מורן

דורית5

New member
ראיתי שהייתי קטנה

הייתי חולה על כל המצוירים האלה.. אין היום יש להם פוקימון ועוד שטויות אין כמו נילס ואוגי.. אמיגו.. קפטן פלאנט.. דנבר הדינוזאור...אפילו מרקו... החיים... פשושון... ועוד רבים אחרים וטובים... כמובן גם ספיידרמן אבל זה עם אשת האש ואיש הקרח.. ואני נזכרת פתאום גם בבי.. ואם אני אמשיך אני לא אסיים.. אז הבנתם את הפואנטה

MY NAME IS HILA

New member
יו

נזכרתי בדנבר הדינוזאור - איך שאהבתי את הסידרה הזו אפילו קנו לי כשהיתי קטנה את הספר שלו!

Arie17

New member
נכון!! והנה רעיון לחתימה ../images/Emo9.gif

הילה, הדינוזאורית האחרונה, היא חברה (של כולם) וזה אומר המון!

Arie17

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

MY NAME IS HILA

New member
את

רכבת ההפתעות אני לא זוכרת יכול להיות שזה היה ממש לפני אבל עמיקו נשמע לי מוכר

מ ס ט י ק

New member
הילה.. בסוף הוא היה אומר...

וזה הכל ידידי! הוא היה מסתובב אני חושבת עם כלב.. תגידו את חוש חש הבלש אתם זוכרים? ודורית.. צודקת.. זה היה אמיגו..

לא...בגירסה העיברית זה היה עמיקו!

זה מה שהם כתבו לפחות... אולי זה היה אמור להיות אמיגו,אבל בגירסה העברית זה היה עמיקו... בזכותו הרצאתי לאיזו אחת במוזיאון (שנסענו אליו מהביה"ס בכיתה ב´) על פיקאסו ועל התקופות הורודה הכחולה והקוביסטית שלו...ועוד ועוד... איזה פרצוף היא עשתה... היא חשבה שאני איזה ילד גאון שיודע את כל השטויות האלו... היה כיף! פייד!

ואי אפשר לשכוח את...

הי-מן ושירה... וכח המחץ... וחתולי הרעם...וואלה איך אהבתי את הסידרה הזווווווו פשוט מתתי עליה. וספיידר-מן עם כוכב אש ואיש הקרח...וואו...איך שכחתי מזה... איפה שידרו את זה בכלל? וזה היה בכלל קשור לסידרה השניה שיש בה רק את ספיידר-מן? בטח שכחתי המון...אבל את הסידרה הכי גדולה לא שכחתי!!! את ה.... הרובוטריקים!!! זו הייתה הסידרה הכי הכי שאי פעם הייתה!!! פשוט מתתי עליה! וואלה,עכשיו נזכרתי שהיה גם את מוש מוש ואת פינוקיו ועוד רבים וטובים... פייד!

מ ס ט י ק

New member
הרובוטריקים - זה לא אלו ששיחקו

כדורסל נכון.. היה משהו עם מכוניות.. ועגבניה.. והיה שחקן כדורסל... אולי מישהו מכיר את השם?

מ ס ט י ק

New member
וואלה כוח הוידיאו!!!

ואיפה אפי... יש לנו אחראי מחשבים בבית ספר שקוראים לו אפי, ותמיד נכנסו מורות לחדר מחשבים ושואלות איפה אפי.. זה תמיד מזכיר לי את הסידרה!

MY NAME IS HILA

New member
וואי

את מוש מוש אני זוכרת מרוב שמוש מוש תמיד היה משאיר רושם של טמבל . ואיך קראו לצב שלו?

דורית5

New member
נראה לי שצבי

ואל תשכחו את הקוסם מארץ עוץ.... תגידו מישהו איי פעם ראה את הפרק האחרון של זה???? והיה גם פינוקיו

MY NAME IS HILA

New member
פינוקיו

השיר שלו היה משהו בסיגנון הזה:" בוקר טוב עולם , מה שלום כולם אני ... על חוטים... אני כבר ילד אמיתי כמו כל הילדים, פי-נו-קיו שמי"

למעלה