מחקה או הקריאה?

cookies10

New member
מי היא בכלל שתמחוק לחם אסור

ועוד לחם כמה רמיזות צריך היא מחקה רק את הלחם ואמרה קמח מלא כדי לטשטש את זה... והפילה את עצמה ובגדול, אסור לקחת ממישהו לחם אסור היה לה לשחק עם הלחם ועל זה היא תענש לא להזמין ליוסי לחם כי ככה נאה לה, וזה שיוסי קילל אותה בשניה ואמר לה שרמוטה זה עוד אפסי ממה שהיא עשתה לחם זה דבר קדוש ויש לזה הרבה פרושים לא לוקחים מהבן אדם לחם, זה פרנסה, ואל זה היא תשלם....

אור2221

New member
לחם זו פרנסה

טוב. כל כך ברור מכל הסיטואציה שהיא לא מחקה, והיא הכחישה שהיא מחקה, וגם יוסי אמר שהאח הגדול אמר שזה לא היה רשום. קשה להבין על מה הוויכוח.

יו אני פשוט בהלם

אני שמעתי את השיחה בלייב איך שהיא הייתה והיא הייתה בשוק מהעניין והיא לא אמרה "נכון" או "גם" או כל שטות אחרת אני לא יודעת איפה ראית אבל יש סיכוי שזה היה ערוך... והוצא מהקשרו - חלאס פה כבר עם השקרים אתם רוצים תאהבו אתם רוצים אל תאהו אבל די לשקר ולעוות כל דבר שקשור בה

אורלי1210

New member
היא הכחישה שעשתה את זה,קצת אובייקטיביות בבקשה

אם היא היתה רוצה לרמות ולמחוק את הלחם ,היא לא היתה מודה בטלוויזיה שהיא עשתה את זה.נו באמת,זה ברור לכל צופה אובייקטיבי שהיא אמרה נכון בציניות. ואם תראו את השיחה בין כולם(דקות לפני הקללה הנחמדה של יוסי) תראו שאפילו עינב אמרה בהתחלה שלא רשמו לחם בסוף. אם היא היתה מוחקת את הלחם ,היא לא היתה מוסיפה קמח מלא במקום נכון? כל הדיירים למעט יוסי אמרו שלא כתבו לחם מלא בסוף. גם אני חושבת שהיא לא היתה צריכה להילחם על הלחם ,אבל בטוחה ב-200 % שהיא לא מחקה שום דבר! אני שוב מזכירה שזה רק משחק. ובאמת שלדעתי אין אנשים שאפשר להגדירם כרעים בבית.אנשים באו ממקומות שונים ותרבויות שונות ומכאן יש את כל המחנות וכו'. אני יכולה פחות להתחבר או לאהוב מישהו ,אבל לא צריך לשנוא אנשים שאנחנו לא באמת מכירים(עם כל הכבוד לשידור בערוץ 20 ).

My Little Fairy

New member
../images/Emo42.gif שימי לב טוב טוב מי אשם פה ../images/Emo42.gif

כזו ערמומיות שמוליכה את הצופים שולל, עוד לא הייתה. עכשיו חיפשתי את הקטע של הויכוח, אך מצאתי רק את הקטע שבו יוסי מחפש אחר הלחם (המקולל) שלו. שימי לב, היטב מה קרה... עינב טוענת שלא הוזמן בכלל לחם מלא. שי רומז שכן הוזמן אך לא הגיע ורנין מחזקת את דבריו. אם מקשיבים טוב טוב אפשר לשמוע איך באלגנטיות ובהתממות רבה, שי משנה את תשובתו מ "לא הזמנו לחם מלא" ל "אם הזמנו, לא הגיע". ובכך רומז ליוסי שמישהו שיבש לו את ההזמנה. יוסי: איפה הלחם? שי: איזה לחם? יוסי: החום שי: לא הזמינו יוסי: מה לא הזמינו? שי: הזמינו קמ... הביאו קמח מלא, לא לחם מלא. אם הזמינו אז זה לא היה. בקניות לא הגיע. בקנייה... יוסי: היה כיכר. שי: בקניות לא הגיע. למה שי מצהיר שלא הזמינו, ואח"כ משנה את הצהרתו ל "*אם* הזמינו... בקניות לא הגיע"? למה, אם לא כדי לחמם את יוסי על שפרה על לא עוול בכפה, כדי להוציא אותו רע לעיני הצופים, ואח"כ ללכת לשפרה וצבר ולספר להם על יוסי המרושע. נחש נחשי במיוחד הנח-שי הזה. תודה לאל שהוא הועף.

הכפרה

New member
אולי די לכתוב סתם שטויות? אנשים עוד יאמינו

למה שאתה כותב, אני גם יכולה לעשות הודעה חדשה ולעשות איזה ציטוט שאני רוצה כלפי אותו בנאדם ואז אני יסיט את כל הפורום כלפי אותו בנאדם וכולם יכתבו: "מממממממה היא באמת אמרה את זה????" אתה שונאים אותה? אחלה. אבל תפסיקו סתם לצטט.

