ז ה. ה ד ב ר. ה כ י. ח מ ו ד. ב ע ו ל ם.חחחחח איך הסוסון נוחר "מיומיומיו"
סאטירשפילוקטיטיס המינוטאור
חשבתי כבר באמת לנסות כי גם עדי נחש המליצה.נראה לי שפילוקטיטיס המינוטאור הזה גם מאמן את אכילס בשירו של אכילס נכון? אפילו באי מוזר כזה נראה לי.
חח אוקי הוא סוטה שמציץ לנימפות, היום זה מטריד למדי.
פיל המאמן קצת הרבה מרמרה כי אף אחד מהגיבורים שלו לא שווה. אה הנה הוא אפילו מזכיר את אכילס. וואי זה ספר כ"כ יפה לונה אולי תאהבי אותו גם.
כן יש בקטע הזה מלא דברים מצחיקים באמת.הזית הגדול" זה התפוח הגדול? תבי היא ניו יורק העתיקה.
חח הקטע שהאנשים מדבירם על כל האסונות היה שלב בקורונה שהיו עוד שבעמאות אסונות במקביל שהזכירו לי ולאחותי את הסצנה הזאת
הרקולס חמוד לא להיות גיבור זה לא משהו שמכריזים עליו זה משהו שמרווחים.
מג ממש במקרה מקריות מגיעה עם מקרה חירום כדי שהרקולס יוכיח שהוא גיבור.
"איי גוט א פר ווג'י"
חחחחחחחח "שמישהו יתקשר ל 911" אבל בספרות יווניות
הרקולס מלחץ את ה"ילדים" ומוכיח שהוא גיבור לאנשי העיר. אופס אבל הנה ההיידרה. הייל היידרה. תכרתו ראש אחד ושלושה יצמחו. ליטרלי. גם זה הפחיד אותי. והגעיל.
אבל הרקולס בסוף מנצח את כל הראשים. עכשיו הוא באמת גיבור.
פרום זירו טו הירו!!!!!!!!
חחח הוא נהיה סלב עם מעריצות מרצ'נדייס והכל ומנצח כל מה שהאדס זורק עליו. חחח מה זה הוא נלחם בסקאר!!!
חחחחחח איר הרקולס חחחחחחחח אפילו לפיין יש וגם לפאניק יש כוס ממותגת
זה גדולהנבואה מתגשמת והאדס משחרר טיטנים להרוג את זאוס. לול הם בכיוון הלא נכון
ז ה. ה ד ב ר. ה כ י. ח מ ו ד. ב ע ו ל ם.
רציתי לטעון שזה אותו דבר אבל כדי לא לצאת טיפשה בדקתי מה ההבדל, מינוטאור זה חצי שור וסאטיר זה חצי תיש. שיהיה.סאטיר
מה מתי? אני ורעות דיברנו על זה לאחרונה.חשבתי כבר באמת לנסות כי גם עדי נחש המליצה. [שירו של אכילס]
כן סרט מצחיק ממש, מסטול קצת אפילו.בקיצור סרט מצחיק וחמוד בהחלט.
צודקת, פשוט לא זכרתי מי אז כיוון שזה בעניין ספרים הנחתי שעדימה מתי? אני ורעות דיברנו על זה לאחרונה.
כן כמובן
- הזמרות שהופיעו בתחילת הסרט הן גרסה עדכנית למקהלה יוונית, נכון?
הא. שאלה טובה, בואי נשאל את גוגל.
- מה הפירוש של Gospel Truth?
רגע איזה??
- האיסטר אג למלך האריות ממש חמוד.\
חחחח כן
- אהבתי את העקיצה על נרקיסוס
נראה לי זה בדיוק הקטע שלו שהוא דוש.
