מומלצ"ש.

Z A M i

New member
מומלצ"ש.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif

- שיר השבוע (של היהודים): אין לך מקום - שיר השבוע (כללי): caliban- i will never let you down איזה שיר3> - אלבום השבוע: Raunchy-Death Pop Romance - האדם שעשה לכם את השבוע: גיא - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכ ם): - דבר שהשגתם השבוע: 84 במתכונת במתמטיקה - מאכל השבוע: הממממ פיצה[?] - משהו שעשה לכם את השבוע: יומולדת של מוראל - משהו שהרס את השבוע: נו לימודים וכאלה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שנעבור בשלום את הבגרות במתמטיקה>< - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כנ"ל -שיר שפתחתם איתו את השבוע: raunchy-this legend forever. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: גיא:\ סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Tom 7

New member
../images/Emo190.gif ה-י-ה-ו-ד-י-ם ../images/Emo190.gif

- שיר השבוע (של היהודים): אין לך מקום, לעוף - שיר השבוע (כללי):linkin park- don't stay - אלבום השבוע:minutes to midnight - האדם שעשה לכם את השבוע: XD - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):" למד אותי למות תראה איך שאלמד" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)תגיד משהו בהולנדית: ביי ביי... - דבר שהשגתם השבוע: אין.. - מאכל השבוע: שוקיים - משהו שעשה לכם את השבוע: סופשבוע - משהו שהרס את השבוע: הים.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:כשלא נוח לכם תלכו! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ניצנה (טיול) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: גשר של שישי -שיר שפתחתם איתו את השבוע: שחק אותה.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

liloosh tt

New member
../images/Emo171.gifשבוע טוווב.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין לך מקום ?! - שיר השבוע (כללי): I don't want miss a thing - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: סבתא, אימאבא, י', צוקרמן. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ועכשיו אני מובס או מאוהב נשען לרגע על כוכב אל תלכי כך או כך אף פעם לא אקח אותך ועם הזמן אשכח אותך ואמשיך לי הלאה תישארי עוד קצת" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "זה כמו ולבוא לשאול אותה כמה פעמים אמרו לך שיש לך עיניים יפות?! מאיפה היא יודעת לספור!?" "אני נוהג משמע אני עוד שניה נכנס בעמודדדד.. בוום!" "אני בא הביתה ודורך על קוסקוס, כן קוסקוס!" - דבר שהשגתם השבוע: אופנוע חדש של אבא:) בגדים, הופעה, קצת שקט ביום שישי. - מאכל השבוע: של סבתתתתתא. - משהו שעשה לכם את השבוע: האופנוע של אבא. הביקורים. השיחות. - משהו שהרס את השבוע: יום חמישי בלילה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אם אתם נוסעים באאודי קיו 7, ודודה שלכם נוהגת על 170 קמ"ש, אין מצב בעולם ששוטר יתן לה דו"ח אפילו שעצר אותה! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים עם המבחנים, רישיון. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור בהצלחה הכל חח, ש ק ט. שפתחתם איתו את השבוע:nickelback - Hero. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: פודי.
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

זה לא שאני אור

- שיר השבוע (של היהודים): אין. - שיר השבוע (כללי): אריק-זה לא שאני אור, מוקי-תספור את החברה, מוש-אנצל - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: עמיתמית - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): 'אומרים כי אני, אינני אני, על כן אני נבהל.' - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אוף, אני אף פעם לא זוכרת את זה. אני צריכה להתחיל לרשום את זה. (ע"ע ענבר
) - דבר שהשגתם השבוע: שבועות אצל עמית. עברתי את המתכונת באזרחות בשלום. - מאכל השבוע: מנהחמה - משהו שעשה לכם את השבוע: ירושלים - משהו שהרס את השבוע: אתמול - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לנקות תמיד מעביר מצברוח רע! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אממ.. שומדבר :\ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני לא אשתעמם נ-ו-ר-א בתור המלווה של אחיין שלי בטיול עם הגן:\ -שיר שפתחתם איתו את השבוע: g&r-paradise city -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: :\ סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): ׁ(תודו שפורד צריכים לעסיק אותי בתור צלמת
)

