מורל.

respecta1

New member
פיי איזה הברקה

"אין משתמטים" חחח.. רוצה שמות? "תם עידן שרות חובה" "תקווה זאת עוצמה " "משתמטים הדור הבא" ועוד כמה, כל אלה התגאו בזה שהם משתמטים.

respecta1

New member
אוי זה כנראה תחביב שלך לשחק ראש קטן.

כשתרצה להגיב לעניין בנושא, תחזור.

vinney

Well-known member
אז אני מבין שהשנאה שלך מופנית

כלפי אנשים שאתה בכלל לא מכיר ולא יודע ולמעשה לא יכול להוכיח את עצם קיומם?

vinney

Well-known member
כן, שמות

בבקשה. תביא לי רשימה שמית של אנשים שהורשעו בעבירת ההשתמטות הזאת שאתה מייחס להם.

koneko90

New member
איך היה אפשר לדעת מלחתחילה

שהדרג המדיני יטעטע כך בצבא ויגרום לצבא לפספס את מטרותיו? אי אפשר היה לדעת, על מה אתה מדבר? אז חטפו שני חיילים? חחחח כן, דבר בשיגרה. תגיד, אתה שפוי? ברגע שפועלים נגדנו באקט צבאי, זאת הכרזת מלחמה ומי שהכריז אותה הרי אלה חיזבללה. צריך שהם בפירוש יצאו ויגידו שהם יוצאים נגדנו ? קשה להבין לבד? אני לא מטיף לשנאה, אני "מטיף" להתגייס ולתרום כמה שרק אפשר. וכן, אני מכיר אנשים אישית שהשתמטו מגיוס ולא בגלל איזשהי בעייה נפשית (למרות שטענו בלשכה שכן) או רפואית. ואני מניח שקיימים עוד רבים. אז כן, קיימת התופעה הזו. זה שהרבה אנשים הורשעו בקבלת שוחד לא מפחית מהחומרה של השתמטות.

respecta1

New member
בשיעורי היסטוריה צריך להקשיב.

ובמקרה הזה לקרוא הכל. אבל בסדר, נעתיק לך קטע נבחר "לאחר שנוכחותו והתבססותו נתפסה כמאיימת, בעיקר אחרי פיגועי הטרור שהוציא בצפון הארץ ובהם ירי של קטיושות על יישובי הצפון."

vinney

Well-known member
אז?

גם נוכחותו של נסראללה מאיימת. פתחנו במלחמה, סיימנו את המלחמה, עדיין נוכח, עדיין מאיים. אז?

respecta1

New member
אז לא הצלחנו במלחמה - זה לא עושה אותה

יותר או פחות נחוצה.

koneko90

New member
הקם להורגך השכם להורגו.

נראה אותך מדבר ככה לאחר שאיראן ישיגו נשק גרעיני ויחמשו כל אירגון טרור שרק יש או לחלופין יתקפו אותנו בעצמם כמו שהם מבטיחים. כן, אמנתם של אירגוני הטרור ונשיא איראן ומנהיגים רבים, חלקה לפחות היא השמדת מדינתנו.

vinney

Well-known member
בוודאי שכן.

אם לא הצלחנו במלחמה - סימן שהיא מיותרת. אם הצלחנו שלא במלחמה - אז היא מיותרת בריבוע. הפגיעות באזרחים מלבנון מתחילות ונפסקות בלי שום קשר למלחמות ישראל, אלא בגלל שיקולים פוליטיים של כל הצדדים, מכאן שלמלחמות עצמן אין שום ערך.

vinney

Well-known member
לא. מוטב הכי מאוחר שרק אפשר.

כל עוד אפשר שלא להלחם - אסור להלחם.

vinney

Well-known member
ומי בדיוק אמר שהקרבת 100 החיילים תמנע

את מות ה1000? מי אמר שזה לא בדיוק להיפך, המלחמה רק תגרום לעוד ועוד אבידות בעתיד? אתה נביא?

respecta1

New member
אתה אוהב לחזור על דברים?

זה יחליש את הארגון טרור, שלא נדבר על המצב ספיציפית בעזה, ששם זה יחסל כליל את הארגון טרור.

vinney

Well-known member
זה החליש את חיזבאללה?

הערכות המודיעין של הצבא אומרות שהחיזבאללה לא רק שחזר למלוא כוחו, אלא אף כוחו צמח עוד יותר מאז המלחמה. מה שלי אישית קשה להעיד על צה"ל. אז, אני חוזר על דברים כי אתה חוזר על שטויות. אני חוזר שוב - איך בדיוק זה החליש מישהו חוץ מאיתנו?

respecta1

New member
אותנו זה לא החליש, צא מהסרט

"מה שלי אישית קשה להעיד על צה"ל." אולי קשה לך כי אתה חיי באיזה מציאות מדומה - אבל אין מה לחזור לכוח המלחמה הזו לא לקחה טיפה מכוחו של צה"ל זו הייתה מלחמה מיזערית. אז אולי חזר וגם עלה, לולא המלחמה הוא לא היה צריך לחזור ולעלות הוא היה ממשיך לעלות והיה הרבה יותר מתקדם מהיום.

vinney

Well-known member
כמו שנאמר - מצא מין את מינו

כמו זבובים לחרא באים לפה כל הפאשיסטים לתמוך אחד בשני, עלובי נפש שכמותכם

מניסיון אישי תפסיק את הדיון הזה

יצא לי פעם להתדיין עם האדון שאתה מנהל איתו את הדו-שיח , ולא משנה כמה אתה צודק (ואתה צודק) , זה לא יעזור לך.

vinney

Well-known member
אז זה יהיה מתקדם יותר

עוד חודשיים, למה עוד לא פתחנו במלחמה? תגיד לי, אתה מקשיב לעצמך מקשקש? או שהקור באילת עשה את שלו וקפא לך המוח?

למעלה