בחרתי לראות באנגלית וזה תמיד מוזר לי כי הגרסה העברית חרוטה לי בראש.
נההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ציבניההההההההההההההההההההההההההההההה
והשמש האייקונית אעהאהההההההההההההההה
יש היום אינפלציה נוראית בשימוש במילה "אייקוני" אבל באמת שאין דבר יותר אייקוני מהמנגינה הזאת והשמש הזאת!!!! וכל הפתיחה הזאת.
יאא אני מתרגשת מהמוזיקה שוב
אוי לאאא האפליקציה הכושלת הזאת שוב קופצת!! מנסה לצאת ולהכנס. אוקי נתקע קצת אבל הסתדר. נראה לי שכל היוזמה הזאת זאת קונספיריציה של יעל שבכלל מושתלת של דיסני שלא נבטל את הדיסני+ אחרי החצי שנה של יס!
איטס דה סירקלללללללללללללללללללללללללללללללללל אוף לייףףףףףףףףףףףףףף
וסימבה באוויר!!!!! ההורים שלי הכינו לי קליפ לבת מצווה שנפתח בזה ששמו את הראש שלי התינוקת על סימבה בסצנה הזאת
מתה על סקאר
יאא סימבה ילד קרציה תן לישון.
"
כל מה שהאור נוגע בו הוא הממלכה שלנו" יש סרט יותר אייקוני מזה??
חחח אוקי הקטע של זאזו במורנינג ריפורט הולך לאיבוד בתרגום או שסתם לא הבנתי בתור ילדה. "
אמרתי לפילים לשכוח אבל הם לא יכולים"
"
דוד סקאר, כשאני אהיה מלך מה אתה תהיה?" "
דוד של קוף". תמיד בדיבוב העברי חשבתי שזה תרגום עקום אבל מסתבר שככה המקור. יום אחד אני ואחותי בדקנו וזה באמת ביטוי באנגלית אבל שכחתי מה זה אומר.
עריכה: חיפשתי שוב:
The term monkey's uncle, most notably seen in the idiom "(Well,) I'll be a monkey's uncle", is used to express complete surprise, amazement or disbelief.[1] It can also be used to acknowledge the impossibility of a situation, in the same way that "pigs might fly" is used. An example is if one says: "I may agree that if two plus two equals five, then I am a monkey's uncle".
זהו זכרתי שגילינו שלא רק זה ביטוי אמיתי, זה אשכרה מתאים לסיטואציה מה שהופך את זה לכפל משמעות מחוכם למדי. גם כי סקאר בפשטות דוד של סימבה, וגם כי הוא אומר שהוא יהיה מופתע מאד אם זה יקרה, או רומז שזה לא יקרה.
משתגע כבר מלך להיות!!!!! אני והטלוויזיה בדואט אנגלית-עברית.
לפחות התרגום תואם למילים באנגלית. בסרט התועבה לייב אקשן בקולנוע חרפן אותי התרגום היה רגיל ואז פתאום בשירים שמו את המילים של השירים המדובבים שלא בהכרח תואמים זה היה מעצבן בטירוף.
הבית קברות לפילים תמיד הפחיד אותי, אף פעם לא הבנתי למה הם בכלל רוצים ללכת לשם.
"
הזמנו את הארוחה טו גו"? "
לא למה?" "
קוז דר איט גוססססססססססס!"
אני אוהבת את האימג' של הכף הקטנה של סימבה בטביעת הכף הגדולה של מופסה.
כל השיחה הזאת יפה
"
תמיד נהיה ביחד" אעעהאההההה לאאא
כל הקטע הזה עם המלכים בשמיים כשיודעים מה יקרה לא יכולה הורג אותי כל פעם מחדש
חחחחחח אד צוחק כמו אחותי
אד הוא ספיריט אנימל
"
מופסה" "
אוווו"
"
מופסה" "
אוווו"
"
מופסה מופסה מופסה" "
אוווווווווווווווווווווווו" אני ואחותי תמיד עושות את זה על דברים מפחידים. בתקופה של אוז למשל עם שילינגר
"
אני מוקף מטומטים" קלאסיק. איי פיל יו סקאר, אני גם.
השיר הכי טוב בעולםםםםםםםםםםםםםםםםם
עוד דואט עברית-אנגלית! שיר מושלם
אוי לא העמק אוי לא אוי לא. אוי לא הנה זה מגיע לאאאאאאאאאאא. מפחדת מעכשיו. כל פעם כשאני צופה בסרט אני מנסה לשנות את מה שיקרה תיכף בכוח המחשבה, זה לא מצליח
"
דוד סקאר, אני אוהב את ההפתעה?" "
אתה תמות עליה" אעהההה
אוי לא הנה מגיע העדר!!
למה אני בלחץץץץ כאילו לא ראיתי את זה מליון פעםםםםםםםם
"
סקאר, אחי, עזור לי"
"
יחי המלך החדש" אעעהאההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
לפעמים אני שוכחת כמה הוא רשע כי יש לו כזה שיר נהדר!! לא עושים כבר רעים כ"כ רשעים טהורים כאלה היום וזה קצת חבל לי.
"
אבא קום צריך ללכת הביתה" לאא אני לא עומדת בזה שוב
האם אני בוכה? כן
יאוו והאימג' של סקאר צץ שם אמאלה. מסכן סימבה
טימון ופומבה! תמיד מוזר לי שבאנגלית מבטאים טימון אחרת. הייתי אומרת מה מלעיל ומה מלעל אבל אובייסלי אני לא זוכרת.
