מורן

דורית5

New member
גם לי הייתה קצת בעיה

למצוא חתימה אבל אז נזכרתי בדברים שאני אוהבת שזה לצחוק (ולשמוח) ושמש ואז עלה לי בראש השיר של שלתיאל קוואק והנה..

Arie17

New member
השיר של שלתיאל קוואק!!!!!!!!!!!!!!!

ואני מרגיש כמו ילד קטן שוב פעם! אני תמיד שמח, ונה נה נה... ואין לי דאגות! והיה איתו עוד איזה חומי אחד, ותמיד היה לי סיוטים בלילה מהקטע שהוא היה בכלא!

MY NAME IS HILA

New member
ידעתי

שלקחת את זה מטיפשהו רק לא קישרתי מאיפה , עכשיו אני יודעת! את רואה שלאתיאל קוואק?!

Arie17

New member
תקחי מ"רכבת ההפתעות"

"ובאים נוסעים, אל התחנה, אין להם רכבת, רק ריקוד ומנגינה נה נה, צ´יק צ´יק צ´ק, צ´יק צ´יק צ´ק, צ´יק צ´יק צ´ק על הפסים, הנה באה הרכבת וכולם נוסעים..."

מ ס ט י ק

New member
אני הייתי רואה את שאלתיאל קוואק

וגם את נילס... וגם את הזה שאומר שלום.. לא זוכרת איך קראו לו.. הוא היה מטייל מסביב לעולם.. וזוכרים את החיים?! ואו.. זה מזכיר לי כמה שאני נהיה גדולה.. אחח איזו נוסטלגיה

Arie17

New member
כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן!!!!!

החיים.. אני זוכר את הפרק עם השיניים, שהיה לילד חור והחיידקים עשו אצלו בפה מפעל בנייה והרופא הרס את המפעל, והפרק שהחיידקים עמדו לנצח את האדומים האלה, עד שהביאו לילד זריקה ואז באו טילים והפציצו אותם עד היום אני זוכר את זה!

MY NAME IS HILA

New member
מה?

מאיזו תוכנית זו אבל באמת הייתי רואה את נילס. אהבתי את זה! במיוחד את האאוז - החבר של נילס שהסיע אותו לכל מקום. נו איך רואים לו?

דורית5

New member
יואו אני ידעתי

אני זוכרת את שושו השועל המפקדת אקה (או איך שכותבים את זה) נזכרתי קראו לו מולי!!! והייתה גם דפי... חבל לכם על הזמן כמה שאני זוכרת את כל זה... וואי והיה גם את צעירי בוורלי הילס.. ואקס מן. וכו´

ketchup boy

New member
עמיקו

ו"החיים", איזו נוסטלגיה. בוא נראה.. מישהו זוכר (וזה ממש פרה היסטוריה, תרתי משמע), את "היה היה" (hayo haya)..? כל כך אהבתי את זה ומה עם בבאי, ספרו לי ידידיי, מאין בא בבאי.. :) אחח ,החיים הטובים של ילדים ורק תראו על מה אח שלי גדל היום, פוקימון פאוור ריינג´רס ודומיהם מזל שיש שידורם חוזרים של הקוסם מארץ עוץ ושל שוטרים וגנבים ובת הים הקטנה (סדרה קורעתת) תעשו את ההשוואה ותראו כמה עדיף היה לגדול בתקופתנו, עם הסדרות של ערוץ 1

Arie17

New member
נכון מאוד מאוד!

אנחנו הרווחנו, מה זה הפוקימון הזה והפאוור ריינג´רס? פשוט שטויות אצלנו הכל היה מגניב, אפלולי כזה

דורית5

New member
אל תשכחי שעכשיו יש להם

גם את דפנה ודודידו.. ובארני הסגול המטומטם הזה.. ועוד איזה שפריץ או לא יודעת מה זה בערוץ 6 בקיצור- תת רמה. הילדים של היום זה לא מה שהיה פעם... ראיתי ילדה בכיתה ג´ שהתאפרה לבית הספר.... חולני פשוט חולני

MY NAME IS HILA

New member
אני לא

ממש מכירה את מה שהזכרת עכשי חוץ מברני הסגול שכל הזמן שר וממש מעצבן אותי. אם אני לא טועה הייה פעם גם תוכנית שקראו לה האופנוברים

מ ס ט י ק

New member
עמיקו - נכון!!!!!!!!!!!!!

צריך לעשות ערוץ שישדר את כל הסדרות הישנות האלו.. באבי.. בימבה! איך כיף!

למעלה