לקרוס אל תוך תהום..
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): כל הסיפור.
- שיר השבוע (כללי): יום חדש נפלא- אריק ברמן.
- אלבום השבוע: אריק ברמן הראשון, תתנהגי יפה- שילה פרבר.
- האדם שעשה לכם את השבוע: עומרי, זמי, אוחנה, ספיר, צחר, שנשונה, עדי, יפית ובן.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני אפס..", "לא מסתדר עם עצמי", "עכשיו גיליתי שאני אשם..".
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) שנשונה אחרי הסלט המפוצץ שהיא הכינה: "מה אכלנו? כמה ירקות?"
"לאן תצאי בעזה?"
. בעבודה: "על איזה סלטים ניתן לומר שהם מכניסים שמחה לארוחה?" "בואנה מה זה? אני מרגיש אני הולך לTLV, דוחף חומוס לתיק." "על איזה סלטים ניתן לומר שפותחים איתם שולחן?" "מסתומרת? אבל השולחן לא זז..."
"על איזה סלטים ניתן לומר שהם מוכרים ואהובים?" "על 'אחלה'! ילד קטן רואה חומוס אחלה, חושב הוא באמת אחלה..כמו שהוא יילך לגן חיות, יראה ג'ירפה, יגיד אמא תקני לי ג'ירפה, כי הוא לא יודע מה זה...הוא לא יודע מה יש בתוך הג'ירפה."
זה גזר אותי. אוחנה מודיעה לנו שהיא מתחילה עוד מעט ללמוד נהיגה.. אני ליפית: "איך מתאים לאוחנה לענות לאיסר על כל דבר... הוא יתחיל לצעוק עליה בזמן שהיא מנסה להתרכז בנהיגה, היא תצעק לו "מהההההההה?"..." יפית: "תשלח לו הודעה.. 'איפה אתה?'.."
!!!!11 בן מוציא לנו שוגי וביסלי... אני נותנת לאוחנה להחזיק ת'ביסלי.. אוחנה: "מה זה הדבר הקטן הזה? מה זה, הטעימות?"
למבינים בלבד:
"תם הטקס." "כל עוד בלבב פנימה...." "יש לי פה כמה עניינים לסדר.." "מאורעות תרפ''א תרפ''ט.."
"זה אליהו הנביא! למה להעיף אותו?! הוא בא מרחוק.."
"נראה לי זה הייעוד שלה בחיים! להעיף *****"
!!!!!!1111111
- דבר שהשגתם השבוע: שיחת טלפון. דיסק. כמה קניות.
- מאכל השבוע: כ"כ הרבה
- משהו שעשה לכם את השבוע: שניגשתי לבוחן בספרות וקיבלתי בו 87 בכוחות עצמי
, שעמדתי ב3 משמרות
, שצחר בא לאריאל, ******** ללא חישוב, שיפית ועדי באו, והקניות היום
.
- משהו שהרס את השבוע: גיליתי כל מיני דברים , הצבא, ניפוץ-חלום, והכל ביחד.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ליום רביעי
.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להצליח במבחן בספרות, שנערוך ת'סרט הזה כבר.
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: יום אחד- אלג'יר.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
.
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):