מורן

Arie17

New member
דורית - תקראי, דחוף!!!!!!! ../images/Emo36.gif

ראיתי פעם אחת אחרי שנתיים נראה לי מהסדרה את הפרק שהיא בבית, ואני זוכר את זה במעורפל, זה היה אולי הפרק האחרון, עם עננים או משהו כזה "עם
לב, וילדה יפה... בלה בלה...עם דחליל, ואריה פחדן"

דורית5

New member
אני בשוק!!

אני זוכרת שבכיתה א או ב ממש הייתי מכורה לזה וכמעט שלא הפסדתי אף פרק אבל אף פעם לא ראיתי את הפרק האחרון....

Arie17

New member
גם אני!!! זה היה פוקס, ביום שסתם לא

שמתי לב, איזה צעקות היו בבית, צעקתי לאח שלי: הפרק האחרון של דורותי, זה הפרק האחרון!

דורית5

New member
חחחחחחחחחח

זה פריט הסטורי הסיבה תאמת נורא פשוטה כשאני חושבת על זה 1. בגלל שנגמר החופש הגדול... וזה היה בבוקר 2. (בעצם יש 2 סיבות) בגלל שהם כל פעם הקפיצו להתחלה ובאמת לא הראו את הסוף

Arie17

New member
"מוש השור עובד וטוב לו, מוש מוש, מו

ש מוש, עבודות קשות לרוב לו, מוש מוש, מוש מוש, הוא איכר חרוץ, אבל תמיד יש הפתעות (תראו), וכדאי לכם לפגוש את... מוש מוש, מוש מוש, מוש מוש, מוש מוש!"

דורית5

New member
וואלה נכון הרובוטריקים

איך אהבתי את זה! כל זה שודר בערוץ 1... שכבר די מת... ואל תשכחו את בולי איש השלג ואת רוני וליטל גם פרפר נחמד היה סביר וכמובן את "לילה טוב ילדים, לילה טוב דוד אליקופטר" מרכבת ההפתעות וגם כן ממש אהבתי את חוש חש

MY NAME IS HILA

New member
בולי!

אהי זוכרת פרק טחד מה זה טוב שהכבאים רבו ביניהם ולכן בולי וכל האנשים שיגעו כדי שיהי להם עבודה וכך ישלימו

צב צבים צבי הנינג´ה!

איך אהבתי את הסדרה הזאת!!! ורק שתדעו , יש לי תיקון מזוויע: לא קוראים לצהובה החמודה הזאת בימבה קוראים לה בינבה!! דונטלו אהובי
ואיך קראו לכתבת הצהובה? אנג´ל? שכחתי

MY NAME IS HILA

New member
איך

קראו למאמן של הצבים(צבי הנינגה´)-- הוא היה משהו כמו חולדה עכבר.......

Arie17

New member
יוו... אני עובר על ההודעות ומשתגע

כל החיים שלי לפני 10-13 שנים!!

דורית5

New member
איך חכלתי לשכוח את בימבה

למה זה בינבה?? מי היה מאמין שההודעה שלי תהפוך לכזה שרשור פלצת

לא יודעת למה. פשוט היא בינבה!

ואין מה לומר, הסדרות של פעם היו משהו מיוחד... ידענו להעריך כל סדרה שקיימת... היום עם כל המבחר המוגזם הזה שיש, ילדים לא יודעים להעריך את מה שיש להם. האחים הגדולים שלי היו צריכים לחכות לסדרה הקבועה שלהם, בערוץ 11 האגדי, פעם ביום, בשעה חמש והם התרגשו וחיכו לה...עכשיו יש עשרות ערוצים שפועלים 24 שעות ביממה זה גם טוב אבל בעיקר רע לדעתי...

דורית5

New member
חכלתי= יכלתי

ואל תשכחו את קישקשתא משום מה נראה לי שזה באמת בינבה...

מ ס ט י ק

New member
מה?!?! לא קראו לה בימבה?

זה בימבה בטוח!!! לא בינבה! יש לי תמונה של צבי הנינג´ה ואפריל, היצטלמי איתם כשהייתי בוורלד-דיסני (לפני הרבה שנים!!!) והיתה לי גם המשאית שלהם!

למעלה