מומלצ"ש.

כמו פקק תנועה.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):- - שיר השבוע (כללי): אבא-אביתר בנאי,החדש של דניאל סולומון. - אלבום השבוע:עומד על נייר-אביתר בנאי, - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אבא אני רוצה לעמוד מולך ולהאמין שאתה אבא טוב" "אבא אני רוצה לחזור אליי ולמצוא אותך שם איתי" "הרצון לדייק במילים תכונה מרגיזה מאוד במיוחד כשאנ בסוף עומד ושותק" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ביציאה מההופעה של אביתר בחמישי, תמר בשיא האדישות והמירמור:"שווה כל שקל הדוס הזה" -אביתר:"השיר הבא.." -מישהו מהקהל:תאטרון רוסיייי -אביתר:נראה לכם שאתם תחליטו?יש לי אישיות!" "אין\יש לי אישור ל..." - דבר שהשגתם השבוע:מכנסיים חדשים,הופעה של אביתר בזאפה,שיחה עם מאור,אישור לחבק את בנה
סתםנו. - מאכל השבוע:אוכל שבועות כזה.. - משהו שעשה לכם את השבוע:רעננה,הופעה,האנשים שהיו בהופעה,ת"א,שיחה עם מאור. - משהו שהרס את השבוע:הכל שטויות.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: 1.לא מנשירים כוס בכתה ט'. 2.מסתבר שלחבק אנשים היום נהיה תהליך ארוך(רצוי לא לצאת מהבית ללא אישור הורים
) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:הופעה של גבריאל בירושלים
,אודישן.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אעבור. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:זמי,ספיר,ברנטל,עמרי. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Z A M i

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחח...../images/Emo99.gif

Z A M i

New member
לכייייי תזדייני!

מה צוחקת מה? תפסיקי לסכסך!
כל הסשות האלו..

LoLi Goddess

New member
"לדפוק כל כך המון, בלי לדפוק חשבון"

השבוע שעבר:
שיר השבוע (של היהודים):
קח אותי
שיר השבוע (כללי):
Pixies - Debaser
אלבום השבוע:
האדם שעשה לכם את השבוע:
דן
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"מה כבר רציתי, תחת וציצי! לדפוק כל כך המון, בלי לדפוק חשבון... נשארתי כבר שנה בלי מין, מה קרה לי, לא מבין!"
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
הקטע הזה הוא מחווה לבנאדם שהכי קרע אותי מצחוק השבוע: -"לאונן זה כמו מין, אבל לא!" (תומר) (תומר): "את בחורה מצחיקה לולי, כל משפט שאת אומרת קורע!" (אני): "אתה אומר את זה בשביל שנשכב, הא?" (תומר): "אבל אין לי שרירים בכלל!" (אני): "איכס, יותר מדי שרירים זה מגעיל, כל השרירנים האלה זה גועל נפש! ~ואז מנסה למצוא את ההסבר הנכון, ומתקשה למצוא מילים~ זה יפה כשהידיים רזות כזה... אבל לא יותר מדי... ושהזרוע יעני... תהיה... אממ... מעוצבת... ככה... קיצר תומר אתה סקסי!" ~מישהי שתומר ואני מכירים חופרת לנו על נושא שנמאס לנו לשמוע עליו, וחטפנו עליה עצבים ורצינו להשתיק אותה~ (תומר): "לולי ואני עשינו אתמול 69 בשילוב קצפת"
דבר שהשגתם השבוע:
מלא חופש, וסקס בנזונה :)
מאכל השבוע:
ג'אפנקו
משהו שעשה לכם את השבוע:
החופש :)
משהו שהרס את השבוע:
הסופשבוע =\
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
סקס זה בריא! השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
ההופעה של דילמה!!
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
אני אשמור את זה לעצמי :)
שיר שפתחתם איתו את השבוע:
bowling for soup - Emily
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
כל האנשים שאמורים להיות בהופעה של דילמה :) סתם:
תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):
תמונה בחדר שלי בחולון שצילמתי בפלאפון החדש והמגניב שלי :)

Last Confession

New member
(זאת אלה, מאצל משה)

