מומלצ"ש.

i won't be broken again.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): going under\everybody's foll -אוונסנס. - אלבום השבוע: אוונסנס - פולן. - האדם שעשה לכם את השבוע: ענבר, אוחנה, טלצ'. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "GOING UNDER" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : מכיוון שענבר לא שיתפה אותי במומלצייה אני לא אשתף אותה במומלציי
. - דבר שהשגתם השבוע: זמן איכות. - מאכל השבוע: הפחזניות היו בהחלט רענון של אוכל שבא במקום
. והגביניות שהכנתי. - משהו שעשה לכם את השבוע: כל הביקורים של משפחת אריאל בביתי הקט. - משהו שהרס את השבוע: עבודה, חוסר שינה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תחסכו מיליוני דולרים ואז אל תעבדו יותר בחייכם
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: רק שיעבור כבר כוסעמוק כמה משמרות! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיפטרו אותי
. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: בטח משהו של אוונסנס. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ישתבח שמו! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Hosh17

New member
הכל צבוע אדום

- שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): לב שבור -ברי סחרוף, דונט קריי-גאנס אנ רוזס - אלבום השבוע: ברי סחרוף האוסף...קניתי היום בבוקר,אבל השבוע נ ו :p - האדם שעשה לכם את השבוע: אין - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) המנהלת: "אני אחרים לכם תפלאפון. אל תצלמו לי את הנעליים" פשוט היא כולה מטר ובמבה, אז היא לובשת נעליים כמו אלה הלוליינים חחח בגודל בנין - דבר שהשגתם השבוע: כלום - מאכל השבוע: כלום - משהו שעשה לכם את השבוע: בגרות באנגלית - משהו שהרס את השבוע: היום היה משהו מחורבן - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אותו דבר השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בגרות במתמטיקה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: איתה משהו -שיר שפתחתם איתו את השבוע: דה אנד של הדורס -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: היא כרגיל סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Hosh17

New member
חחחחחחחחח

סוכריה על מקל כן סיגריה כפרה אבל בקטנה לא כמוך

yuvizz

New member
שברי מילים.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי):נאמנות ותשוקה- אלג'יר, cop of feel-common bond - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:שיא. - משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם)"despertly searching some food for my soul ", "שברי חלום, שברי דיבור, שברי מילים
". - משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם\ריגש אתכם) אבא של שיא מריח ריח מסריח: אבא של שיא: "גלית(אמא של שיא), צבעת את השיער?" :D. - דבר שהשגתם את השבוע:עמדתי על השלט הענק של מליבו, ראיתי את הציורים שלו, שעה לבד בחדר אומנות. - מאכל השבוע:פיצה אורגנית שאבא ניסה להכין
. - משהו שעשה לכם את השבוע:הרבה שעות ריקוד, לסיים בצפר מוקדם,ההליכה מכאן עד לגן שורק, הסופש עם שיא. - משהו שהרס את השבוע:אני, הבילבול הגדול הזה. - מסקנה מהשבוע\ מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לעולם אל תלכו ברגל בגן שורק לרחובות ואז לנס ציונה ואז חזרה לגן שורק. מעולם אל תלכו את כל מה שכתבתי בשורה מעליי בלי סווצ'ר בשלוש לפנות בוקר, זה לא כיף כל-כך... השבוע שפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מיני סמינר בסופש, יום הולדת לדר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שכל התכנית של היום הולדת תצא כמו שצריך. - שיר שפתחתם איתו את השבוע:פתחי לי את הדלת - אחרית הימים. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (אם לא מצאתם עופו לחפש):אני לא מאמינה שעשיתי קולאז'.

reiya

New member
"קה לי,קקה לי,קקה לי,קקה לה.."

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):נץ בביצוע שלי ושל אורית על הכנרת בזריחה :] - שיר השבוע (כללי):i feel good - אלבום השבוע:חח הדיסק ההודי הזה שלא הפסיקו לשים בדוגית =\ - האדם שעשה לכם את השבוע:איגור. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"לראות הרבה נופים קסומים,שוב לטייל להיזרק..להיפרד,להתאבד,להתמסטל,להשתכר.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):הוו היו המון,לא עולה לי כלום
- דבר שהשגתם השבוע:רוגע. - מאכל השבוע:פסטה מבושלת בטבע עם נגיעות של כנרת
- משהו שעשה לכם את השבוע:ללא ספק,שבועות בכנרת. - משהו שהרס את השבוע:ממ האמת שכלום :) - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:תישארו צעירים לנצח. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:בגרות יאיי אני משוגעת על בגרויות
.סתם נו,אולי יום הסטודנט?! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:ממ איף שהלחץ הזה יעבור כבר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:קול גלגל\שוטי הנבואה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:תמיר. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

טרמפיאדת צמח../images/Emo99.gif

אלוהים יודע כמה שעות העברתי בטרמפיאדה הזאת :) זאת טרמפיאדת צמח נכון אני לא מדמיין?

