Aranel Nenharma
Well-known member
וכל כמה זמן נראה סרט חדש? חשבתי לתת שבוע לראות כל סרטלמה שבוע הבא?
אפשר לפתוח את החודש עם המועדון
אפשר אבל להגיד שכל יום שישי מתחילים סבב חדש
וכל כמה זמן נראה סרט חדש? חשבתי לתת שבוע לראות כל סרטלמה שבוע הבא?
אפשר לפתוח את החודש עם המועדון
בדמבו העלילה די סתמית, אבל הסצנות הפסיכודליות שמצויירות בו שוות את העלילה (וגורמות לצופים לחשוב מה בדיוק לקוח האנימטורים לפני שציירו את הסרט הזה?)דמבו זכור לי כקצת סתמי
במבי אני ממש לא זוכר (חוץ מהקטע העיקרי שלי העלילה)
פנטזיה זה טוב באמת (ואני חושב שהמקור טוב יותר מזה של 2000)
כן, נראה לי שבוע לסרט זה טובוכל כמה זמן נראה סרט חדש? חשבתי לתת שבוע לראות כל סרט
אפשר אבל להגיד שכל יום שישי מתחילים סבב חדש
כן, דיון פילוסופי לגבי כיצד סקאר יכל לגרום לבצורת.יאללה בא לי שיהיו לנו ויכוחים על הסרטים!
don't threaten me with a good time
יופי! אני תומכת גם במולאן אם זה משפיע על ההצבעות.מבחינתי להתחיל עם מלך האריות/מולאן/צעצוע של סיפור יהיה אחלה אבל אני זורמת עם מה שייצא
יאאא באמת מילי? אני גאה בך משומה חשבתי שאת מאלה שלא ראו או בקושי ראו.אחד הדיסקים הראשונים שקניתי בתור נערה צעירה וחרשתי עליו (עד השירים של אלטון ג'ון שהיו ביצועים משעממים ביחס למקור)
יש מעט מאוד סרטים ברשימה שלא ראיתי אז לא משנה לי מה תבחרו
וואי ראיתי את זה כשהייתי קטנה ולא זכרתי הרבה ואז בשנה האחרונה נתקלתי בכל מיני ממים וזה עשה לי חשק לראות שוב ובחיי שדיסני הם אלה שנפלו על הראש. מדהים שהם הוציאו סרט כזה. הוא קורע ומטורלל ממשהאמת אני לא חסיד של סרטי דיסני, אבל כבר זמן מה אני משתעשע עם הרעיון של לצפות שוב בהקיסר נפל על הראש, שלא ראיתי מאז שהייתי ילד. בעיקר כי יוטיוב מציע לי סרטונים של יזמה והיא מצחיקולה לא קטנה.
מה שאני זוכרת מפנטזיה (מסתבר שזה פנטזיה 2000) זה שהייתי קטנה וראיתי את זה בקולנוע והיה קטע מפחיד וקפצתי ושפכתי את כל הפופקורן על הרצפהפנטזיה זאת יצירה מופתית. אחד הסרטים הנפלאים. אבל לא בטוח שהוא יתפוס היום, לא ילדים ולא מבוגרים כי הסגנון שלו שונה וייחודי
pull the lever kronk
באסה? אני עדיין זועמת!!!!! אחותי ואני כמעט זרקנו אבנים על המסך בקולנוע בקטע הזה. לאדעת למה תרמנו כסף בכלל לתועבה הזאתאני עדיין בבאסה שבלייב אקשן הם הורידו את be prepared
אוי לא אתם הולכים לעצבן אותי נכון?? מבטלת את המועדוןיאללה בא לי שיהיו לנו ויכוחים על הסרטים!
אוי לא אתם הולכים לעצבן אותי נכון?? מבטלת את המועדון
מה שאני זוכרת מפנטזיה (מסתבר שזה פנטזיה 2000) זה שהייתי קטנה וראיתי את זה בקולנוע והיה קטע מפחיד וקפצתי ושפכתי את כל הפופקורן על הרצפה
יא מזלזלת אחת. אני ראיתי דיסני כשאת עוד לא היית רעיון אפילו! (חוץ מאת במבי. נראה לי שתמיד הפחידו אותי לגביו; ופה ושם כמה מהחדשים). בכלל, בתור ילדה היה לי חלום לעשות אוסף של כל סרטי דיסני בבית, בקלטות! (כי זה מה שהכרתי וגם המארז הגדול יותר יפה מהדיסקים בתכלס)יאאא באמת מילי? אני גאה בך משומה חשבתי שאת מאלה שלא ראו או בקושי ראו.
