מורן

*איתי*

New member
איפה אפי????????????

הייתי חולה על זה.. מה זה אהבתי לחפש אותו כל הזמן!

ST

New member
"הלו ספנסר"... ../images/Emo29.gif

אני זוכרת את המנגינה של השיר, אבל את המילים בקושי... פשוט יש שם שמות של דמויות... נדמה לי שחני נחמיאס שרה (או מישהי עם קול דומה) ואם מישהו יכול להשלים לי את המילים... ישנו מקום ... .. כולם יודעים עם ... ו... ו... הדרקון כי ... את כולם מפחיד פה, רוצה ... בלי הרף (אמאל´ה) אף לא יעז, כי הוא ידיד של ספנסרוויל תמיד אז בוא אז בוא לספנסרוויל שלנו אז בוא אז בוא לספנסרוויל שלנו ספנסרוויל הלו ספנסר, הלו ספנסר (* הרבה פעמים) הלו...

מ ס ט י ק

New member
אז הילה- מצאת חתימה?!

תיראי איזה שירשור יצא מזה.... בטוח שכבר מצאת חתימה... את יכולה גם לרשום: _____________________ הילה, אבדה - חתימה, כל היודע על מקום הימצאה נא ללחוץ: | | | V

"הילה - פשוט טרללה"

סתם, לא להעלב.. זה החרוז היחיד שעלה לי לראש:) וגם יש את "בלי סודות" ר-כבת ר-כבת רכבת, רכבת!
איך אהבתי את זה! אחח נוסטלגיה
מרגש

דורית5

New member
באמת... מודה באשמה

אני התחלתי עם כל הקטע של הסדרות.... אבל אני סוף סוף שמחה שהבנתי איך עושים את הקו השחור

מ ס ט י ק

New member
האמת.. שלי.... קצת....

בכל מקרה.. לילה טוב לכולכם! אני פורשת פה.. אז להתראות! וניתראה מחר!! ושי לי בקשה קטנה גם בשם של אושר ונגה, בבקשדה על תעשו יותר מידי בלאגן בפורום, כי זה אומר הרבה עבודה לנו מחר בבוקר... אוקי?! אז ביי ביי! ולילה טוב!

התמימה

New member
אוווף אני לא זוכרת חצי

מהתוכניות שהזכרתם... ניחא... הלכה הילדות... ופייד תגיד מה פירוש הכינוי שלך?

דורית5

New member
../images/Emo29.gif לילה טוב ../images/Emo1.gif

ולמה שנעשה בלאגן??? לא ידעתי שיש מה לסדר בפורום... חוץ מלאסוף לפעמים כמה הודעות לא שחס וחלילה אני מזלזלת!!!!!!!!!! אולי זה בגלל שאתן עושות אחלה עבודה אני לא שמה
שצריך סדר

למעלה