"
מה אוכל אותך" "
כלום הוא בראש שרשרת המזון"
"
כשהעולם מפנה לך את גבו הפנה אתה את גבך לעולם בחזרה"! הונסטלי מוטו יותר טוב מהאקונה מטטה.
יאו חלום שלי לגור שם
חחח תמיד מגעיל אותי קצת כשהם אוכלים חרקים.
"
מלוכלך אבל משביע" אנחנו אומרות על זה אוכל לפעמים
[לא באמת מלוכלך כמובן]
והנה סימבה המבוגר החתיך.
"
איששששששששש לא ידע מה רב כאביייייייייי אישששששששש לא סובל כמונייייייייייייייייייייייייי" - איי נואו רייט? זה היה הצלצול של אבא שלי לבוס שלו תקופה ארוכה
"
זה עולם קטן מאד" "
הכל רק לא זה!!!!!!" - דיסני בשייד לעצמם על המתקן הבלתי נסבל הזה
אולסו משהו שאני ואחותי אומרות על דברים נוראיים.
"
אגוזים של קוקוס מהעץ קטפתי טמטמטמ הנה הם עומדים כאן בשורה טהטהטטהה יש קטנים יש גדולים אפילו יותר מהראש" אני שרה את זה כל יום.
"
אני הוא המלך!!!!!!"
"
אכלתי כמו חזיר" "
אבל פומבה אתה חזיר"
אנחנו משחזרות את הדיאלוג הזה בכל ארוחת חג וסתם בכל פעם שאנחנו אוכלות יותר מידי.
לקח לי שנים להבין את הבדיחה שפומבה בעצם היחיד שקלע לגבי מה זה הכוכבים, וגם "
פומבה, אצלך הכל נגמר בגז"
גם את זה לקח לי זמן להבין.
אגב יש סרט מלך האריות 1.5 שזה אירועי הסרט הזה מנקודת המבט של טימון ופומבה, ויש קטע שהם כאילו יושבים בג'קוזי עם בועות ואז פומבה יוצא והבועות נעלמות וכולם יוצאים בבהלה. גם את זה לקח לי שנים להבין
אגב2 אצלנו בבית הפעולה של הוצאת גז מכונה "לעשות פומבה"
אין דה ג'ונגל דה מייטי ג'נגל דה ליון סליפס טונייט אאאאאוווווווווווווווווווווווווויייייייייייייייייייייייייייייי איך אני אוהבת כשזה ברדיו אני עושה את שני הקולות ביחד.
חחחחחח מתה על הפרצוף של טימון כשסימבה ונלה מתחברים
החלק האהוב עליי בשיר זה החלק הממורמר של טימון
אהבה יש באוויררררררררר
"
אמרת שתמיד תהיה לצידי"!!!!!
כן הדואט עברית אנגלית של עם הטלוויזיה הוא לא רק בשירים גם בדיאלוגים.
"
סימבההההההההההה"
"
זכור מי אתה"
ואעהאאההה כל הסצנה הזאת
ICONIC!
מתה על המטאפורה של רפיקי עם המקל. "
העבר כואב, אבל אתה יכול לברוח ממנו או ללמוד ממנו". ואז סימבה אכן לומד.
סימבה חוזרררררררררר והמוזיקההההה
יאוו הפסקול [כאילו האינסטרומנטלי] של הסרט הזה מדהים
לפעמים הייתי שמה אותו לשמוע בעבודה.
"
צבועים. אני שונא צבועים" - אנחנו על ילדים או כל דבר מעצבן.
לוההההההה!!!!
סקאר מה אתה מרביץ לסראבי
סימבה בכניסה דרמטית!
תמיד לא הבנתי למה בעצם הוא כ"כ מאשים את עצמו כי זה אובייסלי תאונה אבל עכשיו עניתי לעצמי שהגיון של ילד קטן שכרגע בטראומה גדולה לא הכי הגיוני, פלוס גזלייטינג אכזרי ממישהו שהוא חושב שלטובתו יכול לגרום לילד לחשוב כל חייו שהוא רוצח ושלא יקבלו אותו חזרה בבית.
"
מה זה מזכיר לי? המבט בעיניו של אביך לפני שהוא מת. וזה הסוד הקטן שלי אני הרגתי את מופסהה" - ואעהאההההההההההההההה
"
דיברת אלי?"
"
דיברת אלי????"
"
דיברת אלי?????????"
"
בשבילך אני מר חזיררררררררררררררררררררררררררררר ואהההההההאההההההההההההההההההה" חחח עוד ציטוט משומש למדי במשפחת חזיר וואנקרו.
חחח סקאר מאשים את הצבועים בשעת לחץ ואז קורא להם ידידיייי כשהם באים להרוג אותו תמיד נותן לי וייב של ביבי
חחחח קרב הכאפות הגדול!!!
המוזיקה מושלמת
וסימבה עולה בדרמטיות בצוק
REMEMBER!
(רציתי לשים את הגיף הזה על חצי מהסרט)
וואנס אגיין - הסרט הכי טוב ביקום כולו
היה כיף לי הלייב טוויט הזה אולי אני אעשה גם לסרטים הבאים
לפחות אלה שחרשתי עליהם.