אני ראיתי את השיחה בסוכה....

ממה שרואים בסוכה שפרה אכן מודה ועוד אומרת שיוסי היה עושה לה בדיוק אותו דבר. ראיתי את זה שוב כדי להיות בטוחה וזה אכן כך. אין לי מושג למה אחרים מבינים אחרת.....

איתי בל

New member
אם זה מה שיעזור לך בחיים...

ויעזור לך לישון יותר טוב בלילה ולהרגיש יותר טוב עם עצמך אז כן שיפרה מחקה את הלחם של יוסי כי אפילו שבסוף היא ראתה שיש מספיק כסף ללחם היא אמרה לעצמה נוריד סתם בשביל הכיף כמה נחמד מי שצריך לדעת מה היה יודע ולך יש זכות להנות מהתוכנית בכל בצורה באשר היא גם אם היא גועלית

My Little Fairy

New member
לא כל כך ברור מה היה שם

בגלל שהיא אמרה "נכון" ולא נראתה מופתעת מההאשמה, אני מניחה שהיא כן ידעה מה היא עשתה. או שהיא לא מחקה ומראש בכלל לא כתבה "לחם מלא". מה זה משנה? העיקר שעינב בקשה שיזמינו לחם מלא, אך הנהלת האח הגדול לא קיבלה הזמנה כזו. איך לדעתך זה קרה? אתה מוזמן להגיב באובייקטיביות, בלי מילים מגעילות והאשמות כוזבות, אם אתה מסוגל בכלל.

איתי בל

New member
אין לי בעיה להגיב באובייקטיביות

פשוט זה נראה לי זילזול באינטיליגנציה שלך לחשוב שאחרי שראית את הקטע ועוד ראית שוב לפחות עוד פעם אחת כדי לצטט לא הבנת לבד אם היית טורחת לשים לב או לא היית מתעלמת מזה או כל סיבה אחרת שמנעה ממך להבין מה שהיה מאוד ברור שיפרה...בזמן ששי סיפר לי את מה שקרה כבר ידעה שזה קרה מה שהיא לא ידעה שיוסי קרא לה בת שרמוטה חוץ מזה היא ידעה שיוסי חושב שהיא מחקה את הלחם הציטוט שלך שגוי שי אומר לה שיוסי כעס שואל מי הקריאה בפנים עינב אומרת מי הקריאה היא ולגבי זה שיפרה אומרת נכון משמע...נכון זה מה שקרה עד כה אני יודעת... מה קרה אחר כך אחר כך הוא קרא לך שרמוטה מה ששכחת לצטט זה את שי אומר שכחתי להגיד לך משהו קריטי לאון מגיב כבר אמרתי לה שי שואל שהוא קרא לך שרמוטה? והיא אומרת מה?! אז מאוד ברור להבין שלאון סיפר לשפרה מה שקרה רק ללא השרמוטה ושי חוזר על מה שקרה שיפרה מאשרת אומרת נכון ואז הוא קורא לה שרמוטה והיא מבינה את המשך הסיפור זה נכון שהיא אמרה נכון בסוף הסיפור אבל זה מאוד ברור לגבי מה ורק מי שממש אבל ממש רוצה להבין אחרת מבין עוד יותר ברור איך שהיא הגיבה לדברים אחר כך ואיך שהיא עמדה על שלה עם יוסי ובכלל למי שמכיר טיפה את שיפרה ובכלל בני אדם היה מבין שאין מצב שהיא תעשה דווקא לבנאדם בן 56 וברור שאם אותו סיפור היה עם עינב לא היית טורחת בכלל לצטט ואפשר למצוא המון ציטוטים גועלים על עינב אז בחייאת זום זום אני מרגיש אידיוט בשביל שאני צריך הלסביר את זה בכלל

טלטוש

New member
נתחיל מזה ששי בכלל סיפר את הסיפור כדי לסכסך

הוא רצה לחמם את כולם על יוסי. למצוא משהו רע שיוסי עשה כדי לאחד את הקבוצה שלו נגד הקבוצה של יוסי. היתה פה מגמתיות מכוונת לסכסוך. וכן, גם אני הבנתי כמו הפיה ששפרה לא שכחה בטעות אלא בכוונה.

ברור ששי חפש לסכסך....

עובדה שרנין, ונסה, איתי או לאון לא סיפרו לש"צ על המקרה. ברור שלשי יש ראש קרימינלי וסכסכני. הדבר פשוט בעוכריו. אדם נבזי וקטן. ברוך שפטרנו!

My Little Fairy

New member
ההסבר שלך מצדיק את זה שהיא אמרה "נכון"

לגבי כך שהיא יודעת את הסיפור כבר, ואתה צודק, אבל עדיין לא מוכיח שהיא לא מחקה או לא רשמה. עדיין עינב ויוסי בקשו לחם מלא, אך ברשימה ששפרה הגישה לא היה רשום לחם מלא. מה ההסבר שלך או של שפרה לזה?

למעלה