מוצא הדוגמנית מהתולעת?

פינוקי, הרשה לי להסביר לך משהו:

יש ניבוי אחד שמה שמשותף לכל תיאוריה מדעית בעולם הוא שהן אינן כוללות אותו: בעתיד לא יהיו שאלות פתוחות שלתיאוריה יהיה עבורן הסבר וודאי.
הנקודה אתה מז**ן עליה את השכל כבר שנים הנה הנסיון לחשב הסתברות להתפתחותם של חלבונים. אתה מצליח באופן מתמיד לחשב חישובים חסרי תוקף. אני יודע שחסרים לי נתונים כדי לחשב חישובים ברי תוקף, ולכן איני מחשב. יכול להיות שבעתיד יהיו לי, או סביר הרבה יותר להניח למישהו אחר, הנתונים הדרושים. עד אז אני מסתפק בהתאמה המרשימה של תיאורית האבולוציה לעולם אותו אני מכיר, ובניבויים המוצלחים שנבעו ממנה בתחומים אחרים של הביולוגיה והמדע בכלל. כשלתיאורית המתכנן התבוני יהיה איזה ניבוי (לא, קיומן של שאלות פתוחות באבולוציה אינו ניבוי) ניתן יהיה להתייחס אליו כאל מדע. יש לך ניבוי כזה?

xianghua

New member
שוב, זה די מוזר

אחרת כיצד אתה מסביר את המאמר הזה למשל:

http://rsif.royalsocietypublishing.org/content/5/25/953.long

האם הם לא יודעים על מה הם מדברים? האם לחינם הם טרחו לבדוק זאת? האם מר שוסטאק הנכבד סתם ערך ניסוי זה:

http://www.nature.com/nature/journal/v410/n6829/abs/410715a0.html

האם לדעתך סתם המציאו את עולם הrna? מדוע לדעתך לא התחילו ישר עם תא שלם? התשובה לכל הנ'ל פשוטה- יש צורך בצעדים קטנים, סבירים מספיק. שהרי אם לא היה לך מודל לתיאורית האבולוציה היית יכול לטעון שעולם החי נוצר בשלמותו ושלום על ישראל.

"עד אז אני מסתפק בהתאמה המרשימה של תיאורית האבולוציה לעולם אותו אני מכיר, ובניבויים המוצלחים שנבעו ממנה"-על אילו ניבויים אתה מדבר? אם כבר ההפך- הניבויים שהיו לתיאוריה כשלו באופן נחרץ. בין אם מדובר במערכות מסוג ic או פילוגנזה הנוגדת את הניבויי האבולוציוני.

לגבי הניבוי של התכנון, התיאוריה מנבאת שנמצא מערכות מסוג ic, ושנמצא עדויות לתכנון, וכאלה יש בשפע...

http://www.ideacenter.org/contentmgr/showdetails.php/id/840

זה שחוקרים שאלות פתוחות

לא אומר שעד שימצאו התשובות בתיאוריה לא תהיה מדעית.
לגבי הניבוי של התכנון, שוב לא הבאת שום ניבוי. הבאת את אותו טיעון שחוק ושגוי: עדיין אין תשובה מלאה לשאלה איך נוצר הוטון הבקטריאלי ולכן התשובה היא שהמתכנן התבוני יצר אותו.

xianghua

New member
גם אין תשובה מלאה כיצד נוצר שעון ללא שען

האם זה הופך תיאוריה הטוענת כי שעונים נוצרים מעצמם למדעית? או לחילופין, האם שעון מחוגים(עשוי חומרים אורגנים ובעל יכולת שכפול) אינו הוכחה לשען? הניבוי הוא שימצאו עדויות לתכנון במערכות ביולוגיות. מאחר ומצאנו מערכות שכאלה, הרי שהניבוי מומש. ומהצד השני, ניבויי האבולוציה אכלו קש.

xianghua

New member
נכון

הן הרבה יותר מורכבות משעונים, ומכאן שטיעון התכנון תקף לגביהן פי כמה. ניתן בהחלט למצוא מנועים מסתובבים בטבע. ואם הטבע "יצר" מנועים מסתובבים הוא יכל ליצור גם מחוגים מסתובבים. ומכאן שלפי האבולוציה שעונים אכן יכולים להווצר מעצמם. אז או שאתה חולק על האבולוציה ומסכים לטיעון התכנון, או שאתה מסכים כי שעוני מחוגים יכולים להווצר מעצמם.

deathcaster

New member
תגובה

"הן הרבה יותר מורכבות משעונים" - נכון

"ומכאן שטיעון התכנון תקף לגביהן פי כמה"- כשל היקש הנובע מ"הנחת המבוקש"

"ניתן בהחלט למצוא מנועים מסתובבים בטבע"- לא, זה שקר, לו זה היה אפשרי, לא היה צורך לייצר מנועים למכוניות. אין מנוע מסתובב בטבע, יש משהו שאתה מכנה אותו בכינוי "מנוע" כי זה נוח לך לחשוב על משהו שאתה מכיר מעולמך וקשה לך לתאר אותו כפי שהוא.

"ואם הטבע "יצר" מנועים מסתובבים הוא יכל ליצור גם מחוגים מסתובבים"- מה זה מחוג מסתובב? (אד איגנורנטיאם) יש כזה בטבע? לא... אז מדוע אתה מסיק מסקנה שגויה זאת?

"ומכאן שלפי האבולוציה שעונים אכן יכולים להווצר מעצמם"- שוב, הסקה שגויה (אינגרטיו אלנכי= רד הרינג), בטבע אין שעונים, שעון הוא המצאה אנושית.

"אז או שאתה חולק על האבולוציה ומסכים לטיעון התכנון, או שאתה מסכים כי שעוני מחוגים יכולים להווצר מעצמם"- שוב כשל לוגי (דיכוטומיה כוזבת) הנובע מכל הכשלים הלוגיים שקדמו להם בהודעתך.

xianghua

New member
אתה טועה כהרגלך

"גם אין תשובה מלאה כיצד נוצר שעון ללא שען "- ולכן לא ניתן להסיק כי נוצרו בהכרח ע"י מתכנן תבוני !

כלומר מבחינתך מקיומו של שעון לא ניתן להסיק תכנון. ועם לוגיקה כזו אתה רוצה שאשיב לך?

"מה זה מחוג מסתובב? (אד איגנורנטיאם) יש כזה בטבע? לא"-דווקא כן:

http://en.wikipedia.org/wiki/Flagellum

הפלג'לום יכול לשמש כמחוג בשעון. ויוצא שאתה טועה שוב.

deathcaster

New member
אין שום טעות, ואתה כמו תקליט שבור

"כלומר מבחינתך מקיומו של שעון לא ניתן להסיק תכנון. ועם לוגיקה כזו אתה רוצה שאשיב לך?"- כיוון שאין שעונים בטבע, זו אינה טעות.

"מה זה מחוג מסתובב? (אד איגנורנטיאם) יש כזה בטבע? לא"-דווקא כן:"- פלג'לום אינו מחוג, מחוג הוא רכיב בשעון, שעון הוא חפץ מלאכותי מעשה ידי האדם. את הפלג'לום האדם לא יצר ולכן ההשוואה שלך אינה נכונה (כרגיל).

xianghua

New member
מי שמדבר

deathcaster

New member
בדיוק כמו פולפסגן

ברגע שמבהירים לך שאתה כותב שטויות, אין לך מה להגיד וכל שנותר הוא להגיב בילדותיות עם אייקונים מפגרים.

אין מנוע ביולוגי, אין מחוג ביולוגי, ההשוואות שאתה עושה נכונות רק לאנשים שלא מסוגלים לצאת מבועת האלוהים שלהם.

הגיע הזמן להתבגר.

deathcaster

New member
ברגע שאתה תתגבר

על שלב ההכחשה, מצבך עשוי להשתפר.

אתה מוזמן לחלופין להציג הוכחה ישירה לקיומו של מתכנן תבוני.

deathcaster

New member
אני יכול לצטט אותך?

"גם אין תשובה מלאה כיצד נוצר שעון ללא שען "- ולכן לא ניתן להסיק כי נוצרו בהכרח ע"י מתכנן תבוני !

למען הבהרה- לא מדובר על האנלוגיה הקלוקלת שלך בין יצור חי ובין שעון מכאני מעשה האדם.

טיעון השען כפי שמצויין בחתימה האוטומטית שלי הוא אוסף של כשלים לוגיים.

squalus

New member
נו, עובדה שאתה לא מסוגל להתווכח עם ההגיון הזה

ועובדה שאף אחד ממתנגדי האבולוציה ב-150 שנים האחרונות עוד לא הצליח להתווכח עם ההגיון הזה.
כי אם למישהו נשמע הגיוני שעולם נברא ב-7 ימים, והאדם התפתח מאפר, אין ממש סיכוי שהוא יצליח להתווכח עם שום טיעון הגיוני.

deathcaster

New member
עוד תיקון

בריאתנות: האדם "נברא מעפר" ולא "התפתח מאפר"

תתבייש לך

למעלה