בגלל זה לא רואים את החידושים המיותרים האלה. המצוירים היו מושלמים ואין טעם לחקות את המקורבאסה? אני עדיין זועמת!!!!! אחותי ואני כמעט זרקנו אבנים על המסך בקולנוע בקטע הזה. לאדעת למה תרמנו כסף בכלל לתועבה הזאת
אני קראתי התרברבות?יא מזלזלת אחת. אני ראיתי דיסני כשאת עוד לא היית רעיון אפילו! (חוץ מאת במבי. נראה לי שתמיד הפחידו אותי לגביו; ופה ושם כמה מהחדשים). בכלל, בתור ילדה היה לי חלום לעשות אוסף של כל סרטי דיסני בבית, בקלטות! (כי זה מה שהכרתי וגם המארז הגדול יותר יפה מהדיסקים בתכלס)
בגלל זה לא רואים את החידושים המיותרים האלה. המצוירים היו מושלמים ואין טעם לחקות את המקור
אה זה קל. אין לי זכרון טוב אז זה קלף מעולה להתחמק וחוץ מזה יש רשימה של עדי למעלה כאןנראה אותך, תני שמות של סרטים! וגם אלה הלא המצוירים, וכן זה אתגר!
פוליאנההההה איך אהבתי. גם את הסיפור וגם את הסרט. וכזה טרגי.אם גם סרטים לא מצויירים אני מציעה את "פוליאנה" ואת "אבא מתארס" אבל בגרסא הישנה של הילי מיילס ולא של לינדזי לוהן
וקיויתי לתחרות ...נו שויןאה זה קל. אין לי זכרון טוב אז זה קלף מעולה להתחמק וחוץ מזה יש רשימה של עדי למעלה כאן
פוליאנההההה איך אהבתי. גם את הסיפור וגם את הסרט. וכזה טרגי.
מסכימה לגמרי לגבי אבא מתארס. המקור הרבה יותר חמוד
אני חושב שמדובר רק בסרטים מצויריםרגע!
רק מצויירים או גם סרטים "חיים"?
אם גם סרטים לא מצויירים אני מציעה את "פוליאנה" ואת "אבא מתארס" אבל בגרסא הישנה של הילי מיילס ולא של לינדזי לוהן
(פוליאנה גם מתיישב לי בול על התחושות בעבודה השבוע - משהו צריך להזכיר לי להסתכל על הצד החיובי בחיים)
im gameיאללה בא לי שיהיו לנו ויכוחים על הסרטים!
מוכנים.......
הנה זה מתחיל........
הסרט הראשון שיקח אותנו על כנפי הדמיון, שיחזיר אותנו לילדות הוא
צפה בקובץ המצורף 61758
ומה שמצפה לנו בהמשך הינו מסע קסום ונפלא
נטייל ברחבי העולם, ברחבי הזמן
מדיסני לפיקסאר, משנות ה-40 דרך תקופת רנסאנס עד ימינו:
- הקיסר נפל על הראש
- ראלף ההורס
- מולאן
- קוקו
- בת הים הקטנה
- אנקאנטו
- משפחת סופר על
- פנטזיה
- היפה והחיה
- דמבו
- פרוזן
- צעצוע של סיפור
- במבי
- פרוזן 2
- מואנה
בשרשור הזה? או שרשור לכל סרט?מוכנים.......
הנה זה מתחיל........
הסרט הראשון שיקח אותנו על כנפי הדמיון, שיחזיר אותנו לילדות הוא
צפה בקובץ המצורף 61758
ומה שמצפה לנו בהמשך הינו מסע קסום ונפלא
נטייל ברחבי העולם, ברחבי הזמן
מדיסני לפיקסאר, משנות ה-40 דרך תקופת רנסאנס עד ימינו:
- הקיסר נפל על הראש
- ראלף ההורס
- מולאן
- קוקו
- בת הים הקטנה
- אנקאנטו
- משפחת סופר על
- פנטזיה
- היפה והחיה
- דמבו
- פרוזן
- צעצוע של סיפור
- במבי
- פרוזן 2
- מואנה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.