מומלצ"ש.

יש לך תמונה של רבינר?

הוא אחלה בנאדם, אבל קצת תפוס. ../images/Emo3.gif

[סליחה על ההתפרצות.. פשוט ראיתי את התמונה, והוא בשכבה שלי, אז.. כן.
]

Z A M i

New member
אויש.. הוא חש מדי..../images/Emo3.gif

לא חיבבתי אותו, עוד מהיום הראשון של הסמינר ש"שינֶיי חיפה...

ב י ז י

New member
אהבנו, אהבנו, כמו שלא נאהב עוד לעולם

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): הייתכן- דניאל סלומון - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: מי שעשה, יודע - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ריגש: מלאך- אביב גפן [מהיום בהופעה] - דבר שהשגתם השבוע: כנרת וההופעה של אביב גפן שנכנסו עליה בסופו של דבר למרות המכשולים הרבים - מאכל השבוע: פסטה שמר דייג בישל בכנרת - משהו שעשה לכם את השבוע: כנרת וההופעה של אביב גפן היום - משהו שהרס את השבוע: אממ לא זכור לי שמשו הרס - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אביב גפן הוא אחד האנשים המרגשים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של דילמה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שנעבור את המתכונת בשלום -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא פתחתי עדיין -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל האשדודים למיניהם סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ValusH11

New member
מתמטיקה זה בעע

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי):Rihanna ft Jay-z - Umbrella - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: הוא
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"why do all good things come to an end" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אני רוצה לצאת מפהההההההההה" - חח איליה בנסיעה באוטו שלי - דבר שהשגתם השבוע: אולי עוד עבודה - מאכל השבוע: אבטיח
- משהו שעשה לכם את השבוע: אתמול בלילה, הנסיעה לטבריה - משהו שהרס את השבוע: שהוא הולך לסגור הרבה ): - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: מתמטיקה זה חרא!!!, מי צריך בנים כשיש את הכינרתתת?
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופשבוע - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שילך טוב במתמטיקה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: סט של guy salama -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין לך מקום. - שיר השבוע (כללי): אביתר - כלום לא עצוב - אלבום השבוע: דיסק שהכנתי לאוטו - האדם שעשה לכם את השבוע: קרן סירי, נדב אהבת חיי, כל הקורס,ציטרין, ושנשונה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): כלום לא עצוב, הכל כרגיל. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : עשינו עם החניכים שבירת דיסטנס, אז אחד החניכים שאל את המדריך שאיתי, את אלעד אם הוא בתול. ובאז חניכה שלי באה ביציאה : עזבו. אישי מידי. אנחנו לא רוצים לדעת. זה משהו שרק אני וציטרין נבין. סעיד 2000
שאלתי את חניכים שלי משהו על וודקה ואחד אמר לי : ספיר, את לא מבינה. שאלתי את אלון (חניך)אם הוא אוהב סמירנוףוהוא שאל אותי אם זה סוג של פוקימון. אחד החניכים התלונן שהצוואר ממש נתפס לו ושהוא לא יכול להזיז אותו. אז חניכה שלי מסתכל עליו ואומרת לו : מה אתה דפוק? אתה כן יכול להזיז את הצוואר?" החניך מסובב אליה את הצוואר ואומר : לא אני לא. ואז הוא קולט שהוא כרגע הזיז את הצוואר. "אוי." :O - דבר שהשגתם השבוע:
, וסיום קורס הדרכה של החניכים שלי, סיימתי עם אנגלית, ועם העבדות גמר בפסיכולוגיה.
- מאכל השבוע: לחמניות של שבועות של אמא שלי. - משהו שעשה לכם את השבוע: או-הא. ת"א עם שנשונה, הערב חג, הפסטיעוז!!!
, הסמינר קורס כמובן, הופעה של אביתר בנאי
, ואתמול אצל נדב.
- משהו שהרס את השבוע: משהו שזמי עשתה, והבחינה על העבודת גמר. ומשהו קטן עם נדב אתמול. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: החיים יפים!!!!!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: למשחק כדרוגל היום עם ענבר זמי טדה פדה, לסיים עם מתמטיקה!, ולעבוד. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני יעבור את הבגרות במתמטיקה;[ -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכרת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נדב,קרן,עמרי,בנה,טלצ'ו,נעמה,שיצי שלי. יותר מידי. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

טוב, אין לי כח לתמונה.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): נראה לי ש
. - שיר השבוע (כללי): 'אבא', 'מנגינה יקרה'- אביתר בנאי. - אלבום השבוע: אין משהו ספציפי. - האדם שעשה לכם את השבוע: עמרי, זמי, אוחנה, שנשונה, סירי וספיר. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תמיד זה אני מולי". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) עושים לנו תדרוך בעבודה על הסקר.. מירב [אחראית משמרת]: "על ההתחלה תסבירו שאתם לא מנסים למכור לו כלום או להחזיר אותו להיות לקוח ב.." שנשונה: "כבר מתגוננים.."
. שנשונה בתסכול על אושרי כהן: "אוכל רק להסתכל אך לעולם לא לגעת."
הרמזור נמצא על ירוק מהבהב.. ספיר עוברת והוא בדיוק התחלף לצהוב. זמי: "חיבלת בחיי אדם." P: זמי מנפיצה שבוב דילן מת ומאכילה את כולם סרטים. אני מתקשרת לאוחנה: "אוחנה, איך הוא בא לארץ? זמי אומרת שהוא מת." אוחנה מתקשרת אליי אחרי 5 דק': "תגידי לזמי שבוב דילן חי ונושם כמוני וכמוך." שנשונה על לירון: "אולי כי דיברת איתי ב7 וחשבתי שעד עכשיו זה כבר יקרה.."
|מדברים על אריאל המדריך שכבה החתיך שהיה לנו שקצת מזכיר ערבי| ציטרין: "האמת שהוא ממש נראה כמו ערבי... כאילו, אם הייתי מסתובב בסחנה, לא הייתי אומר 'אה הוא ישראלי!'."
- דבר שהשגתם השבוע: נסיעות מפה עד הודעה חדשה, כרטיסים לדרבי. - מאכל השבוע: פררו רושה, שניצלים אצל עמרי ובורקס גבינה מאבולעפיה. - משהו שעשה לכם את השבוע: עמרי באריאל, אנחנו בבית יצחק, הופעה של יוצר מוכשר, ראש העין, שוב אצל עמרי, הופעה של אביתר, ים, שוב אצל עמרי
, ת"א, ראש העין, וביקור אצל חני. - משהו שהרס את השבוע: אבא. חוסר-התחשבות. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יהיה טוב, הא? השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: דרבי בעוד כמה שעות
יאללהפועל!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהפועל תנצח בדרבי, ששנשונה תבוא לאריאל [ב-רור]. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מנגינה יקרה- אביתר . -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מור. שנשונה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אין לי כח הפעם..

../images/Emo6.gif יוווו שכחתי! כולם לקרוא-

עמרי בעת מושפעות+אי שפיות: "תזהרי! אני אוציא אותך מהמומלצים"...
!

Dug E

New member
לפ"ת לא באת היום

אז למה נראה לך שלאריאל?
חצופה
.

אמממ נראה לי שיש להתייחס לכל מקרה לגופו

בהתאם לתנאים ולנסיבות
חחח איך קישקשתי.. די נו..אריאל זו הבטחה לא ממומשת מימים ימימה.

למעלה