- אני לא ממש אוהבת את זאוס, הרה אמרה לו שירחיק את החזיזים מהרקולס והוא אמר שלא יקרה להרקולס כלום ובינתיים הרקולס גרם לכך שאחד העמודים נפל. נכון אף אחד לא היה נפגע אבל זאוס ממש יצא דוש
- אני אוהבת את פגאסוס, אם כי הדרך שבה הוא נוצר גרמה לי לחשוב שבנוסף להיותו דוש, זאוס גם קמצן (ואולי גם חמדן? כמה מתנות האלים האלה צריכים??)
רגע למה הנחתי כל הזמן הזה שהוא כן הדוד שלו?
- ההגעה של האדס למסיבה הזכירה לי קצת את מיליפיסנט ואורורה, למעשה אני מופתעת שלא התגלה שהאדס הוא הדוד של הרקולס או משהו. אבל הירידות של זאוס על האדס היו משעשעות (אתה תעביד את עצמך למוות- rude ומשעשע בו זמנית)
- פאניק ופיין חסרי תועלת אבל משעשעים, אני אוהבת איך הם הופכים את עצמם לתולעים ואז האדס אומר: תזכורת להטיל בכם מום לאחר הפגישה שלי, כאילו זה בשגרה שלהם כבר.
חחחחחח איכס
- חחח, הגורלות והאדס. אני עדיין לא מבינה איך הוא הצליח לשכנע אותן לגלות לו את העתיד שלו (התחיל עם אחת מהן?),
אין לו הרבה אופציות כנראה. שוק העוזרים לנבלים מאד קטן.
- פיין ופאניק בהיותם חסרי תועלת, גורמים להרקולס לשתות את הבקבוק עם השיקוי שיהפוך אותו לאנושי אבל לא מצליחים לגרום לו לשתות את כל השיקוי. אני מופתעת שעם כמה שהם חסרי תועלת, האדס ממשיך להעסיק (להעביד?) אותם.
תכלס
- זאוס אומר להרקולס שהדרך היחידה שבה הוא יוכל לחזור להיות אל היא להוכיח שהוא גיבור אמיתי. זו הגדרה מאוד רחבה לדעתי אבל בסדר שיהיה.
- זאוס מאחד בין הרקולס לפגאסוס. פגאסוס גדל להיות סוס מרשים שלפי זאוס: סוס נהדר ומרשים עם מוח של ציפור. אז הוא מתאר את הכלב שלי בעצם.
חחחחחח כן
- הרגע שבו פיין ופאניק נזכרים בהרקולס ואז כשהם זורקים את הבדיחה שאולי הרקולס זה שם נפוץ כמו ג'ייסון ובריטני
חחח נכון היו כמה אזכורים לפיתות.
- אני אוהבת שתושבי תביי אוהבים פיתות
וול היא לא נועדה לעמוד באלים וטיטאנים
- (הבנייה של מבנים בסרט הזה היא לא הכי חזקה, הא?)
אוקיי, עכשיו אני מרגישה בושה כי קראתי משהו אחר לחלוטין ולקח לי קטע לקלוט על מה את מדברת להגנתי, אני עדיין לא רואה טוב.חח אוקי הוא סוטה שמציץ לנימפות, היום זה מטריד למדי.
צודקת, זה באמת מרגיש דומה מאוד.פיין ופאניק כושלים במשימתם להרוג את הרקולס ומתכננים לשקר להאדס. אוקי למה יש לזה אותה עלילה של מלך האריות?
גדול כמה פעמים צפית בהרקולס?אני משתמשת בגיפים של האדס עולה באש מעצבים כשאני כועסת מאד. או אחרי פקק ארוך.
חחחח, מעולה.חחחחחחחח "שמישהו יתקשר ל 911" אבל בספרות יווניות
וואי, נכן! באמת היידרה. אז רגע, איזה נוקם מתאים להרקולס להיות? תור?הרקולס מלחץ את ה"ילדים" ומוכיח שהוא גיבור לאנשי העיר. אופס אבל הנה ההיידרה. הייל היידרה. תכרתו ראש אחד ושלושה יצמחו. ליטרלי. גם זה הפחיד אותי. והגעיל.
אבל הרקולס בסוף מנצח את כל הראשים. עכשיו הוא באמת גיבור.
LOLOLחחחחחח איר הרקולס חחחחחחחח אפילו לפיין יש וגם לפאניק יש כוס ממותגת
זה האיסטר אג שדיברתי עליו. לא בטוחה אם זה נחשב איסטר אג בכלל אבל נראה לי שהבנת את הכוונה שלי.פשיי איזה ארמון. אוי לא הוא הפך את סקאר לכובע!!!!!! מעליב.
שיר מעולה!נו צ'אנס נו ווואי איי וונט סיי איימ אין לאבבבבבבב
יש לקראת הסוף שהיא שרה כזה "גט אווווף מיי קייס" דרך הגרון לאדעת להסביר אבל אני מאוהבת בחלק הזה בשיר.
lol, אני אוהבת שרעים בסרטים מתנהגים בצורה כזו טיפשית.הנבואה מתגשמת והאדס משחרר טיטנים להרוג את זאוס. לול הם בכיוון הלא נכון
מי יממן לו את זה? בטוח שלא זאוס, זאוס הוא קצת מר קראב רק עשיר יותר.חח האדס ממש צריך סדנת שליטה בעצבים
אני אוהבת איך שהן מנסות ולא מצליחות.הוא מקריב את עצמו בשביל מג. ומנסה להציל אותה ממי השאול. אבל זה הורג אותו בעצמו. הן גוזרות את החוט שלו!!!! לאא אי אפשר לגזור כי הוא בן אלמוות!
אולי הוא אל נחות יותר שיכול למות?האדס נופל לשאול בעצמו. הוא לא אל גם כן אבל? הוא לא אמור לא למות גם?
תודה!הא. שאלה טובה, בואי נשאל את גוגל.
משהו בסגנון "האמת לאמיתה"
נכון? זה ממש מתבקש. אולי בגלל ההשוואה למלך האריות?רגע למה הנחתי כל הזמן הזה שהוא כן הדוד שלו?
עכשיו אני רוצה לדעת מה קראתאוקיי, עכשיו אני מרגישה בושה כי קראתי משהו אחר לחלוטין ולקח לי קטע לקלוט על מה את מדברת להגנתי, אני עדיין לא רואה טוב.
כילדה לא ממש, אבל לאחרונה די הרבה.גדול כמה פעמים צפית בהרקולס?
בהחלטוואי, נכן! באמת היידרה. אז רגע, איזה נוקם מתאים להרקולס להיות? תור?
דיסני אלופים בבלעוג לדברים כאלה ולהמשיך לייצר מרצ'נדייס במקביל.כבר ביוון ידעו שהכסף בא ממרצ'יינדז. אם דיסני לא היו תאגיד חמדני, הייתי חושבת שאולי הם לועגים לכל העסק הזה. אבל מצב שזה המקרה, נכון?
אה חח כי כתבת את זה בהתחלה והקטע הזה רק הרבה בהמשך וההודעה שלך לפי הסדר אז חשבתי שהיה משהו בהתחלה שפספסתי.זה האיסטר אג שדיברתי עליו. לא בטוחה אם זה נחשב איסטר אג בכלל אבל נראה לי שהבנת את הכוונה שלי.
תכלס.מי יממן לו את זה? בטוח שלא זאוס, זאוס הוא קצת מר קראב רק עשיר יותר.
אז התרגום צדק, לא הייתי צריכה לפקפק במתרגמים
חחחחח כנראה.נכון? זה ממש מתבקש. אולי בגלל ההשוואה למלך האריות?
פוקהונטס, ספר הג'ונגל, חתולים בצמרת גם היה חזק. פיטר פן. מולאן אולי? יש לי באלקאאוט פתאום.מלבד מלך האריות, מה היו סרטי דיסני שצפית בהם בילדות שוב ושוב?
