לרצוח את הרגש,לכבות את כל האהבות.
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין. - שיר השבוע (כללי):להתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך-המכשפות. - אלבום השבוע:בעיקר הפסקול של מישהו לרוץ איתו,נאמנות ותשוקה-אלג'יר. - האדם שעשה לכם את השבוע:עומרי,עדי,מורשיץ,2 ה-ניר,מאורי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "והיו לו שני לבבות וכל אחד מהם שבור בפני עצמו. וכל אחד מהם שבור בזכות עצמו." "אני ידעתי מהתחלה שאסור להיות יותר מדי עדין." "לברוח ולשכוח להעלם להרדם להתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): *ע:"כן,כמוני,אני נחבאת אל הכלים." א:"לא,אצלך זה אחרת,הכלים מתחבאים כשהם רואים אותך". דברים שמאור אמר ודברים שאדם אמר. - דבר שהשגתם השבוע:במה,חיבוקים,תמיכה,כל ההצגה של מישהו לרוץ איתו.היה מדהים. - מאכל השבוע:ארוחת ילדים במקדונלדס - משהו שעשה לכם את השבוע:הופעה של הלהקה של ניר,מפגש,הצגה. - משהו שהרס את השבוע:האישפוז שלה,התמוטטות עצבים קלה,לחץ,הרוסי המטומטם שעשה לי את הנזם מחדש. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: -. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:להתחיל ללמוד תופים,שביתה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:-. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):היו הרבה.