מומלצ"ש.

izzys

New member
עוזב כשאין למה להשאר.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): כנראה שאין לך מקום. - שיר השבוע (כללי): לעולם, אין לו פנים, השיר יפתח לי דלת, אפשר לשכוח, לא להיות פה - דבק. - אלבום השבוע: 1:1, נגרים, דבק. - האדם שעשה לכם את השבוע: ... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני כותב משעה מסויימת עד שעה מסויימת ולבד. לפעמים אני מאושר, אבל עפ"י שגרה אני על דרך השלילה. היום נגמר, לא? היום נסגר, לא? היום נשרף עוד פרק בחיי. וכבר מכאן אני יכול לדעת שכך לא אכתוב יותר." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אוך זה לא משהו, עברתי ללייט." "מה? אז איך את מגיעה לפה כל יום? את לא צריכה לטוס?" - דבר שהשגתם השבוע: בבר האוגר הטמבל של אח שלי. - מאכל השבוע: טוסט חצילים גאוני
. - משהו שעשה לכם את השבוע: שיחה מסויימת. והיו כמה רגעים נחמדים. - משהו שהרס את השבוע: בא לי שיבוא שבוע שהשורה הזאת תסתכם בחיוך. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: חבל על הזמן. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר ירושלים. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיקרה המשהו הטוב הזה שלא קרה יותר מדי זמן. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: גבריאל- העוקד הנעקד והמזבח. (קליפ מעולה.) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

izzys

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif!את הבנאדם הראשון שאומר את זה.

אדם ק

New member
מיליוני אנשים לבד

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לעוף - שיר השבוע (כללי): אהבת נעורי \ שלום חנוך - אלבום השבוע: פס קול \ מישו לרוץ איתו - האדם שעשה לכם את השבוע: אסנת...מעלה בי זיכרונות... כל פעם מחדש - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לא מחפש את הצדק, כמובן זנחתי רוב עקרונותיי, מה יהיה?" "עצב, גשם, אהבה, לא משנים דבר, משהו מת, משהו נגמר" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא זוכר... - דבר שהשגתם השבוע: שיחה חשובה, קצת קרבה, זכרונות טובים! - מאכל השבוע: גבינות... - משהו שעשה לכם את השבוע: שאוסי באה... היה חשוב... - משהו שהרס את השבוע: פציעה... ושהבנתי שפספסתי את אחד הדברים הטובים שיכלו לקרות לי אי פעם... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: על טעויות משלמים... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות את עדידוש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לשמוע מנעמה (אהמ) -שיר שפתחתם איתו את השבוע: "אם כבר לבד..." \ החברים של נטשה... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: וואי אני מת לראות יותר מידי אנשים... סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo192.gif../images/Emo192.gif../images/Emo192.gif../images/Emo27.gif../images/Emo37.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין - שיר השבוע (כללי): Reach Out- Norther - אלבום השבוע: חלולים- אביב - האדם שעשה לכם את השבוע: כל החברים מהצופים - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: פיצה - משהו שעשה לכם את השבוע: יום שבת. בעיקר לראות שודדי הקאריביים 3. - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: פסטיבל אוכל, ויום הסטודנט בת"א - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שניסע לשדה תעופה לדור -שיר שפתחתם איתו את השבוע:There's No Sympath For The Dead- Escape the Fate
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif

There's No Sympathy For The Dead- אחד ה-שירים!! בכלל, להקה בתזונה

למעלה