אני ממש מרגישה בושות כי זה משהו גס זה קשור למילה מציץ ולאותיות שהחלפתי בראש. זה הכי קרוב למשהו שאני יכולה לתאר מבלי לכתוב את זה במפורש.אוקיי, עכשיו אני מרגישה בושה כי קראתי משהו אחר לחלוטין ולקח לי קטע לקלוט על מה את מדברת להגנתי, אני עדיין לא רואה טוב.
עכשיו אני רוצה לדעת מה קראת
גדול!בהחלט
יאא תראי מה מצאתי
לפעמים כשאני לא יודעת איפה לשים קטעים שאהבתי בסרטים אני דוחפת אותם לתחילת ההודעהאה חח כי כתבת את זה בהתחלה והקטע הזה רק הרבה בהמשך וההודעה שלך לפי הסדר אז חשבתי שהיה משהו בהתחלה שפספסתי.
שאלתי מה ראית כי הרגשתי שיש סרטים שאת ממש מכירה טוב.פוקהונטס, ספר הג'ונגל, חתולים בצמרת גם היה חזק. פיטר פן. מולאן אולי? יש לי באלקאאוט פתאום.
חחח כן כמובןזה מזכיר שנתקלתי לאחרונה בסרטון של הנוקמים שרים את השיר פתיחה של משפחת בריידי וטום הילדסטון אומר לכריס המסוורת, מה נשמע אחי? ואז כריס עונה לו: תשתוק מכירה?
זה דווקא לא מכירהבאחד הסרטונים שחקני מארוול מנחשים על מי מהקאסט מדובר. שאלו מי מהקאסט היה חשפן לפני שהפך לשחקן ואני לא זוכרת מי ענה את התשובה הזו אבל מישהו ישר אמר: טום הידלסטון באחת התגובות תיארו את טום הידלסטון (למד עם הנסיך ויליאם בבית הספר, מצטיין בלימודים וכו') ואז צחקו מכך שקישרו בין ההישגים האלה לחשפנות
חחחחח מתה על טום והפה שלואוי, יש לי כל כך הרבה רפרנסים למארוול כרגע, הדבר שהכי עולה לי זה טום הולנד שפולט ספויילרים על ימין ועל שמאל
אה חחלפעמים כשאני לא יודעת איפה לשים קטעים שאהבתי בסרטים אני דוחפת אותם לתחילת ההודעה
כן. יש כאלה שהם גם קאלט בבית שלנו אז הם מצוטטים ומרופרנסים כל הזמן.שאלתי מה ראית כי הרגשתי שיש סרטים שאת ממש מכירה טוב.
מאלה נראה לי פוקהונטס או מולאן.מה הסרט השני המועדף עלייך?
מה פתאום זוכרת, אני יושבת מול הסרט ועוברת על העלילה מיד אחרי שאני מסיימת לצפות בואני בכלל מתרשמת מאיך שאת מצליחה לזכור ולכתוב הכל לפי הסדר אחרי הצפיה.
איך זה התחיל?כן. יש כאלה שהם גם קאלט בבית שלנו אז הם מצוטטים ומרופרנסים כל הזמן.
אה אז את עושה עבודה כפולה? פעם צופה ופעם עוברת שוב? מרשים למדי.מה פתאום זוכרת, אני יושבת מול הסרט ועוברת על העלילה מיד אחרי שאני מסיימת לצפות בו
ההורים שלי קנו את הקלטות אז אני מניחה מהם?איך זה התחיל?
מההורים שלך? מישהו אחר?
חתולים בצמרת, פיטר פןמלבד מלך האריות, מה היו סרטי דיסני שצפית בהם בילדות שוב ושוב?
מה זה סרטי אוניברסיטה?חתולים בצמרת, פיטר פן
מטאטים וידיות של מיטה(רק חצי מצויר)
כל הסרטים של החיפושית
כל סרטי האוניברסיטה של דיסני
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.