מושפעי השבוע.

אבא בוכה על בן בוכה על אבא

- שיר השבוע (של היהודים): ליפול - שיר השבוע (כללי): אבות ובנים-אביתר בנאי, זה לא שאני אור-אריק ברמן - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: עמית, קאי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תענה לי עוד פעם תוותר לי עוד פעם... עוד פעם כבר לא אותו דבר זה לא עוזר" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני אף פעם לא זוכרת את הדברים האלה. - דבר שהשגתם השבוע: שומדבר. מיון מוצלח. - מאכל השבוע: מצה עם שוקולד - משהו שעשה לכם את השבוע: לאדעת. הבנות מהמיון. - משהו שהרס את השבוע: שיחות שמסתבר שלא היו אמורות לקרות. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שתיקה יפה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא יודעת. לעבור את המתכונת בשלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כנ"ל -שיר שפתחתם איתו את השבוע: שוב-אבות ובנים. אה, וכמובן- grace kelly-mika -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

izzys

New member
מתי זה עובר?

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): שילה- השיר שלך, אהוד בנאי- יוצא אל האור, Foo fighters- The best of you, Alanis Morissette - king of pain. - אלבום השבוע: לא היה ספציפי. - האדם שעשה לכם את השבוע: לבד. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "Has someone taken your faith? It's real ,The pain you feel.." "מה אני עושה כאן?!" "יוצא אל האור, לחיים חדשים." "But it's my destiny to be the king of pain". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): מהסרט אהבה מלוכלכת: "למה הבלונדינית קפצה מבניין? כדי לבדוק אם לתחבושת יש כנפיים." - דבר שהשגתם השבוע: כאפה ועוד אחת. וכך זה נמשך. - מאכל השבוע: שניצל של סבתא. - משהו שעשה לכם את השבוע: שאלה מצויינת. - משהו שהרס את השבוע: לא להתייצב. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: ל ה ת ע ו ר ר. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: "יום הולדת לטל הקופה הראשית"
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להתייצב, ליישם, להוציא. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כל השירים הנ"ל. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שיעשה טוב. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): לפני חודש ככה..

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif להלהלה

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): :X - שיר השבוע (כללי): staind- yesterday - אלבום השבוע: Staind-2003-14 Shades of Grey - האדם שעשה לכם את השבוע: אלרן - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: 20 באיכסטוריה - מאכל השבוע: אבוקדו>< - משהו שעשה לכם את השבוע: לראות אנשים שהתגעגעתי, סיני - משהו שהרס את השבוע:שלא יכלתי לישון כי נשרפתי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: המהמהמהמממ.. אין מש'ו מיוחד. אז מחר לשיעור נהיגה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שסוף סוף אשב ללמוד למגן הקרב -שיר שפתחתם איתו את השבוע: linkin park- what i've done -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שדמבלחנשדגכדשגכנמשגעמ סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

eliavtu

New member
|סמיילי של תום|

<חפרתיייי
> - שיר השבוע (של היהודים): לא ולא.. - שיר השבוע (כללי): מים זוהרים(המעיין הזוהר) - רונה קינן, אבות ובנים - אביתר בנאי - אלבום השבוע: מממ.. אלג'יר - נאמנות ותשוקה, ודיסק שהכנתי
- האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני אפס." "לחיים יש דרך אכזרית לתת לך לשתות מים זוהרים ולהשאיר אותך צמא בקרקעית" <מים זוהרים(המעיין הזוהר) - רונה קינן, ובכלל - זה אחד השירים היותר מדהימים שקראתי> - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "קום כל בוקר ותגיד- ברוך שלא עשני אישה" "קום כל בוקר ותגיד - ברוך שלא עשני אשכנזי"
<בגלל גפילטעים למיניהם> וחבר שלי היה שיכור או משהו.. אז הוא התקשר אלי מאוחר בלילה והתחיל לבכות, רצה שאני אבוא להציל אותו מגו'ק :| זה היה כזה מפדח בשבילו חחח..
- דבר שהשגתם השבוע: עצבים, בעיקר.. <ואני לא בנאדם שמתעצבן בקלות
>
- מאכל השבוע: ספגטי! - משהו שעשה לכם את השבוע: הופעה של אביב יום ראשון, ושהזמנתי לי כרטיס להופעה של רוקפור
- משהו שהרס את השבוע: אני. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הסקתי מהשבוע הזה שפשוט לא מגיע לי שיאהבו אותי :| \: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: רוגע -שיר שפתחתם איתו את השבוע: It's not easy to be me <השיר של סופרמן, נו..> -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: גיליתי שהשאלה הזאת יותר מבאסת אותי מ"משהו שהרס את השבוע" :p סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo6.gif תכלס מושפעי השבוע...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי):אבות ובנים - אלבום השבוע:אביתר בנאי הראשון. - האדם שעשה לכם את השבוע:עמרי
ועדידוש
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"לא יכול להפסיק לזוז שהמוזיקה נמשכת" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)ענבר:בא לי לצאת ולהגיד להם שבפעם הבאה ישמרו טוב טוב על הדלת הצדדית שלהם
(עמרי וענבר רבים על השוקולד ולא רוצים להביא לי) פתאום טישלר :"מה אתם בשואה?"
ואז זה זרם למקומות ממש מצחיקים.. - דבר שהשגתם השבוע:הופעה של ברי חינם
- מאכל השבוע:בשר לבן וספגטי אצל עמרי
- משהו שעשה לכם את השבוע:הופעה של ברי, הפקניק עם טישלר בראשון, וסופ"ש בבית יצחק. - משהו שהרס את השבוע:דברים קטנים שהורסים את החיים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תתבלבלו אביב זה לא קיץ ממש קר בלילה
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:כינרת
מאוהב|
ושיעור נהיגה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:למצוא עבודה, או מיליון דולר על הרצפה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:סוד- רוני דואני
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שייצא
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):אין לי כח.

../images/Emo168.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין - שיר השבוע (כללי): Saosin-Sleepers - אלבום השבוע: Within Temptation- Hand Of Sorrow - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): I'm dying - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: תפוצ'יפס - משהו שעשה לכם את השבוע: לדעת שליהודים יש הופעות ביום העצמאות :] - משהו שהרס את השבוע: הורים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שאני יקנה כרטיס לאוונסנס וילמד תאוריה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: זה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: What Have You Done -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

little WhiSper

New member
יש לי כרטיס ../images/Emo9.gif

תקני לפני שיגמר....... זה נכון שההופעה הועברה לאצטדיון כלשהו?? איזה גרוע....

ליאןןן

New member
../images/Emo204.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): The beatles - here comes the sun , מוש בן ארי - אין לאן לברוח - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: נעמה, דניאל. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לסלק את החושך עם טיפה של אור". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "כוס אבא שלך!!!" - דבר שהשגתם השבוע: זמן איכות עם בוּב שלי
. הבנה מחדש, השלמה עם כמה דברים.
- מאכל השבוע: מספיק ודי
.
- משהו שעשה לכם את השבוע: שעברתי טסט!!!11
, המפגש ושיחה טובה עם דניאל.
- משהו שהרס את השבוע: בצפר. וכל הסתם הזה שהיה בחמישי בערב. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תעריכו רגעים. ותראו לאנשים שאתם מעריכים אותם. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לקבל את הרשיון ולנהוג. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שמישהו יבטל לי את המתכונת במתמטיקה, ושלא יתישו אותי יותר מדי בחזרות. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא משתוקקת. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אין לי כח.

ג'וני בא

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין - שיר השבוע (כללי): גיים בוייז - כמה אהבה - אלבום השבוע: k's choice - paradis in me - האדם שעשה לכם את השבוע: לי, טישלר, שזפ, והיום גם נטע. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כשאתה כאן, זה נרגע" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "בוטן, אנלא יודעת מה השעה אבל 4 וחצי כבר עבר" אבל אתם גם ככה לא תצחקו ממנו. - דבר שהשגתם השבוע: פלאפון חדש!!!! וווהווו
- מאכל השבוע: לאדעת - משהו שעשה לכם את השבוע: ערב בסימן "קיטש", והיום כשנסענו לדיזנעבו. - משהו שהרס את השבוע: חמישי בבוקר. לפנות בוקר יותר. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תקומו בזמן!!!!, ותעשו יומיות. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבור את 2 המתכונות, ושישי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאתחיל ללמוד ל2 המתכונות, ולעבור אותן בשלום. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא פתחתי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נמנמנמ
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Dug E

New member
אהבתי תתמונה../images/Emo13.gif

מי התגעגע לז'אק?!???? חבל שראיתי אותך לשניה וחצי בבומבמלה

למעלה