איזה יפה המנגינה של הפתיח.
פויה נסיך שטחי.
אבל מזה הוא טינאייג'ר בתכלס, אם הוא צריך ללמוד להתנהג עד גיל 21. בן כמה הוא היה כשזה קרה? 15? 16? הקריין אמר שעברו שנים. איפה ההורים שלו?
"
ליטל טאוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן איטס א קוויט וילג'"
שיר מושלם
בונז'ור!
יש לאמא שלי חברה שגרה בצרפת בעיירה קטנה והיינו אצלה לפני כמה שנים והלכנו למרכז העיירה לקנות דברים ובחיי שזה נראה אותו דבר, שרתי לעצמי את השיר הזה כל היום באותו יום
וואי הם ממש מחפפים בתרגום מה זה. נראה לי שהם שמים בשירים את התמלול של הדיבוב במקום תרגום ישיר, מה זה התרגום העקום הזה?? אבל מתחרז
"
איי וואנט מאץ מור דאן דיס פרובנשייל לייייייייייייייייייייייייף"
"
ג'אסט וואץ' איימ גוינג טו מייק בל מיי ויייייייייייייייייייייייייייף" מתה על הקטע הזה.
אוי לא אם אשה תקרא יהיו לה רעינות והיא תחשוב לבד
אבוי. הקטע העצוב שיש עדיין אנשים שחושבים ככה.
אוי לא אבא הלך לאיבוד. הוא צריך להקשיב לסוס ולא לעשות קיצור דרך. עכשיו הוא מאשים את הסוס? חוצפה!
אם היה לו וויז זה לא היה קורה. איך אנשים הסתדרו פעם בלי וויז וגוגל מאפס???
אני תמיד תוהה מי ואיך בנה את הטירות העצומות האלה בימים ההם.
חחח פמוט מדבר! למה הסרט מתרחש בצרפת וכולם צרפתים אבל רק ללומייר יש מבטא בעצם?
הרהיטים שוועו לאורח איזה נחמדים הם. החיה פחות.
היי גסטון, לפני שאתה מארגן חתונה אולי תוודא שיש לך כלה? חח לא זכרתי את זה.
איכס חלום של מי זה בדיוק מה שהוא מתאר חיי הנישואים איתו??
בל גם הגיעה לטירה.
חחח כולם מתלהבים שהגיעה בת לטירה כמו בנים בכיתת מחשבים.
חחח אחרי שהוא הכריח אותה להשאר או מנסה להיות מארח נחמד
בערך.
יאססססס השיר האהוב עליי
"
נווווווווווווווווווווו וווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאןןןןןןןןן סליק אז גסטון טייליליליליילילי גסטון"
חחח איך שהוא אוכל את הביצים, אח שלי מרים משקולות והוא גם אוכל כמויות של ביצים אני תמיד קוראת לו גסטון כשהוא עושה חביתה
ווי לא זכרתי שיש רפריס לשיר הזה. "
לה פו חשבתי" "
זה מסוכן"
מסכן מוריס
החיה כזה חמוד בתכלס, איך הוא מנסה לחייך חח. חבל שיש לו בעיית שליטה בעצבים חמורה.
אוקי קצת מטריד שהוא יכול להציץ לה ככה לחדר.
אולסו הבעיה היא לא רק איך שאתה נראה חמוד אלא האטטויוד. אתה כועס וזועף וחטפת את אבא שלה.
הא לא זכרתי שיש קטע בין לומייר והמטאטאה גם במצוייר, או שהיא דמות בכלל, חשבתי שזה תוספת בלייב אקשן.
אוו עוד שיר נהדר מגיע!!!
"
ביייייייייייייייייייייייייייייייייי. אוורררררררררררררררררררררררררררר. גסט! בי אוור גסט פוט אוור סרוויס טו דה טסט!!!!!"
כן התרגום של השירים זה בהחלט תמלול של הדיבוב, איזה מעצבן
איזה נאמבר נהדר
10 שנים??? הנסיך היה בן 11 סה"כ כשהוטלה הקללה??? איזה הגזמה הוא פאקינג היה ילד!!
חחח איך השעון רוקד
עם כל החגיגה הזאת בסוף היא אכלה משהו??
בפורטוגל היינו בכמה טירות וחנויות רהיטים עתיקים וספריות עצומות והכל הזכיר לי את היפה והחיה.
אוקי עכשיו יש לו זכות לכעוס הוא אמר לה לא ללכת לאגף המערבי.
והנה לכל הטוענים על תסמונת שטוקהולם - בתכלס היא כן חופשיה ללכת והיא הלכה. אבל יש שלג והוא הציל אותה מזאבים ונפצע, בגלל זה היא חזרה. ובטירה יש רהיטים מדברים וספריה עצומה ואין את האידיוטים בכפר שמזלזלים בה ואת גסטון, אז אולי זה לא כזה נורא להשאר שם.
אוי השיער שלה יפה פזור שתשאיר אותו ככה.
חח הם חמודים כשהם מתווכחים.
גסטון חתכת מניאק
החיה כזה חמוודי כשהוא מנסה להיות חמוד
הנה הספריה החלום של עדי
הייתי בספריה דומה לזה בפורטוגל.
איזה שיר חמוד
וגם זה שהם לאט לאט מתקרבים ולומדים להכיר אחד השני והיא מתחילה לחבב אותו באמת והוא לומד להיות נחמד שוב ולחייך כזה מקסים
בתכלס היא צריכה להביא את אבא שלה לטירה וזהו, מה רע לה פה? עדיף מהכפר הדבילי הזה.
"
וואטס דר מאמא??" איזה חמוד הספלון הזה
אח איזה שמלה אייקונית
ושיר אייקוני
וסצנה אייקונית
"
טייל אז אולד אז טיימ
סונג אז אולד אז ריימ
ביוטי אנד דה ביסטטטטטטטטטטטט"
וואי הם באמת שני סתומים עכשיו במקום להראות לה את אבא שלה במראה ואז לשחרר אותה הוא פשוט צריך להציע לה להזמין אותו לגור איתם!! אוקי כלומר לשחרר אותה זה המעשה האצילי יותר לעשות בעצם. אבל יכל להציע "אבל אם את רוצה אני אשמח אם תחזרו שניכם לפה". סתומים
אוי לא כדי להוכיח את שפיותו של אביה בל חשפה את החיה. ביג מיסטייק. היוג'
ועכשיו כולם הולכים לצוד את החיה פויה אנשים מגעילים אבל מה שיר כיפי.
חחח הרהיטים תוקפים
יאיי כפרעל צ'יפ משתמש במכונה המשונה לחלץ את בל ואבא.
אם כל הרהיטים והחפצים פה חיים, זה אומר שהם היו משרתים בני אדם? אז היו/יהיו חפצים אמיתיים בטירה הזאת לפני ואחרי הסרת הכישוף??
החיה מרגיש כ"כ מובס שלא אכפת לו שגסטון בא להרוג אותו
הוו בל חזרה ואיתה הרצון של החיה לחיות
כמובן שהחיה לא יהרוג את גסטון הוא הדמות הטובה הוא לא יכול להיות רוצח, לא אצלנו בדיסני! אבל גסטון אידיוט ולכן מנסה לתקוף שוב ולכן נופל למותו כנבל דיסני קלאסי.
אוי לא העלה האחרון עומד לנשוררררררר
"איי לאב יו" מילת הקסם. ליטרלי. וכפרס החיה עכשיו הופך לחתיך יאיי. הוא היה חמוד והכל אבל יותר כיף לנשק גבר חתיך.
הוא נראה אבל בדיוק כמו בדיוקן שלו. אז אולי הוא כאילו תקוע באותו גיל וגם כל הרהיטים עד שתשחרר הקללה? אבל אז איך הוא יגיע לגל 21?? יש פה פאק חמור בלוגיקה!!
חחח איך המשרתים דומים לצורה הרהיטית שלהם
לסיכום בתכלס זה סרט יפה עם מסר יפה וכל הקשקושים על תסמונת שוקוהלם ושהיא מתאהבת בחוטף שלה זה בולשיט. היא די מהר נשארה שם מבחירה, והם התקרבו לאט והתאהבו מזה שהם למדו להכיר אחד את השני והשתנו לטובה כתוצאה מההכירות. דווקא סרט הרבה יותר מתקדם בקטע הזה, לעומת סרטי דיסני אחרים שבהם הם מתאהבים בחמש שניות.
והמסר האמיתי הוא לא לשפוט אנשים לפי המראה שלהם, ואיך שאנשים פוחדים ממה שהם לא מכירים אז הם תוקפים במקום ללמוד להכיר, והמפלצת האמיתית זה לא מי שנראה מכוער אלא מי שהלב של מכוער כמו גסטון.