WhiSper

New member
../images/Emo187.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):You`ve got to belive me - שיר השבוע (כללי):אביתר בנאי-אקדח. עברילידר- ואולי - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): זה לא האמיתי שמחפשים זה רק הרגש שחוטף מכה - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לאזכרת. - דבר שהשגתם השבוע:כלום בהחלט. - מאכל השבוע:ממ הרביולי של אחשלי... - משהו שעשה לכם את השבוע: שהוא נגמר - משהו שהרס את השבוע: מבחנים,צבא, ועוד... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומרביעי? ושיהיה בלאגן טוב. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אבוא יומרביעי. שיהיה טוב? -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ושוב... יומרביעי? מי שבא ברוך הבא. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

LaiRa

New member
מואהאהאה..

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): "עוד מעט" - שיר השבוע (כללי): "מתנדנד ונופל" יהושע - אלבום השבוע: אין לי.. - האדם שעשה לכם את השבוע: חיוכים של כמה מכוונים אליי.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "רק מתוך הרגל פוחדת.. שתניח לנפשי" (בתי-מניפולציה) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "שלום..אני טסה לכמה ימים, רציתי לבקש לא לשלוח לי עיתון" - דבר שהשגתם השבוע: חוברת הדרכה לפוטושופ.. את התוכנה עצמה אני עוד אשיג חחח... - מאכל השבוע: גמבה - משהו שעשה לכם את השבוע: השיר "רוצה בנות.." חחח - משהו שהרס את השבוע: חפירות מיותרות במוח השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אממ.. לראות איזה אחד.. פה ושם.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: תשובה קודמת.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:"רוצה בנות.." חחח:):) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אותו אחד שמחכים, ומקווים.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

סרט לבן על כיפה אדומה../images/Emo12.gif

יש לי שאלה.. סתם מצאת את התמונה הזאת או שקראת את הספר..? וואי, זה ספר הזוי..

LaiRa

New member
אבל..

הוא ממש נחמד.. אני אישית הייתי מרותקת ובמתח רוב הזמן... אבל בהחלט הזוי, כן... הצימרמן הזה.. שלא נדע צרות חח

צימרמן../images/Emo6.gif

שכחתי ממנו כבר.. חח. כן, בהחלט ספר מרתק. וגם ציני כזה, אני אהבתי.

ממליצ"ש.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ליפול. - שיר השבוע (כללי): Sinead O'Connor- Thank You For Hearing Me - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: עמית - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): all i've ever wanted, all i've ever neede, is here, in my arms - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "זה הדבר הכי יפה שכתבת לי. - דבר שהשגתם השבוע: סרגתי צעיף 100-מם!!!!!!! - מאכל השבוע: כרובית - משהו שעשה לכם את השבוע: הסוף שלו - משהו שהרס את השבוע: 18:10 היום השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא יודעת. שומדבר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור מהר. טסט אולי. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

לפעמים אני פוחדת להגיד לך את האמת..

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): קח אותי - שיר השבוע (כללי): staind - outside - אלבום השבוע: מציאות נפרדת - האדם שעשה לכם את השבוע: שאלה קשה. אני מניחה ששני המרכזים שלי. וגם זמי וברנטל.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): You take my hand and pull me next to you, so close to you I have a feeling, you don't have the words I found one for you, kissed your cheek, said bye and walk away... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): זמי: "איציק עשית את העבודה בתנ"ך על עמוס?" איציק : "לא... אכזבתיך."
יושבים ומדברים על ספר מחזור. אוחנה : פתאום אתה פותח את הספר מחזור שלך ורואה שאתה בקטגורייה של הלא קשורים! אני צחר ומשה בעבודה. וגם היחידים שנבין את הבדיחה
"משה, יש לך גומיה?!"
- דבר שהשגתם השבוע: המ. נפרדתי מחבר שלי שבגד בי. - מאכל השבוע: מרק עם שקדי מרק. - משהו שעשה לכם את השבוע: שומדבר האמת. - משהו שהרס את השבוע: הפרידה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבור מבחן בספרות, ולעבוד. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כלום. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מה שכתבתי למעלה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בנה. טל. נעמה. קינסלר. תומר. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה