וגם את נילס... וגם את הזה שאומר שלום.. לא זוכרת איך קראו לו.. הוא היה מטייל מסביב לעולם.. וזוכרים את החיים?! ואו.. זה מזכיר לי כמה שאני נהיה גדולה.. אחח איזו נוסטלגיה
החיים.. אני זוכר את הפרק עם השיניים, שהיה לילד חור והחיידקים עשו אצלו בפה מפעל בנייה והרופא הרס את המפעל, והפרק שהחיידקים עמדו לנצח את האדומים האלה, עד שהביאו לילד זריקה ואז באו טילים והפציצו אותם עד היום אני זוכר את זה!
אני זוכרת את שושו השועל המפקדת אקה (או איך שכותבים את זה) נזכרתי קראו לו מולי!!! והייתה גם דפי... חבל לכם על הזמן כמה שאני זוכרת את כל זה... וואי והיה גם את צעירי בוורלי הילס.. ואקס מן. וכו´
ו"החיים", איזו נוסטלגיה. בוא נראה.. מישהו זוכר (וזה ממש פרה היסטוריה, תרתי משמע), את "היה היה" (hayo haya)..? כל כך אהבתי את זה ומה עם בבאי, ספרו לי ידידיי, מאין בא בבאי.. אחח ,החיים הטובים של ילדים ורק תראו על מה אח שלי גדל היום, פוקימון פאוור ריינג´רס ודומיהם מזל שיש שידורם חוזרים של הקוסם מארץ עוץ ושל שוטרים וגנבים ובת הים הקטנה (סדרה קורעתת) תעשו את ההשוואה ותראו כמה עדיף היה לגדול בתקופתנו, עם הסדרות של ערוץ 1
גם את דפנה ודודידו.. ובארני הסגול המטומטם הזה.. ועוד איזה שפריץ או לא יודעת מה זה בערוץ 6 בקיצור- תת רמה. הילדים של היום זה לא מה שהיה פעם... ראיתי ילדה בכיתה ג´ שהתאפרה לבית הספר.... חולני פשוט חולני