חבל זה דווקא ממש כיף :)

אהבה ממבט ראשון
סתם סתם. אבל תקשיבי. בתור אחד שחרש על חצי מהטרמפיאדות בארץ אני יכול לבשר לך שרובן על הפנים. צמח היא אחת הטרמפיאדות היפות והטובות בארץ. גם יפה,גם מלא דשא מסביב,גם טרמפים כמו מים,וגם תמיד פוגשים שם אנשים מעניינים

eliavtu

New member
אני, אני ומה שמפריד בנינו ../images/Emo11.gif

- שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): רוקפור - Dear Truth - אלבום השבוע: רוקפור החדש - Memories Of The Never Happened - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "עיגולים שחורים במקום עיניים.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אנ'לא מצליח לזכור.. - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: מאכלי שבועותף במיוחד העוגת גבינה
- משהו שעשה לכם את השבוע: דוידה חזרה מהודו, איך שחגגנו את זה (; - משהו שהרס את השבוע: כל הדברים הרגילים.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תאכלו גבינות
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להיות אחרי הבגרות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לצאת ממנה בשלום -שיר שפתחתם איתו את השבוע: רונה קינן - My Prison By The Sea -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נו.. :\ סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo85.gifמה מחיר הפירואט

- שיר השבוע (של היהודים):ג'קי - שיר השבוע (כללי):על הגשר הישן- רמי קליינשטיין - אלבום השבוע:שום משהו מוגדר - האדם שעשה לכם את השבוע:כל אנשי טבריה למיניהם - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"ואין שום רשת שתציל מי שמעז" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):בטבריה.. גל:לא זה לא יאומן מישהו הרים לי את הראש בלילה פתח את התיק גנב את הארנק והחזיר לי את הראש כולם:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני:גל בחייאת אמוק בנדם בקומה היה מתעורר מזה את לא התעוררת?מה את סתומה? גל:לא לא באמת אני שכבתי על התיק אני:וואי מישהו גנב לי תתחתון בלילה..איך לא שמתי לב שהוא הרים לי תרגליים יוני:יסמין תגידי לי שגל לא באוהל שלי גל:אני באוהל שלך יוני:תצאי משם גל:לא יוני:החוצפה הבושה היוהרהההההההההההה זה היה מצחיק באותו רגע..נשבעת - דבר שהשגתם השבוע:טבריה מטורף..ושיזוף במקומות מסויימים ומצומצמים בגופי - מאכל השבוע:על האש - משהו שעשה לכם את השבוע:טבריה - משהו שהרס את השבוע:השריפה על כל הגוף שלי..אני לא יכולה לזוז - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:שימו קרם הגנה, אל תשבו שעות על מזרון ים בכוונה להשתזף,אל תכנסו לים ברוחות יש כלבי ים שצועקים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אם גופינו יחלים אז קמפינג באכזיב - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שלא יכאב..ושלא יהיו שלפוחיות -שיר שפתחתם איתו את השבוע:בלוז כנעני -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אוהד עומרי ושחף:) סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

bazmaster

New member
והדפוק הזה עושה לך טוב...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):ליפול - שיר השבוע (כללי):מלנכוליה אהובתי - חמי רודנר - אלבום השבוע:ויטולוג'י-פרל ג'אם - האדם שעשה לכם את השבוע:יש כמה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אבל את, את לא נותנת לי ליפול - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) חח ישבנו אצל ידידה שלי והרצנו דאחקות על מורים ויש לי חבר שעושה חיקויים של כמה מורים ממש ממש טוב והמנהלת שלנו השכנה של הידידה שלי וירדנו עליה (על המנהלת) המון המון ולמחרת היא באה אלינו "יש לי משהו להגיד לכם, זה ממש יופי שאתם לא יוצאים למועדונים (מה אנחנו??חחחח) אבל למה להיות בוטים כל כך? זה קצת פגע בי" חחחחחחח
- דבר שהשגתם השבוע:כמה דברים... - מאכל השבוע:שניצל+צ'יפס - משהו שעשה לכם את השבוע:טיול עם חברים ברמה, היה ממש ממש מעולה חוץ מכמה פציעות מאוד כואבות חחח - משהו שהרס את השבוע:אין - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כשאתם הולכים לטייל בגולן בשטחי אש, תזהרו מראשים מעופפים של פרות שייפלו לכם על האוטו, זה מסוכן השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:בגרות מתמטיקה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שנעבור חחח -שיר שפתחתם איתו את השבוע:Goo goo dolls - Iris -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מישהי סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה