מושפעי השבוע.

Z A M i

New member
מושפעי השבוע.

|C|כל הזכויות שמורות לשיץ. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

קחי מה שתרצי..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): 'ואיך שלא'- מוש. 'בצהריי היום' (?)- ברי סחרוף. 'הרגע'- שילה. - אלבום השבוע: הדיסק שאוחנה הכינה. - האדם שעשה לכם את השבוע: שנשונה, לירון, טל וטישלר. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני בתוך משבר, אז אל תגידי לי להתמודד.. אני רוצה להתמסטל - כדי לצאת מזה". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) מור במפגש בתור לשרותי נכים: "וואי, איך כולם נהיים נכים כשזה מגיע לשירותים.."
אני מספרת לשנשונה על שיכור שהיה ליד האוהל שלנו בבוםבמלה.. "והוא לא הפסיק לצעוק- 'אתה אוהד בית"ר?? אתה אוהד בית"ר?' וכל מי שאמר לו שלא, הוא התחיל לצרוח עליו ולפוצץ אותו מכות.. זה היה מלחיץ..." ואז באה לספר לה משהו אחר..."אה ואת לא מבינה! היו שמועות על האוהל שלנו!!" שני: "שאתם אוהדים הפועל?!"
גזרה אותי . - דבר שהשגתם השבוע: כאפות לפנים, השפלה שלא ניתן להתמודד איתה. - מאכל השבוע: טוסט ממצה. - משהו שעשה לכם את השבוע: בראשון אצל עמרי אחרי הברלה, ובערב הופעה של אביב, בשני זמן איכות עם שנשונה ולירון, בשלישי מפגש, והזרימה להופעה של ברי+טיש והשוטרות P: - משהו שהרס את השבוע: שהרסתי את המועד שקבענו. יום שישי בעיקר........ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: חיו ותנו לחיות.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לזרום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שזה לא ייעלם. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: הוא עוד לא נפתח אבל. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: טל, טישלר. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

eliavtu

New member
חח.. האוהד בית"ר ../images/Emo6.gif

כן, יש בנינו הזויים כאלה..

היית בהופעה בהאנגר?

אוף, דווקא היה לי תכנון ללכת להופעה הזאת, וקוראים לשיר אין קץ לילדות, למרות שזו טעות נפוצה לקרוא לו בצהרי היום

Dug E

New member
היא באה

אבל היא ויפית ישבו כמו מעפנות כל ההופעה...ולא נתנו לעצמן להנות

לא ההינו

בקטע של לעמוד.. ההינו בקטע של לרבוץ..ולשמוע מוזיקה.. היה דווקא נחמד לשבת בלי לנשום את כל הזיעה בצפיפות.

../images/Emo45.gif נהננו בדרך שלנו ../images/Emo9.gif.

סתם, באמת שהיה צפוף וחם בשביל לעמוד, כאבו לי הרגליים כל שניה. הלשבת עשה לי ת'הופעה :p.

here comes the sun ../images/Emo42.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): טיפה בים - גרסת הופעה. - שיר השבוע (כללי): שלום חנוך - גיטרה וכינור - אלבום השבוע: מאיר אריאל - הופעה אחרונה בבארבי - האדם שעשה לכם את השבוע: יש איזה כמה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): מה את כל כך מפחדת לראות? - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) גברא עם השטויות שלו... "את כל כך זקנה.. בלה בלה בלה" - דבר שהשגתם השבוע: הרבה כלום. - מאכל השבוע: אממ... מרק שאנשים חולים שותים. - משהו שעשה לכם את השבוע: אצל שנשונה, המפגש, ו... אצל ענבר. - משהו שהרס את השבוע: להשתעל בלי סוף. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תקחו אתכם משהו חם כשאתם יוצאים מהבית! אחרת תהיו חולים
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שנעבור את המגן בחיבור
[זה רק חיבר...] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אבריא? -שיר שפתחתם איתו את השבוע: here comes the sun של הביטלס. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המון אנשים. הודגש באמצעות מדגישומטיק

LoLi Goddess

New member
This is the last trick i'll do...

Sound can be seen השבוע שעבר:
שיר השבוע (של היהודים):
שיר השבוע (כללי):
Anja Garbarek- "the last trick" (מוקדש למשה חח)
אלבום השבוע:
Love in the time of science של אמיליאנה טוריני
האדם שעשה לכם את השבוע:
משה, צחר, יוסי, ליזי, וטל.
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
I get up, start crawling, into the same over and over and over again smelling the plastic, smelling the spit and smelling my own breath
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
יש השקעה השבוע מצידי: "ואתה מרגיש שכשאתה עושה את המוזיקה הזאת אז הנשמה שלך יכולה להיות בכל מקום?... וואי איזה מגניב, אם לא בא לך לשלם על הופעה, אתה עושה ת'מוזיקה הזאת, מרחף ונכנס" (צחר לרוסי ההוא מהמפגש) "שלום את אמיצה?... אפשר לצלם לך ת'כפות?" (ליזי ואני במפגש) אתמול. לירון ואני יושבות בפרילנד, 3 גברים מכוערים בני 20-30 ככה (שכבר התחילו להקריח) מתחילים איתנו:
(לירון לאחד מהם שלובש ג'קט מחוייט שכזה): "מה זה הג'קט הזה? מה אתה חבר כנסת??" הוא: "כן! יש לי מפלגה משלי!! בבחירות הבאות תצביעו י'!" אנחנו: "למה דווקא האות י'? מה זה אומר?" הוא: "סתם התחשק לי, ראיתי את האות הזאת ואמרתי: זה קטן כזה, את זה אני רוצה!"
ואז אחד מהם רצה ת'מספר שלי כדי להזכיר לי יומיים לפני ההופעה שלו או משו כזה. לקחתי ת'פלאפון שלו ואמרתי: "חכה, אני אעשה צילצול-ניתוק לפלאפון שלי כדי שיהיה לי ת'מספר שלך" הוא: "אוקיי" אני ~ממלמלת לעצמי ברשעות ותחמנות~: "כדי שאני אוכל לסנן אותך כשתתקשר להזמין אותי להופעה שלך..." הוא: "מה זאת אומרת?" אני: "אה, אמרתי את זה בקול? אוי השתייה הזאת..." (במבט תמים שכזה... ולא נראה לי שאחרי זה הוא יתקשר אליי) יותר מאוחר, יוצאות מהפאב, הולכות לקנות פיצה... מחכות בזמן שהמוכר הרוסי יחמם אותה. פתאום בא מישהו די הזוי ושואל ת'מוכר: "סליחה, יש לך פיצה עם בצק??" המוכר לא הבין מה הוא רוצה וניסה לשאול אותו שוב האיש המוזר: "אתה מדבר עברית??" המוכר: "נו כן" האיש המוזר: "לא נראה לי"... והולך. ואז לירון ואני עשינו הערכת מצב עם המוכר על מה שהרגע קרה, ושבדיוק עכשיו היה מישהו ששאל אם יש בצק בפיצה וצחקנו על זה קצת. אחרי שהוא הביא לנו ת'פיצה חיכינו שהוא יבוא לקחת ת'כסף. אני: "אם אתה לא רוצה כסף, לא צריך, אנחנו פשוט נלך" (בצחוק וזה) הוא: "בטח שאני רוצה כסף, אני רוצה מיליונים!" לירון: "אז תמציא סטארט-אפ!" הוא ואני ביחד: "כן, פיצה עם בצק!"
דבר שהשגתם השבוע:
את הטלפון של... (משה, תנחש... ואל תדבר על זה פה חח)
מאכל השבוע:
הפיצה שאכלתי אתמול עם לירון, והמבורגר...
משהו שעשה לכם את השבוע:
המפגש (כפרעליכם
), אתמול עם לירון...
משהו שהרס את השבוע:
שומדבר
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
אל תיסעו עם אוטו באלנבי ביום שישי בערב... ובטח שאל תנסו למצוא חנייה... ובטח שתיזהרו כשאתם חונים בין 2 מכוניות, יכול לקרות משהו לא נעים לאוטו שלכם...
השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
היום-כיף עם הילדים
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שיהיה רגוע... ושאולי אני אפגוש את אלון (כן, משה... א-ל-ו-ן.. ושלא תעיז להגיד לו כלום!!!)
שיר שפתחתם איתו את השבוע:
Anja Garbarek - Shock Activities
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
צחר, משה, יוסי, מאיר, ו...אלון :) סתם:
תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):
אני והיפים שלי... אין על התמונות שלנו ביחד

LoLi Goddess

New member
אהה שכחתי עוד ציטוט טוב:

"כל אחד יגיד איך קוראים לו, ומצווה שמתחילה באות הראשונה של השם שלו..." (יוני כמובן
)

למעלה