מושפעי השבוע.

../images/Emo122.gif לא אמרתי שהוא בכללי דומה לתום.

אמרתי שבתמונה הזאת הוא נראה כמוהו. אם זו היתה תמונה שלך באורות האלה עם גיטרה, הייתי אומרת שאת דומה לתום.

nils11

New member
../images/Emo2.gif כולי קורא את זה וכזה "מה?! זה לא תום?!"

ואכן הוא עם טלקסטר ככה שהייתי צריך לדעת שזה ברי

yuvizz

New member
אבל ממה אלוהים, ממה?

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):עידן האלוהים. - שיר השבוע (כללי):eek:nly you-מארינה מקסימיליאן בלומי, cope of feel-comon bond, עבדים-ברי סחרוף... - אלבום השבוע:כשהגיטרהה מנסרת את הלילה- פורטיסחרוף. - האדם שעשה לכם את השבוע:מארינה, שיא, יואב וטולי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):עשרות משפטים שאי-אשפר לחבר ביחד כדי להגיע לשלם.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "נפטרה עקב חירבון קשה" . - דבר שהשגתם השבוע:את התובנה הכי חשובה, השחרור הזה וכמה חיוכים. - מאכל השבוע:עוגת מיץ של אמא של יואב, טוסט של יואב, מצה בריי של אמא של שיא. - משהו שעשה לכם את השבוע:השיעור עם מארינה, הסופ"ש. - משהו שהרס את השבוע:ההופעה שלו, שלא הלכתי להופעה של ברי סחרוף ויהודה פוליקר.. והבילבול הזה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:פשוט שחררו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:יום הולדת לטולי, שיעור עם מארינה, טיול שנתי? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאיזה שהו נס יקרה והטיול השנתי יידחה, ושעוד נס יקרה ואחותי לא תתגייס. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:הוא עוד לא נפתח.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:טולי, מארינה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

את חושבת על זה, ונוסעת...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): אבות ובנים - אביתר בנאי. - אלבום השבוע: אביתר בנאי, האלבום הראשון. - האדם שעשה לכם את השבוע: יפית. (והייתי רוצה שתדעי את זה, למרות שלא תמיד זה נראה ככה). - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תכף אני ארצה שתלכו מפה, שאוכל כבר ליפול בשקט". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לצערי באמת שלא היה כזה. - דבר שהשגתם השבוע: מוזיקה. שירים. מילים. - מאכל השבוע: הבשר של שבת. - משהו שעשה לכם את השבוע: כלום
. - משהו שהרס את השבוע: הלילה בנחל. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: מוזיקה מצילה חיים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום
. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לצחוק והרבה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אביתר בנאי - פקק תנועה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חני. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אני לא על המחשב שלי אז אין תמונה.

Poisonn

New member
תכף אני ארצה שתלכו מפה

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): אבות ובנים / אביתר בנאי - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: מעין - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) יש צ'אי ברגל (חחחחח סתם נזכרתי מהבוםבמלה) - דבר שהשגתם השבוע: יאיר התקשר כרגע יש ישיבה =) - מאכל השבוע: פיצה של סברו חינם חח - משהו שעשה לכם את השבוע: אישי מדי - משהו שהרס את השבוע: וואלה שומדבר - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תנו חיוך הכל לטובה =) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שומבר מיוחד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כנ"ל -שיר שפתחתם איתו את השבוע: גאדימק / התקווה 6 -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חחחח מי שיבוא לאילת סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): הקעקוע הבא שלי כניראה =)

Something takes a part of me

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מחפש תשובה לייב - שיר השבוע (כללי): fall out boy - thanks for the memories - אלבום השבוע: vicious delicious - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): I'm not your friends - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אוף היה מלא. - דבר שהשגתם השבוע: את כל הדברים לרוק"צ - מאכל השבוע: אמפנדס - משהו שעשה לכם את השבוע: חופש... - משהו שהרס את השבוע: בצפר ואמא - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תראו סרטי אימה ביום שישי ה-13
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ת'אמת? הטקס מחר... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אמכור מספיק כרטיסים, שאני אצליח לארגן לעצמי כרטיס חינם, שאני לא אפשל בטקס, שיהיה לי בתפקיד בטקס של שבוע הבא. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: freak on a leash -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: התמונה לא יצאה משהו. היד היא יד של ידידה שלי. והציורים, אלה ציורים שיש לי בקונטנר

לרצוח את הרגש,לכבות את כל האהבות.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין. - שיר השבוע (כללי):להתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך-המכשפות. - אלבום השבוע:בעיקר הפסקול של מישהו לרוץ איתו,נאמנות ותשוקה-אלג'יר. - האדם שעשה לכם את השבוע:עומרי,עדי,מורשיץ,2 ה-ניר,מאורי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "והיו לו שני לבבות וכל אחד מהם שבור בפני עצמו. וכל אחד מהם שבור בזכות עצמו." "אני ידעתי מהתחלה שאסור להיות יותר מדי עדין." "לברוח ולשכוח להעלם להרדם להתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): *ע:"כן,כמוני,אני נחבאת אל הכלים." א:"לא,אצלך זה אחרת,הכלים מתחבאים כשהם רואים אותך". דברים שמאור אמר ודברים שאדם אמר. - דבר שהשגתם השבוע:במה,חיבוקים,תמיכה,כל ההצגה של מישהו לרוץ איתו.היה מדהים. - מאכל השבוע:ארוחת ילדים במקדונלדס - משהו שעשה לכם את השבוע:הופעה של הלהקה של ניר,מפגש,הצגה. - משהו שהרס את השבוע:האישפוז שלה,התמוטטות עצבים קלה,לחץ,הרוסי המטומטם שעשה לי את הנזם מחדש. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: -. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:להתחיל ללמוד תופים,שביתה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:-. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):היו הרבה.

למעלה