מושפעי השבוע.

אומרים אהבה יש בעולם,מה זאת אהבה?

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):- - שיר השבוע (כללי):עכשיו מעונן-אביב - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:אדם ונירק...למרות כל הירידות אני אוהבת אותכם! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"לשם..איש לא יתקרב.וגם אם תאמר שאתה אוהב.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):לא משפט,סיטואציה..איך שהגגל מתהפך :) - דבר שהשגתם השבוע:המון יאוש,אבל הבנה של משהו חשוב - מאכל השבוע:אוכל של אבא - משהו שעשה לכם את השבוע:המילים שלו - משהו שהרס את השבוע:המצב המחורבן הזה שכשהוא ישתנה הזכרון ישאר. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:תנסו כמה שפחות לחשוב השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיקרה משהו וזה ישתנה,שאני אלמד ואעבור את המבחן בתנ"ך - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לעבור בתנ"ך,ושהוא יבוא מחר(אמן) -שיר שפתחתם איתו את השבוע:מירי מסיקה-חוזר בחזרה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אותו מחר סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Drowned World

New member
שלי..

שיר השבוע (של היהודים): מלחמה שקטה - שיר השבוע (כללי): No Doubt - Don't speak - אלבום השבוע: היהודים LIVE - האדם שעשה לכם את השבוע: ליטלייי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אז אם יש שם אל אחד אז אנל'א יודעת למה בלילות אני לבד לא שלחת לי אף אחד שיבוא אליי" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
אוו גדול ראינו אתמול את הMAKING OF של הסקס בוק של מדונה וידידה שלי אלכסנדרה עושה כזה "מהזה השוטים האלה על האיברים שלה ??!! זה כמו אוטובוס הקסמים עוד שנייה יכנסו אלייה בפנים"
- דבר שהשגתם השבוע: את ההופעה האקוסטית בוידאו
היה לי וזה חזר אליי אחרי A LOT זמןןןןן - מאכל השבוע: קובנאאא - משהו שעשה לכם את השבוע: הביקור אצל ליטל בראשון - משהו שהרס את השבוע: הכאבי ידיים שלי :( - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אממ.. Dont know השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שום דבר מיוחד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אזכה בלוטו ? אבל אני בכלל לא ממלא חחח -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Madonna - You'll See
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: :-| סתם: מה סתם?! - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש)
מדונה ה-Outtakes מהסינגל של Justify My Love כ"כ "YOU CAN SUCK MY DICK BITCH'S"

קאק.

- שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:לא יודעת. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):Watch as we all fly away - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)לוזוכרת. - דבר שהשגתם השבוע:מצית יפה מאח שלי..(?!) - מאכל השבוע:מלוואח. - משהו שעשה לכם את השבוע:שיש מצב שהשגתי עבודה חדשה,אבל גם זה לא בטוח. - משהו שהרס את השבוע:לראות חבר שבחיים לא חשבתם שישבר נשבר מול הפנים ומתחיל לבכות.אהה וגם מר בחור המזדיין. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:די לשטיות. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:כלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהוא יפול ואני יצחק עליו. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:Scars Of Life - Pool Of Fears -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אפחד. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):זה סתם בידר אותי.

תומע79

New member
../images/Emo34.gifהשבוע ../images/Emo9.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
בסוף תבכו - שיר השבוע (כללי):
אריק ברמן-המתוקות האחרונות - אלבום השבוע:
אין - האדם שעשה לכם את השבוע:
אמא שלי,הבת זוג שלי.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"ועם הזמן אתה אומר זה רק ילך ויסתדר,מחר בבוקר נתעורר ליום חדש,נפלא" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
"אני אוהבת אותך" - דבר שהשגתם השבוע:
פלאפון חדש!!!
- מאכל השבוע:
גרעינים שחורים! - משהו שעשה לכם את השבוע:
קנו לי פלאפון חדש.. - משהו שהרס את השבוע:
לא למדתי למגן במתמטיקה,רבתי עם דניאל - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
אל תאמינו לכולם,אל תסמכו על כולם השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
לסיים עם המגן במתמטיקה... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שאני אעבור את המגן. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
גלעד שגב-האהבה נשארת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
חיילות למיניהן- בנה,אסתי וכו'.. :) סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):
יוצאים להפלגה!!

איזה שובע מיותר ../images/Emo3.gif

שיר השבוע (של היהודים): תענה לי - שיר השבוע (כללי): מוש בן ארי - דרך, אנצל, ממריאים, אלוהים אחד. שוטי הנבואה - תשאירי לי פרח - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: הוא
, זמי, אוחנה.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): listen to your heart.. :p - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כל מה שגברא אמר על אוחנה.
- דבר שהשגתם השבוע: עברתי נראה לי בשלום את המתכונת בפסיכולוגיה - מאכל השבוע: לא זוכרת - משהו שעשה לכם את השבוע: פשוט להיות איתו. - משהו שהרס את השבוע: הטמטום שלי, זה שהעיפו אותנו מהטארבין
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תחשבו פעמיים לפני שאתם מחליטים מה לעשות. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומולדת לטלצ'ו שלי, ערב סקס בשכב"ג, וסמינר נח"ל כמובן! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לעבור את המתכונת בהבעה
|סגדש| -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכרת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: טל!!!! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

little WhiSper

New member
Erase Myself

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): the killers- read my mind. the calling- Could It Be Any Harder linkin park- What I've Done איפה הילד- העצב שלה. - אלבום השבוע:the calling. linkin park - האדם שעשה לכם את השבוע: כלמיני במפגש. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): כשדורכים על קוצים היא אומרת צריך לחייך לא נופלים כשנוגעים בשמים אם אני צוחקת זה בגלל ש...היא אולי מרגישה. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) בהחלט המשפט של יוני- "כל אחד יגיד את השם שלו ומצווה שמתחילה באות הראשונה" ועוד כלמיני יציאות במפגש. - דבר שהשגתם השבוע: אמ.. - מאכל השבוע: חמץ!!! - משהו שעשה לכם את השבוע: מפגש. חג שני במושב. - משהו שהרס את השבוע: לימודים ואנשים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בהחלט כלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב? ושנהנה, ושאני אצליח במתכונת ובבגרות! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: the calling- Adrienne -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): ציור שחברה שלי ציירה לי

../images/Emo141.gif

- שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): הזמנה לחתונה.
- אלבום השבוע: אוטוביוגרפיה. - האדם שעשה לכם את השבוע: המממ :) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לאדעת. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אמא לאיש בשגרירות ארה"ב: "לבת הקטנה שלנו יש בת מצוה..." האיש *מסתכל עליי* "מזל טוב!" ...באותו רגע זה היה מצחיק.
- דבר שהשגתם השבוע: חופש. - מאכל השבוע: שניצל תירס מקסיקני! - משהו שעשה לכם את השבוע: לראות כמה אנשים אחרי געגועים רבים.. - משהו שהרס את השבוע: תשישות. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אנלא טובה במסרים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לטיול. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כיף ושנצא לטיול! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אוטו זבל.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ליטל שאמורה להגיע אלינו. :) סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

הולצ

New member
ממ..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): you'v got to believe me - שיר השבוע (כללי): כנסיית השכל\ איך זה מרגיש - אלבום השבוע: X - האדם שעשה לכם את השבוע: נעמה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): and if you want me too, we don't need no body - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אני אוהב אותך" - דבר שהשגתם השבוע: חידוש הקשר עם חברה מהעבר? - מאכל השבוע: עוף בלימון P: - משהו שעשה לכם את השבוע: לראות אותו - משהו שהרס את השבוע: לדבר איתו? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: האדם היחיד שילווה אותך כל החיים - זה אתה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לדבר איתו - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהקשר הזה לא יתפוצץ -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Korn- Freak On A Leash -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מעיין סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): איך אני מוסיפה פה תמונה?

הכל או כלום, כבר אין בי כוח..

- שיר השבוע (של היהודים): אם כבר
- שיר השבוע (כללי): אין קיץ לילדות-ברי , פנים אל מול פנים - ברי ופוליקר
- אלבום השבוע: לא היה לי זמן לזה.. - האדם שעשה לכם את השבוע: עידו(!), ויפית וענבר שהפתיעו
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):ואולי השתנה בי הכל - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"תשירו אתם, כי אני ממש לא זוכר את המילים"
(ברי לפני שהתחיל את אין קץ לילדות) וגם שהוא שר את ז'ה טאם, פשוט מלך! - דבר שהשגתם השבוע: ספונטניות ובעקבותה את ההופעה של החיים, וגם נעליים חדשות - מאכל השבוע: במבה - משהו שעשה לכם את השבוע:ההופעה של ברי, בלי שום ספק. - משהו שהרס את השבוע:החנייה, הלחץ, הדמעות.. וכמובן, איך לא.. הוא. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: דמעות פותרות כל בעיה, בדוק. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אין תכנונים מיוחדים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהשיעול הזה יעבור, ושיפלו עליי איזה 20 מיליון דולר ככה, אפילו קצת פחות. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:עוד לא פתחתי.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אנערף.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo85.gifהתמונה בחושך למען השם

גמני יכולה לעמוד ככה באורות האלה עם גיטרה ויגידו שאני דומה לתום קצת יצירתיות חמודים

למעלה