Last Confession

New member
<----__________משה ואדם עונים__________---->

השבוע שעבר:
שיר השבוע (של היהודים): משה: טיפה בים אדם: עוד מעט
שיר השבוע (כללי): משה: מרגיש אדם: Talking'bout a Revolution- Tracy Chapman
אלבום השבוע: משה: The Very Best Of The Smiths אדם: אין לי
האדם שעשה לכם את השבוע: אדם+ משה: צחר, רותם, ג'ן, הדס, שיר, מאיר, יוסי, משה, אדם, טלי ואלה כפרע עלייה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): משה: "...אסור לי להמשיך לחיות לא לחיות, כי מבלי להרגיש בכל יום אמות קצת..." אדם: "...היא לא תתן לך אף פעם מנוח, היא רק תגרום לך לרצות לברוח..."
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אדם+משה: כל מה שהיה בשלושת הימים האחרונים
דבר שהשגתם השבוע: משה: אדם בא לישון אצלי אדם: באתי לסופ"ש בגני תקווה
מאכל השבוע: משה: חומוס- חחח אדם: מה שהזמנתי בפפריקה+ הפיצה של שיר
משהו שעשה לכם את השבוע: משה+ אדם: כל הסופ"ש
משהו שהרס את השבוע: משה: לא ישנתי
אדם: שומדבר לא הרס
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: משה: תישנו מהר לפני שאדם יבוא ויעיר אותכם!!! אדם: "אקונה מטטה" השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע: משה: לעבור את הבגרות במט' אדם: לראות את כל החבר'ה שלי מהצבא
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: משה: להצליח לעבור את הבגרות במט'... אדם: להצליח לצאת לסופ"ש ולבוא לפ"ת/ גני תקווה
שיר שפתחתם איתו את השבוע: משה+אדם: לא פתחנו עדיין את השבוע- חחח
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: משה: אלה!!! ונחצ'ה!!! אדם: כולם סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): תמונות מהמדורה ביער

LoLi Goddess

New member
כפרעליכם!!!

הרגשתי מאוד מיוחדת מכולם כשקראתי את התשובה לשאלה "האדם שעשה לכם את השבוע" ואני מתגעגעת אליכם מלאאאא!!!

"מי אמר לך שאת יכולה לתת הכל מבלי לחשוב.."

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):קח אותי..ללא ספק - שיר השבוע (כללי):כל הטרנסים שהיו בחתונה..חחח - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:מללאאא אנשים - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):בכותרת - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"צ'''ייקהההה" - דבר שהשגתם השבוע:אולי קצת אושר..והוא לא נמשך הרבה - מאכל השבוע:הארוחת שבועות בבית - משהו שעשה לכם את השבוע:ארוחת שבועות,העבודה,המסיבה - משהו שהרס את השבוע:אתמול בצהריים,המסיבה והבלונדה שם - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אני שונאתת פרחות עם שיער צבוע בלונד-לבן שעושות את עצמן נעל!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לראותאולי את אדם,לסיים עם המתכונת והבגרויות של השבוע,לראות אולי את יובי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אראה כבר את אדם דאמט,ושהם יחזרו לדבר -שיר שפתחתם איתו את השבוע:דניאל סלומון-הייתכן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אדם אדם ואדם...וקצת אופיר,ועוד כמה חברים סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

hagitos1

New member
שלי...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):ליפול -שיר השבוע (כללי):שוטי הנבואה-אח של סלים - אלבום השבוע:שוטי הנבואה לא זוכרת איך קוראים לאלבום - האדם שעשה לכם את השבוע:הוא - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):---- - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)---- - דבר שהשגתם השבוע:נראלי אותו... - מאכל השבוע:---- - משהו שעשה לכם את השבוע:וואי ההופעה כל כך! - משהו שהרס את השבוע:--- - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:הזמן עושה את שלו..=] השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:כן...למחר! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:הרבה דברים...במיוחד לראות אותוIמאוהבI -שיר שפתחתם איתו את השבוע:עכשיו אתה חוזר בחזרה-מירי מסיקה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אותו ...כל כך!!! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo42.gif../images/Emo176.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): האמת שלא היה - שיר השבוע (כללי): staind- for you, עכשיו אתה חוזר בחזרה - מירי מסיקה
- אלבום השבוע: anouk - together alone - האדם שעשה לכם את השבוע: מלי לקצת
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): את אף פעם לא אומרת מה את מרגישה בפנים את לא מנסה מוותרת זה נמשך כמה שנים - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לשמוע את אחותי הקטנה מדברת כמו איזה טינייג'ר זה בהחלט מצחיק. - דבר שהשגתם השבוע: את קרין בחזרה! - מאכל השבוע: תירס - משהו שעשה לכם את השבוע: יום הסטודנט, קרין, בריכה - משהו שהרס את השבוע: הלוויה..
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: החיים הם מתנה, תשמרו עליהם. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ממ.. עוד בריכה? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא משהו מיוחד - שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא פתחתי.. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין לי שום השתוקקות מיוחדת. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה