Lion_Heart
Well-known member
תמיד אנגלית! בלי יוצא מן הכלל!סיכום כללי:
שירים מובחרים:
- מתחילים עם השיר Circle of Life, שיר מגניב, סימבה גור חמוד. בסצנה הזו ממליכים אותו להיות המלך העתידי שאם תשאלו אותי קצת מוקדם מדי לעשות את זה.
- סקאר ממש ממורמר כי הוא רצה להיות מלך. אם הוא לא היה מנדה את עצמו, אולי הייתה לו אפשרות להיות מלך.
- זאזו כזה sassy חח.
- כל מה שהאור נוגע בו שייך לממלכה שלנו, חחח. אני זוכרת שראיתי את Honest Trailer של מלך האריות והם הזכירו את זה.
- זאזו המסכן, מופסה משתמש בו בשביל ללמד את סיבה הסתערות.
- סקאר מניפולטיבי כי הוא יודע שברגע שיגיד שאסור לסימבה ללכת למקום מסוים הוא רק ירצה ללכת אליו עוד יותר.
- סימבה ונלה נגעלים מהמחשבה שהם אמורים להתחתן בעתיד
- הצבועים
- אהבתי איך הצבועים לועגים לשאגה של סימבה ואז כשמופסה שואג הם מופתעים ונראים דבילים.
- מופסה רוצה ללמד את סימבה לקח, הוא אומר לסימבה שהוא מאוכזב ממנו, גם אימא שלי הייתה אומרת את זה פעם, זה יותר עובד יותר טוב מכעס לדעתי.
- יש כל כך הרבה צבועים?
- הסצנה הכי טראומית בסרט אם לא הייתי מכירה אותה, לא יודעת איך הייתי מגיבה. זכור שלפני כמה שנים ראיתי אותה כשהאחיינים ראו את הסרט, לא אהבתי אותה גם אז.
- סקאר גורם לסימבה להאמין שהוא הרג את מופסה, זה ממש מרושע.
- טימון ופומבה, זהו זה מה שיש לי לרשום. פומבה מזכיר לי את הפאג של אחותי משום מה
- סימבה ברח מהממלכה בדיוק בזמן. סקאר הוא לא מלך משהו.
- בשלב הזה של הסרט יש קפיצת זמן. סימבה כבר גדול וחזק. אבל בסצנה שבה הוא חשב על אבא שלו חשבתי: סימבה המסכן, מתגעגע לאבא שלו
- סימבה ונלה מתאחדים. טימון ופומבה לא ממש מרוצים. חברים אולי תגזימו עוד קצת עם הדרמתיות?
- הצחיק אותי שנלה אומרת שהם צריכים את סימבה בממלכה, עד לפני רגע לא ידעת שהוא בחיים!
- למה אימא של סימבה לא משמעותית בסרט הזה?
- סימבה עובר משבר זהות
- רפיקי עושה סוף סוף משהו אקטיבי במקום להסתכל לצייר את סימבה אבל ברצינות, בזכות רפיקי סימבה מקבל קצת עידוד ממופסה.
- סימבה הולך להתעמת עם סקאר.
- סקאר וסראבי חושבים שסימבה הוא מופסה, מה הם עד כדי כך דומים?
- סקאר מגלה לסימבה שהוא הרג את מופסה, יהירות זו תמיד החולשה של הנבלים בסרטים. אם הם היו חכמים כמו שהם חושבים הם לא היו מתגאים בזה
- אבל בזכות הטיפשות של סקאר, סימבה מתאפס על עצמו וכמובן שהוא יכול להביס את סקאר בקלות.
- סקאר רוצה שסימבה יחוס על חייו, אה, עכשיו זה חשוב לך, ברור. והוא מנסה להפיל את האשמה על הצבועים. סקאר, זה לא חכם מאוד.
- אבל הוא לא מוותר הנודניק, וממשיך להילחם. אולי תפסיד בכבוד?
- הצבועים נוקמים בסקאר, זה מה שקורה כשזורקים מישהו מתחת לאוטובוס?
- סימבה חוזר לממלכה כבתור המלך ועכשיו הוא בוגר וחכם יותר.
- סימבה ונלה מתחתנים ונולד להם גור, בסוף הסרט ממליכים את הגור שלהם למלך, אכן מעגל החיים.
- אז סימבה ונלה מצליחים להיפטר מזאזו באמצעות שיר? גם אהבתי שבמהלך Can't Wait to be King, החיות זזו ימינה ומחצו את זאזו ואז כשהוא זז לצד השני הם שוב מחצו אותו
- השיר של סקאר מתעסק בעיקר בלרדת על הטיפשות על הצבועים אה, וגם על זה שהוא רוצה להיות מלך.
- האקונה מטטה, שיר אייקוני ומשפט אייקוני
ציטוטים מובחרים:
- זאזו: הוא יראה מעולה כבתור שטיח [על סקאר]
- סימבה לזאזו [על הצבועים]: אבל אמרת שהם פולשים טיפשים מוכי שחין וזאזו אומר: אל תזכיר את המילה טיפשים
- הצבועים [כשסקאר מופיע לפתע ומפתיע אותם]: פחדנו שזה יהיה מישהו חשוב, אאוץ'
- אני מוקף בחבורת אידיוטים הוא לא טועה.
- אתה חייב לקום
- הבית הוא המקום שבו אתה מניח את ישבנך. אז בעצם כל העולם?
- כשאחד מהצבועים אומר את השם של מופסה ואז סקאר אומר בכעס: מה אמרת? והצבוע ישר מתקן: אמרתי קה פאסה
- טימון: מה אתה רוצה שאעשה, אלבש חצאית קש וארקוד הולה?
דעתי על הסרט בלי ספוילרים: שירים טובים, ההומור משעשע, אהבתי את משחקי המילים.
וסתם שאלה כללית: ראיתם את הסרט באנגלית או בעברית? מה אתם מעדיפים?