כן. אני באה... ישמצב שאני אבוא עם לירון באוטו. אם לא, אז לא יודעת איך אני אבוא אבל בדוק אני מזרימה לשם את לירון :)

yossiovadya1

New member
../images/Emo150.gif פוווול זמן לא המלצתי

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין - שיר השבוע (כללי): אבות ובנים-אביתר בנאי - אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע:פףף....הרבה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תיכף אני ארצה שתלכו מפה, לא אפחד לפול לא אפחד לגדול, לטבוע או לשוט לחיות או למות" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)" אני סטלביסטה" - דבר שהשגתם השבוע: קשר - מאכל השבוע: ואווו המוווןןן כל שבועות - משהו שעשה לכם את השבוע: חברים - משהו שהרס את השבוע: חברים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא לבטוח באף אחד השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להיות בת"א עם רותם - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לראול את לילוש -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אין קיץ לילדות-ברי סחרוף -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: קצת יותר מידי סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אני ג'ן ורותם ליפני הטיסה לאילת

אני הרגתי את מופסא!! ../images/Emo11.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין לך מקום - שיר השבוע (כללי): גידי - שרון ליפשיץ / שילה פרבר - רק לנו / Ray Charles - Here We Go Again - אלבום השבוע: Norah Jones - Not Too Late - האדם שעשה לכם את השבוע: איתמר
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מספרים לי שטוב לך קמה כל בוקר ומודה לי שעזבתי גם אני כרגיל משתנה התחלתי לצמוח דווקא לא רע להיות לבד" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "השמיים הם הגבול ואת ההיא שיצרה גבול לשמיים........" "ג'חנון חמסי ממש נ - ח - ט - ף מהמדפים" ועוד כמה שעות של לצחוק על תימנים אבל בעיקר עליי
- דבר שהשגתם השבוע: לראות את שירה.
- מאכל השבוע: פשטידת פטריות של אמא והמוווון חומוס של תנעמי איי איי |מרייר| - משהו שעשה לכם את השבוע: לראות את שירה ולישון עם איתמר. - משהו שהרס את השבוע: שהקפיצו אותו לפאקינג דימונה
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תימנים זה הכי אחי!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר בערב + שני
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שזה לא יתבטל -שיר שפתחתם איתו את השבוע: הבנות נחמה - so far / דנה עדיני - הסודות, משהו בשבילך -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: טל אבל מה הסיכוי שזה יקרה הא?
אני מתגעגעת יא יפה אחת.

עבר לך עוד שבועעעעעעעעע

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):חח האמת בדיוק עכשיו ישבתי על המדרגות ושמעתי את לעוף.. - שיר השבוע (כללי):אביתר בנאי הכל הכל הכל - אלבום השבוע:כל האלבומים של אביתר בנאי - האדם שעשה לכם את השבוע:סיוןו כפרעליה זורמת.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"שאני יוצא מזה אני קונה מתנות לכולם" "תן לשינוי לצמוח, אל תפחד מהפחד" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): המורה "להופעה אתן צריכות ללבוש רק לבן" שני (מהכיתה שלי, היא לבקנית) אז אני לא צריכה להתלבש"
- דבר שהשגתם השבוע:הופעה של אביתר
ותובנות - מאכל השבוע:המבורגר - משהו שעשה לכם את השבוע:ההופעה של אביתר
- משהו שהרס את השבוע:לא משנה.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:שאני מאוהבת באביתר בנאי. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לשבת קצת בים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:ענערףף -שיר שפתחתם איתו את השבוע:בינונימי- אריק ברמן. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:משה, צחר, עדי, אללע מי שיצא
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

little WhiSper

New member
הכל זמני, כשהגוף באדמה נשאר.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):המאה העשרים, אמן. - שיר השבוע (כללי): גאנז אנד רוזס- dont cry. civil war. Patience - אלבום השבוע: הלייב, ואוסף של גאנז. - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הכל זמני, כשהגוף באדמה נשאר." "אני רוצה להאמין בעצמי כי אין אחרת....... אני רוצה להאמין שיש אור ויש צדק, אני רוצה להאמין שאת הכל אוכל לפתור." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: קניות קטנות-פלאפון,נעליים, בגד וצמיד. אה ומנוחה קלה. - מאכל השבוע: לזניה
- משהו שעשה לכם את השבוע: קניות קטנות, מנוחה קלה, וזהו. - משהו שהרס את השבוע:הזמן שעובר מהר, המתכונות במתמטיקה ואקולוגיה הלא-משהו-בכלל, ובעיקר הזמן. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תתחמקו. (ואל תבזבזו את הזמן על שטויות.) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בגרות במתמטיקה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שנעבור את הבגרות והפאקינג עוד 3 (!!!) מתכונות בשלום. (ושהזמן יעבור לאט) -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לאנפתחעדיין. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את הבוחן של מתמטיקה
סתם לא באמת.
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

:)

- שיר השבוע (של היהודים): אין לך מקום - שיר השבוע (כללי): השארת אותי עם רוח,יפה כמו מנגינה,נוסע-חמי רודנר
- אלבום השבוע: מכונת השירים הגדולה-חמי רודנר - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לוזוכרת - דבר שהשגתם השבוע: הממ..שהלך טוב במתכונת בהסטוריה - מאכל השבוע: כדורי גבינה
- משהו שעשה לכם את השבוע: 85 במתכונת במתמטיקה,שעברתי ת'מתכונת בהיסטוריה,החופש וזהו נראלי :O - משהו שהרס את השבוע: החרישה להסטוריה #%@#%@#$ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שונאת היסטוריה!!!!!!!!!!!!!!!!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבור ת'בגרות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה שבוע טוב..אין לי משהו ספציפי -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לוזוכרת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין מישו ספציפי.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ליאןןן

New member
אסור לנו לחשוב יותר מדי...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): אביתר בנאי - אבות ובנים/תתחנני אליי, אביב גפן - חלולים - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: ג'סיקה, נעמה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תוותרו כבר ותלכו מפה שאוכל כבר לצעוק בשקט" ככה הם רוצים אותנו...חלולים" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ג'סיקה בשיא המרמור של החיים: "פייר, כשאת מסתכלת עליי עכשיו, את לא אומרת לעצמך 'אמאלה, פלישת חייזרים!' ?" - דבר שהשגתם השבוע: סוגשל אדישות מזוייפת. והבנה שצריך לעשות עם זה משהו. - מאכל השבוע: עוגת שוקולד של אחותי - משהו שעשה לכם את השבוע: נעמה ברעננה, טיול עם ג'סיקה בפארק היום - משהו שהרס את השבוע: ההורים שלי. רביעי בלילה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שומדבר מיוחד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אסע מפה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

זמן אור

New member
../images/Emo55.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא שמעתי יותר מידי, אולי תענה לי... - שיר השבוע (כללי): רוך וקושי- אסף אמדורסקי - אלבום השבוע:מנועים שקטים - האדם שעשה לכם את השבוע: רעות, גילי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "איך נתת לשעות ההן לגווע?" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): מה קרָבִינֵר?
לגדוד סהר היה קמע? -כן. גוש. מה? איכס. -בובה של דינוזאור! "יש יום בוגרים. -וואלה? מגניב. מה יהיה? מה אכפת לך? תביאי אוכל." "עמי הבוגר, גם משחק וגם..... נושם תוך כדיי!!! וווהווו!" |שחר מתלבש כמו כוסית| רבינר מרים ג'ריקן: "וואי, זה ממש כבד" שחר: "אתה כזה כוסית! אני אומר את זה ואני עוד נראה ככה!"
- דבר שהשגתם השבוע:יום עבודה מוצלח, שרדתי מתכונות! - מאכל השבוע: חלב סויה
- משהו שעשה לכם את השבוע: יומולדת לשייקה בים, יום בוגרים, יום עבודה, ויותר מידי צופים בשבוע אחד. - משהו שהרס את השבוע: יום שישי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: חומוס זה אחד המגעילים! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום סגול - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אולי לראות אותה? -שיר שפתחתם איתו את השבוע: זמן אור
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שירה, נועם,עומרי סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה