מושפעי השבוע.

T A L 123

New member
../images/Emo169.gif../images/Emo2.gif../images/Emo169.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): קיל מי - שיר השבוע (כללי): דנה ברגר למיניהם - אלבום השבוע: ^ - האדם שעשה לכם את השבוע: דור,אוקסנה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "....I'm lost without you baby" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: שעמום,הפסקתי לעשן דיי זהו!!!!!!!!!!11111111 - מאכל השבוע: סיגריות - משהו שעשה לכם את השבוע: כל מיני קטנים - משהו שהרס את השבוע: כאבי שיניים,שביתה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: להפסיק לעשן זה עושה כאבי שיניים ועוד כמה דברים שוליים... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חיים מעניינים יותר.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אהבה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: יחפה,אם תבוא-נינט -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Drowned World

New member
OMG את חייבת לראות את התמונה הזאתי

חחחח ממש דה סיים פוZה

Z A M i

New member
../images/Emo79.gifזה שיר פרידה..../images/Emo79.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (כללי):faid-staind,שחור לבן-א.גפן.
- האדם שעשה לכם את השבוע:-ספיר-.לירון ושנשונה.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"ואכניס את נשמתי לתוך הבית...אני ממהרת לבית הסודי"(עזבו. הסרט הזה הרס לי את החיים.נשבעת.), "עד שהיא תחזור אליי." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"אל תעזבי", "את יודעת שרק לך אני מקשיבה בקטעים האלו?"[לירון כפרע
],"את!!!!משוש חיי..
", גברא:"אתם זוכרים שהיה שטרות של 10 שקל פעם!?",אוחנה:"מה?!מתי?" גברא(מחקה אותה):"התחלפו כל כך הרבה שטרות ומטבעות במהלך חיי שאני כבר לא זוכרת.."
- דבר שהשגתם השבוע:שיחה בעיקר..זמן עם לירון
,ולהבין שספיר היא אהבת חיי..
- משהו שעשה לכם את השבוע:ראשון בבוקר אצל עמרי,שני עם לירון, שלישי מפגש, ושישי באריאל
. - משהו שהרס את השבוע:הכלבה
.ההופעה של אביב-יימח-שמו בראשון, ו"אבודות והוזות" הורס לי את החיים כל פעם מחדש.. השבוע זה אפילו היה כפול.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אל תתגייסו לצבא
בחיים
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:סמינר נח"ל בחיפה!!!
(איך אני סותרת את עצמי בשנייה, זה לא יאומן) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לעבור את המתכונות, ולעבוד בע"ה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:טוצ'קה,גשם-שילה פרבר. תמונה:
(האלה שהורסים סופי סרטים..
)

izzys

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif

הסמינר נח"ל בחיפה. זה למשל, רעיון מצויין.
( איזה אריאל זה לנסות לרשום סמינר נח"ל כנקודה לטובתכן בביקורים בחיפה.
)

Z A M i

New member
מור!

אנחנו הולכים לעשות שנת שירות בכפר גלים! זה כבר 90% בטוח! ומן הסתם...זה נחשב לביקור בחיפה..
יאבללה,שיץ. באלי לראותך! (אהם תביאו אתכם קולה וחטיפים אהם)

izzys

New member
נטלי זברו! אל תתחצפי! ../images/Emo46.gif

שיט, אז יש רק 10% שאני לא אתקל בכן כמעט כל יום.
לא משנה כמה תתעקשי הפעם, להחשיב סמינר כביקור? כמה עוד אפשר להתחצף?!
אחיינית! בא לי גם! נחשוב עלייך
.

לחיות על חשבון ביטוח לאומי^^

- שיר השבוע (של היהודים): אין - שיר השבוע (כללי): רחוק ממך - ברי סחרוף ויהודית רביץ - אלבום השבוע: יהודית רביץ - עיר קטנה - האדם שעשה לכם את השבוע: מאיה, אילאיל, אדם, דיד, אלוני וניר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מוות לעוזבים!" (מר בלוך) - דבר שהשגתם השבוע: הופעה, ראיון, אלכוהול ועוד כמה.. - מאכל השבוע: מסטיקים
- משהו שעשה לכם את השבוע: הופעה, מסיבה, אנשים.. - משהו שהרס את השבוע: עזבו. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא לנסות לדחוף עגלה שבקושי נוסעת השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ראיון, לעשות משהו עם עצמי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ראיון. שלא יתבטל -שיר שפתחתם איתו את השבוע: רחוק ממך
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עומר, עמרי, הוא (למרות שזה יהיה רק עוד חודשיים.. חודשיים|^^), רות.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):-->

ב י ז י

New member
המלך האחרון נרצח לפני סוף המאה,

והרוצח החייכן למד תורה, בבר אילן השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):תענה לי - שיר השבוע (כללי): בראשית- אביתר בנאי - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "יש לך עגיל בלשון או שאתה סתם עילג?" "מה את רוצה? פיקנטי או חריף?" "מה יותר חריף?" [מי טיפשה? :) ] נזכרתי במשו לפני כמה ימים במשהו שהיה בבומבמלה, ישבנו בהרא קרישנה והם שרו איזשהו שיר בעל 4 מילים ללא הפסק, ואז צחר אמר "בואו ניקח ת'פלייליסט!". וגם כל מיני כגון "איזה שירות גרוע!" [אתה חושב שאתה במסעדה?
] - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: בננה מטוגנת P: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: עזבו - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תגרמו לשביתות להיפסק. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שבת, סופסוף עובדת! בואו לפארק הקוף להנעים את זמני! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ג'ירפות- פתח חלון -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מי שבא ברוך הבא סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): מישו רצה דגים ולא קיבל?

../images/Emo55.gifעכשיו כשאדום ושורף בעיניים

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): כל הסיפור - שיר השבוע (כללי): רוץ ילד- כנסיית השכל, עכשיו-ג'וני שועלי - אלבום השבוע: רוץ ילד- כנסיית השכל - האדם שעשה לכם את השבוע: שיר ושייקה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כשהבדידות אינה פחד, נולדת שירה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "שייקה נראה כמו ביצה של חמין - דבר שהשגתם השבוע: המון רעש - מאכל השבוע: ללא ספק וינסטון לייט
- משהו שעשה לכם את השבוע: המפגש, סרט בשישי וכוס קפה - משהו שהרס את השבוע: אני - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: 300 זה אחד הסרטים
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שייגמר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא להרבה, אולי טיפה רגיעה כזאת -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מגי- שילה פרבר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין למי לחכות סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה