היסטורית?
כלומר כבר ממזמן לא ידעת לאיית את השם שלו? ניחא.
למה כוונתי באמרי ראיה ישירה? שמחקר יעלה היפותיזה ששינוי כלשהו נגרם ע"י מתכנן תבוני, והראיות יתמכו מעבר לכל ספק סביר בהיפותיזה הזו.
הרי תכנון תבוני זה כביכול תיאוריה מדעית, לא? אז היא צריכה לעמוד בקריטריונים של השיטה המדעית. אני אמור להיות מסוגל לתכנן ניסוי שיספק ראיות ישירות לכך שקיים מתכנן תבוני.
ראיות ישירות לאבולוציה? אתה צוחק עלי? יש לך אלפי מחקרים שמראים ראיות ישירות לאבולוציה.
אבולוציה - שינוי בתדירות אללים באוכלוסיה לאורך זמן.
מה שעושה את תיאורית האבולוציה לתיאוריה כל כך יציבה זה שהיא מגובה גם בתצפיות בטבע - מאובנים, האבולוציה של HIV, עמידות חיידקים לאנטיביוטיקה, כמות החלב שמופקת מפרות, דוגמת העשים המפורסמת, התפתחות עוברית, חסר דוגמאות?
וגם מגובה בניסויי מניפולציות - כלומר אפשר בקלות לתכנן ניסוי, שכל אחד יכול לחזור עליו, שיספק ראיות ישירות לאבולוציה. הכי פשוט? קח תרבית חיידקים זהה גנטית, גדל אותה על מצע אנטיביוטיקה, ותראה מה קורה אחרי כמה דורות.
המחקר שלי עוסק בגנטיקה של אוכלוסיות. אם לא הייתה אבולוציה, לא הייתי משיג שום מידע מהמחקר שלי, אני רואה ראיות ישירות לאבולוציה כל יום בעבודה שלי, ואפילו משלמים לי על זה!
ה"מדענים" ב"מאמרים" שהבאת אכן פירטו למה יש כאן ראיות לתכנון, הפירוט הוא כדלקמן:
"שיו! ATPase! איזה מבנה מסובך! וואלה לא יכול להיות שזה התפתח לבד, בטח יש איזשהו יצור דמיוני שעשה את זה! מ.ש.ל"
תסלח לי אם אני לא נופל מהכיסא.