מורל.

respecta1

New member
מה בדיוק חיזק?

לחסל מאגרי נשק, חיסול פעילי טרור, מפקדות, הנהגות וכו' וכו' מחליש ארגון טרור.. אם יש לך הברקה שזה לא ככה נא גלה לנו.

vinney

Well-known member
אם ארגוני טרור כל כך חלשים

איך זה שהם שולחים טילים לחדרה?

vinney

Well-known member
רציני.

אתה טוען שהחלשנו, ואני רואה שאחרי כל מלחמה המצב רק מחמיר. אם החלשנו, למה שבשדרות לא מפסיקים ליפול טילים? אם החלשנו, למה יש דגלי מלחמה על הגדר יומיים אחרי המלחמה וקטיושות שוב נופלות? אם החלשנו, איך זה שהיו 3 פיגועים תוך יומיים בירושלים, מתי שלהם התחשק? מה בדיוק החלשנו, תסביר לי?

koneko90

New member
הסבר,

אם לא נפלו קטיושות על ת"א זה רק בזכות התקיפה של צה"ל ולא בזכות הפנים היפות של אחד מאיתנו. -.- שדרות ממשיכה לחטוף מהסיבה הפשוטה, אנחנו נמנעים מפעולה רחבה בעזה ובעצם יש חופש פעולה לאירגוני הטרור לנהל מעברים תת קרקעית וחופש פעולה ולחימה נגדנו.

vinney

Well-known member
לא, אתה טועה.

אם לא נפלו הקטיושות בתל אביב זה כי נסראללה החליט. כשהוא החליט להפיל אותם על חדרה - נפלו גם נפלו. אם אנחנו נמנעים ממלמה בעזה, סימן שהיא לא נחוצה. הלא כן?

koneko90

New member
אתה טועה חמורות,

צה"ל השמיד עשרות משגרי זיל- זאל, ראה את היום שהם חשבו שהם הפילו לנו מטוס וזה בעצם היה זיל-זאל שלהם. מה שגם שצה"ל פגע ביכולת השידור לטווח בינוני, לכן ראינו לטווחים שאחרי חיפה, פחות קטיושות. אם היו נכנסים קרקעית גם לא היה אל חיפה.

respecta1

New member
סימן שהיא תגבה מחיר גדול, שאנחנו לא רוצים

לשלם, זה שהיא נחוצה אין ספק בכלל.

vinney

Well-known member
אם אנחנו לא מוכנים לשלם את המחיר

סימן שהיא לא נחוצה לנו. מה שנחוץ - משלמים עליו את המחיר ויהי מה.

respecta1

New member
עוד אמרה מטומטמת מבית היוצר של vinney

לא, לא כל מה שנחוץ משלמים עליו את המחיר ויהי מה.. יש מחיר ותועלת.. התועלת שנשיג מזה היא עצומה, אבל גם המחיר עצום..אז ביינתים מנסים לעשות את כ-ל מה שאפשר חוץ מלהכנס ממש לעזה..

vinney

Well-known member
אז זה לא נחוץ

אם לא עושים את זה - זה לא נחוץ. אם זה נחוץ ולא עושים את זה - למה אתה לא מפגין ברחובות שיכנסו מיד לעזה?

respecta1

New member
כי אני גר באילת ../images/Emo6.gif

בואנה אתה לא מבין? שוב, זה נחוץ, אך בגלל המחיר הענק שיהיה לזה, עושים עכשיו כל מה שאפשר לעשות שרק בשלב האחרון יצטרכו להכנס במידה וכל שאר הדברים נכשלו.

vinney

Well-known member
אתה לא מבין את הנקודה

אפשר להגיד שנחוץ להטיל פצצת אטום על ברלין. למה? כי אולי עוד 100 שנה שוב יבואו וישלטו עליה הנאצים? אז עכשיו נחוץ למנוע את זה, בוא נטיל פצצת אטום! אי אפשר להגיד שמשהו נחוץ עכשיו, כי אולי הוא יהיה נחוץ אחר כך, כמו שאי אפשר להגיד שיש 25% מהאוכלוסיה משתמטים, כשהם לא עברו על שום חוק.

respecta1

New member
איזה שטות מוחלטת ופתטית שלחת לחלל העולם

עכשיו. אלה ארגוני טרור, שמתחמשים - הקשר אם יש כלשהו בין זה לבין הדוגמא המצחיקה שלך הוא מקרי ביותר. הם עברו על החוק, הם יצאו במרמה.

TNTal6

New member
רמת הקליטה שואפת לאפס

מה זה איך אתה יודע שהם יצאו במירמה?! אנחנו לא הולכים ברחוב ומצביעים על כל אחד שלא עשה צבא ואומרים לו- אתה משתמט. אנחנו פונים בשלטים לציבור המשתמטים האמיתיים ומי שזה פונה אליו יודע את זה בעצמו, לא צריך להצביע עליו.

יניבל1

New member
כן אבל

הבחור שפתח את האשכול רוצה להטיל סנקציות כלכליות על משתמטים "אמיתיים" , אז כדי שאני אטיל עליך סנקציות אני צריך לדעת קודם שאתה באמת משתמט , מה זה עוזר לי שאתה ידוע את זה בעצמך (אלא אם אתה קורא להקים משטרת מחשבות, ולפי רמת הפשיזם בפורום הזה נראה שגם לרעיון הזה יש אהדה רבה בפורום).

TNTal6

New member
בהחלט מסכים איתך שהטלת סנקציות זה לא פיתרון

שלילת רשיון, הטלת סנקציות וכאלה אני מההתחלה לא הייתי בעד. כי באמת אי אפשר להוכיח מי מתשמט ומי לא. אבל קמפיינים נגד התשמטות צריך לעשות. כלומר, למנוע את התופעה מלתכתחילה ולא לנסות לפגוע באלו שכבר השתמטו. אבל אם הם נפגעים כתוצאה מהפרסום השלילי להשתמטות- מגיע להם.

vinney

Well-known member
מכיר את הפתגם

"איפה ששורפים ספרים - ישרפו גם אנשים"? זה פתגם שנובע מאמת היסטורית. איפה ששרפו ספרים, בסוף - שרפו תמידֿ גם אנשים. בהקבלה למה שאתה מציע - כשאתה מתחיל עם קמפיין "חינוך" שכזה, תמיד בסוף זה מגיע לסגירת חשבונות עם ה"לא מחונכים". אתה אף פעם לא יודע מתי הסתה יוצאת משליטה, עד שזה מאוחר מדי. אז למה להתחיל?

TNTal6

New member
זה לא יגיע למצב כזה

טוב, אתה חושב הקמפיינים האלה יביאו לסגירת חשבונות אלימים עם המשתמטים, אני חושב שהם בסך הכל יעזרו למנוע את התופעה. אתה פשוט מגזים, ואיפה בדיוק אנחנו שורפים ספרים? זאת פשוט מחאה, כמו כל מחאה במדינה דמוקרטית

למעלה